روش آماده کردن ترشی مارچوبه

[ad_1]

 

درست کردن ترشی مارچوبه,نحوه درست کردن ترشی مارچوبه

روش های درست کردن ترشی مارچوبه

 

مواد لازم برای ترشی مارچوبه :

 مارچوبه ۴۰۰ گرم
شبت تازه ۶ عدد 
 آب ۵ پیمانه
 شکر ۳ قاشق سوپخوری
چاشنی دلخواهبه مقدار لازم
برگ بو۲ الی ۳ عدد
سیر۲ حبه
سرکه۲ الی ۳ قاشق سوپخوری
روغن زیتون۲ الی ۳ قاشق سوپخوری
دانه خردلیک قاشق چایخوری
نمک۲ قاشق سوپخوری

 

  زیادتر بخوانید: روش آماده کردن ترشی انبه

 

روش آماده کردن ترشی مارچوبه :

ساقه های ضخیم مارچوبه ها را جدا نمایید و پوست آنها را بکنید و به اندازه های ۲ الی ۳ سانتی متر برش دهید. 

 

تمامی مواد به جز مارچوبه ها و شبت را در ظرف مناسبی روی حرارت به جوش آورید. سپس مارچوبه را اضافه نموده و حدود ۱۵ الی ۲۰ دقیقه روی حرارت ملایم بپزید. شیشه های ترشی را در آب بجوشانید و سپس خشک نمایید. شبت ها را ته ظرف ها قرار دهید. مارچوبه ها را داخل آب آنها قرار دهید. آب جوش را بیافزایید. شیشه ها را محکم ببندید و در محلی خنک نگهداشتن نمایید. 

 

منبع : bartarinha.ir

[ad_2]

منبع : بیتوته

بیشتر بخوانید :

آخرین دیدگاه‌ها