روش آماده کردن کاسرول صبحانه مراکشی
مراحل پخت کاسرول صبحانه مراکشی
روش آماده کردن کاسرول صبحانه بدون گلوتن مراکشی :
کاسرول صبحانه مراکشی، ترکیبی خوش طعم و رنگارنگ از تخم مرغ، سبزیجات، پنیر و ادویههای معطر است که به عنوان یک غذای دلچسب و مقوی برای آغاز روز، به خصوص در آخر هفتهها، سرو میشود.
روش آماده کردن کاسرول صبحانه بدون گلوتن مراکشی :
مواد لازم :
بیکن بدون شکر | 3 برش |
سیب زمینی شیرین، بریده شده به مکعب های 1 سانتی | 2 و نیم فنجان (300 گرم) |
پیاز، تقریباً خرد شده | 1/2 فنجان |
زیره آسیاب شده | 1 قاشق چایخوری |
نمک دریا | 3/4 قاشق چایخوری |
دارچین آسیاب شده | 1/2 قاشق چایخوری |
پاپریکا دودی | 1/8 قاشق چایخوری |
فلفل دلمه ای آسیاب شده | 1/4 قاشق چایخوری |
رب گوجه فرنگی | 2 قاشق چایخوری |
گوجه فرنگی برشته شده خرد شده | 400 گرم |
تخم مرغ بزرگ | 4 عدد |
گشنیز برای آذین | به مقدار لازم |
روش آماده کردن کاسرول صبحانه مراکشی :
فر را از قبل با دمای 200 درجه سلسیوس گرم نمایید و یک تابه 20*20 سانتی را با روغن زیتون چرب نمایید.
یک تابه بزرگ را روی حرارت متوسط گرم نمایید و بیکن را تفت بدهید تا ترد شود، حدود 2 تا 4 دقیقه در هر طرف آن را تفت بدهید. بیکن ها را به یک بشقاب با حوله کاغذی منتقل نمایید تا روغن اضافی آن ها گرفته شود. آن را کنار بگذارید.
روغن داخل تابه را دور نریزید. سیب زمینی و پیاز را با باقی مانده روغن بیکن به تابه بیافزایید و تفت بدهید تا زمانی که تازه نرم و طلایی شوند.
زیره، نمک، دارچین، پاپریکا دودی و فلفل دلمه ای را به آن بیافزایید و هم بزنید تا روی سیب زمینی ها پوشانده شود. رب گوجه فرنگی را به آن بیافزایید و اطراف آن را هم بزنید و تفت بدهید، مرتباً هم بزنید تا سیب زمینی ها زیادتر نرم شوند، اما له نشوند. آنها را به کف ظرف پخت چرب شده منتقل نمایید و آن ها را به طور یکنواخت در یک لایه پخش نمایید.
در یک کاسه بزرگ، گوجهفرنگیهای خرد شده و تخممرغها را با هم مخلوط نموده و کمی نمک دریایی به آن بیافزایید. بیکن پخته شده را خرد نموده و به مواد بیافزایید و هم بزنید. در این مرحله آن ها را روی سیب زمینی شیرین بریزید و آن را پخش نمایید تا همه سیب زمینی ها پوشانده شوند.
مراحل پخت کاسرول مراکشی
حدود 30 تا 35 دقیقه تا زمانی که روی آن سفت شود داخل فر 200 درجه سلسیوس بپزید. در پایان گریل روی فر را روشن نمایید تا روی آن طلایی شود.
با گشنیز آذین نمایید و بخورید!
نکته هایی برای پخت کاسرول صبحانه مراکشی
نکاتی برای درست کردن کاسرول صبحانه مراکشی :
• سیب زمینی ها را زیاد نپزید زیرا زمانی که در فر قرار می دهید به پختن ادامه می دهند و له می شوند!
• برای مغز پخت شدن مواد قادر هستید روی آن را فویل بکشید و در پایان فویل را بردارید و گریل روی فر را روشن نمایید.
• قادر هستید از انواع سبزیجات دلخواه خود مثل کدو سبز، نخود فرنگی یا ذرت نیز در این کاسرول استفاده نمایید.
• کاسرول صبحانه مراکشی را میتوان از شب قبل آماده نمود و صبح روز بعد در فر گرم نمود.
دقت نمایید می بایست مغز کاسرول مراکشی به خوبی پخته باشد
در پایان :
کاسرول صبحانه مراکشی، ترکیبی رنگارنگ و خوش طعم از تخم مرغ، نان، پنیر، سبزیجات و ادویههای معطر است که به عنوان یک غذای کامل و مقوی برای آغاز روز، به خصوص در آخر هفتهها، سرو میشود. این غذا به علت تنوع مواد اولیه و سهولت پخت، به انتخابی محبوب برای خانوادهها و دوستداران مزههای جدید تبدیل شده است.
آخرین دیدگاهها