روش آماده کردن کاسرول صبحانه مراکشی


روش های درست کردن کاسرول صبحانه مراکشی

روش آماده کردن کاسرول صبحانه مراکشی

 

مراحل پخت کاسرول صبحانه مراکشی

در این نوشته از بیتوته، با روش آماده کردن کاسرول صبحانه مراکشی آشنا می شوید. کاسرول صبحانه مراکشی، ترکیبی رنگارنگ و خوش طعم از تخم مرغ، نان، پنیر و سبزیجات است که با ادویه‌های مراکشی طعمی منحصر به فرد پیدا می‌نماید. این غذا نه تنها برای صبحانه، بلکه برای ناهار و شام نیز مناسب است.

روش آماده کردن کاسرول صبحانه بدون گلوتن مراکشی :

کاسرول صبحانه مراکشی، ترکیبی خوش طعم و رنگارنگ از تخم مرغ، سبزیجات، پنیر و ادویه‌های معطر است که به عنوان یک غذای دلچسب و مقوی برای آغاز روز، به خصوص در آخر هفته‌ها، سرو می‌شود.

 

روش آماده کردن کاسرول صبحانه بدون گلوتن مراکشی :

 

مواد لازم :

 بیکن بدون شکر3 برش
 سیب زمینی شیرین، بریده شده به مکعب های 1 سانتی2 و نیم فنجان (300 گرم)
پیاز، تقریباً خرد شده 1/2 فنجان
 زیره آسیاب شده1 قاشق چایخوری
 نمک دریا3/4 قاشق چایخوری
 دارچین آسیاب شده1/2 قاشق چایخوری
 پاپریکا دودی1/8 قاشق چایخوری
فلفل دلمه ای آسیاب شده 1/4 قاشق چایخوری
رب گوجه فرنگی2 قاشق چایخوری
گوجه فرنگی برشته شده خرد شده400 گرم
تخم مرغ بزرگ4 عدد
گشنیز برای آذینبه مقدار لازم

 

روش آماده کردن کاسرول صبحانه مراکشی :

فر را از قبل با دمای 200 درجه سلسیوس گرم نمایید و یک تابه 20*20 سانتی را با روغن زیتون چرب نمایید.

 

یک تابه بزرگ را روی حرارت متوسط ​​گرم نمایید و بیکن را تفت بدهید تا ترد شود، حدود 2 تا 4 دقیقه در هر طرف آن را تفت بدهید. بیکن ها را به یک بشقاب با حوله کاغذی منتقل نمایید تا روغن اضافی آن ها گرفته شود. آن را کنار بگذارید.

 

روغن داخل تابه را دور نریزید. سیب زمینی و پیاز را با باقی مانده روغن بیکن به تابه بیافزایید و تفت بدهید تا زمانی که تازه نرم و طلایی شوند.

 

زیره، نمک، دارچین، پاپریکا دودی و فلفل دلمه ای را به آن بیافزایید و هم بزنید تا روی سیب زمینی ها پوشانده شود. رب گوجه فرنگی را به آن بیافزایید و اطراف آن را هم بزنید و تفت بدهید، مرتباً هم بزنید تا سیب زمینی ها زیادتر نرم شوند، اما له نشوند. آنها را به کف ظرف پخت چرب شده منتقل نمایید و آن ها را به طور یکنواخت در یک لایه پخش نمایید.

 

در یک کاسه بزرگ، گوجه‌فرنگی‌های خرد شده و تخم‌مرغ‌ها را با هم مخلوط نموده و کمی نمک دریایی به آن بیافزایید. بیکن پخته شده را خرد نموده و به مواد بیافزایید و هم بزنید. در این مرحله آن ها را روی سیب زمینی شیرین بریزید و آن را پخش نمایید تا همه سیب زمینی ها پوشانده شوند.

 

نکاتی برای تهیه کاسرول صبحانه مراکشی

مراحل پخت کاسرول مراکشی

 

حدود 30 تا 35 دقیقه تا زمانی که روی آن سفت شود داخل فر 200 درجه سلسیوس بپزید. در پایان گریل روی فر را روشن نمایید تا روی آن طلایی شود.

با گشنیز آذین نمایید و بخورید!

 

طرز تهیه انواع کاسرول

نکته هایی برای پخت کاسرول صبحانه مراکشی

 

نکاتی برای درست کردن کاسرول صبحانه مراکشی :

• سیب زمینی ها را زیاد نپزید زیرا زمانی که در فر قرار می دهید به پختن ادامه می دهند و له می شوند!

 

• برای مغز پخت شدن مواد قادر هستید روی آن را فویل بکشید و در پایان فویل را بردارید و گریل روی فر را روشن نمایید.

 

• قادر هستید از انواع سبزیجات دلخواه خود مثل کدو سبز، نخود فرنگی یا ذرت نیز در این کاسرول استفاده نمایید.

 

• کاسرول صبحانه مراکشی را میتوان از شب قبل آماده نمود و صبح روز بعد در فر گرم نمود.

 

درست کردن کاسرول مراکشی

دقت نمایید می بایست مغز کاسرول مراکشی به خوبی پخته باشد

 

در پایان :

کاسرول صبحانه مراکشی، ترکیبی رنگارنگ و خوش طعم از تخم مرغ، نان، پنیر، سبزیجات و ادویه‌های معطر است که به عنوان یک غذای کامل و مقوی برای آغاز روز، به خصوص در آخر هفته‌ها، سرو می‌شود. این غذا به علت تنوع مواد اولیه و سهولت پخت، به انتخابی محبوب برای خانواده‌ها و دوستداران مزه‌های جدید تبدیل شده است.

 

 



منبع : بیتوته

بیشتر بخوانید :

آخرین دیدگاه‌ها