لوگو چشم انداز cheshmandaz.ir

روش آماده کردن کیک لامینگتون با طعمی استرالیایی


کیک لامینگتون, پخت کیک لمینگتون, طرز تهیه کیک لامینگتون

روش آماده کردن کیک لمینگتون، کیکی استرالیایی

 

روش آماده کردن “کیک لامینگتون” استرالیایی:

لمینگتون یا لامینگتون یک کیک استرالیایی محبوب است که از چندین لایه از کیک اسفنجی یا کیک کره ای با پوششی از سس شکلات ساخته شده است. در این کیک، پودر نارگیل در بین لایه های کیک قرار داده می گردد. روی آن لایه ای نازک با روکش شکلاتی است که در پودر نارگیل گردانده می گردد. لمینگتون یکی از خوش طعم ترین کیک های استرالیایی است که در سراسر جهان محبوبیت دارد.

کیک لمینگتون یا لامینگتون ( به انگلیسی : Lamington ) یک کیک استرالیایی است که از خمیر کیک های مختلف یا کیک اسفنجی به شکل مربعی  با روکش سس شکلات آماده کردن می گردد که در پودر نارگیل غلتانده شده است. شکلات روی کیک تا حدی به کیک نفوذ می نماید و خودش را می گیرد.

 

کیک لمینگتون، بافت نسبتا سفتی دارد و مناسب سرو کردن درکنار چای و قهوه عصرانه است. 

روش آماده کردن کیک لامینگتون استرالیایی خیلی ساده است ولی ظاهری شیک و جذاب برای مهمانی ها دارد و روکش شکلاتی آن سبب خوش طعم تر شدنش می گردد. 

در دستور کلاسیک کیک لامینگتون استرالیایی، خمیر کیک داخل قالب مربعی ریخته می گردد و به صورت مربعی برش می خورد.

 

  زیادتر بخوانید: روش آماده کردن کیک شکلاتی

 

برای ایجاد تنوع چند نمونه رسپی کیک لامینگتون استرالیایی که به نام کیک لامینگتون شکلاتی هم شناخته می گردد را به شما آموزش می دهیم. نوع آماده سازی خمیر کیک لامینگتون خانگی و سس شکلات روی کیک در این دستورها کمی با هم متفاوت است که شما قادر هستید با توجه به ذائقه خودتان و موادی که در دسترس دارید، یکی از آنها را انتخاب نمایید و آماده کردن نمایید.

 

کیک لمینگتون استرالیایی

مواد لازم کیک لمینگتون استرالیایی :

آرد ۳۰۰ گرم
شکر ۱۶۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
 کره نرم شده در دمای محیط  ۹۰ گرم
شیر ۱/۲ پیمانه
 بیکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری
وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری
نمک  ۱/۸ قاشق چای خوری

 

مواد لازم برای سس شکلاتی :

شکلات سیاه ۱۵۰ گرم
خامه صبحانه ۵۰ گرم
شیر ۵ قاشق غذا خوری
پودر کاکائو ۲۰ گرم
پودر قند ۲۰۰ گرم
پودر نارگیل حدود ۱/۵ پیمانه

 

نکته هایی برای تهیه کیک لمینگتون, پخت کیک لامینگتون, طرز درست کردن کیک لمینگتون

روش پخت کیک لامینگتون

 

روش آماده کردن کیک لمینگتون استرالیایی :

ابتدا فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم نمایید. 

کف قالب مربع شکل 20 سانتی  متری یا قالب گرد 23 سانتی متری را کاغذ روغنی بیندازید.

شکر و کره هم دما با اتاق را به زمان 3- 4 دقیقه با همزن بزنید تا کرم رنگ و سبک شود.

تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه نموده و هر بار 1 دقیقه هم بزنید. 

وانیل را اضافه نموده هم بزنید. 

 

آرد، بکینگ پودر و نمک را از قبل مخلوط نموده و 3 بار الک نمایید.

در سه مرحله آرد و شیر را اضافه نموده و هم بزنید تا مایه کیک یکدست شود. 

خمیر این کیک حالت غلیظی دارد و پس از ریختن داخل قالب می بایست با پشت قاشق سطح خمیر را صاف نمایید. 

 

قالب را به زمان 40 دقیقه در فر بگذارید تا بپزد و روی آن طلایی شود. 

برای چک کردن پخته شدن کیک یک خلال دندان در مرکز کیک فرو نمایید اگر پاکیزه بود و کیکی به آن نچسبیده بود، یعنی کیک پخته است.

 

قالب را به زمان 15 دقیقه کناری قرار بدهید تا از حرارت بیفتد سپس کیک را از قالب خارج نموده روی توری فلزی منتقل نمایید و بگذارید کاملا خنک شود.

 

پس از خنک شدن کیک سس شکلاتی را فراهم کنید.

شکلات را تکه تکه نمایید و به همراه خامه، شیر، پودر کاکائو و پودر قند داخل یک ظرف کوچک بریزید و روی حرارت بخار آب کتری یا مایکروفر قرار دهید و هر از گاهی هم بزنید تا شکلات کاملا ذوب شود. 

 

کیک خنک شده را با یک چاقوی تیز به مربع های کوچک 4 – 5 سانتی برش بزنید. 

کیک های برش خورده را با کمک قاشق در سس شکلات بگردانید و با چنگال از سس درآورید و صبر نمایید شکلات اضافه اش بریزید و بلافاصله در پودر نارگیل بگردانید و در ظرف دلخواهتان بچینید. 

کیک لیمنگتون استرالیایی شما آماده است. 

 

کیک لمینگتون شکلاتی :

مواد لازم کیک لمینگتون شکلاتی :

کره1 پیمانه
  شکر1 پیمانه
 وانیل1 قاشق چای خوری
  تخم مرغ3 عدد
  شیر1 پیمانه
 خامه صبحانه200 گرم 
پودر نارگیلمقدار کافی 
شکلات تلخ200 گرم 
بکینگ پودر2 قاشق چای خوری
 ارد350 گرم 
روغن مایعمقدار کافی

 

طرز تهیه کیک لامینگتون, طرز درست کردن کیک لامینگتون, کیک لمینگتون

روش آماده کردن کیک لامینگتون

 

روش آماده کردن کیک لمینگتون شکلاتی :

برای آماده کردن ی این روش کیک لامینگتون، کره نرم شده و شکر را با همزن مخلوط نمایید تا حدی که حالت کرمی و حجیم پیدا نماید. 

وانیل را اضافه نموده و دوباره هم بزنید. 

تخم مرغ ها را یکی یکی به کیک اضافه نموده و هر بار هم بزنید تا یکدست شود و بافتی کرمی و روشن پیدا نماید. 

شیر را اضافه نموده و مخلوط نمایید. 

آرد و بکینگ پودر را 3 بار الک نمایید و کم کم به مواد بیافزایید و با لیسک به حالت دورانی هم بزنید تا به خورد مواد برود. 

 

کف یک قالب گرد 20 سانتی متری را با روغن مایع چرب نمایید و مایه کیک را داخل قالب بریزید و در فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم شده است به زمان 45 دقیقه قرار دهید تا بپزد.

 

کیک را از فر بیرون آورده و پس از سرد شدن از قالب جدا نمایید.

 

برای آماده کردن شکلات روی کیک، شکلات و خامه را در ظرفی ریخته و روی بخار کتری قرار دهید تا شکلات ذوب شود. 

سس شکلاتی را روی کیک بریزید و با پودر نارگیل آذین نمایید. 

کیک لامینگتون شکلاتی شما برای سرو به همراه چای و قهوه آماده است. قادر هستید به شکل دلخواه برش بزنید و میل کنید. 

 

* قادر هستید کیک را به صورت لایه ای درآورید و بین آن خامه یا سس شکلات و یا هر نوع سسی استفاده نمایید.

 

کیک لمینگتون خانگی :

مواد لازم کیک لمینگتون خانگی :

آرد    1 و نیم پیمانه
 بکینگ پودر 1 و نیم قاشق چای خوری
نمک  یک چهارم قاشق چای خوری
شکر 1 پیمانه
 کره نصف پیمانه
 تخم مرغ درشت 2 عدد
وانیل کمی
شیر نصف پیمانه

 

مواد لازم برای سس شکلاتی:

کره 75 گرم
شیر 1 پیمانه
پودر شکر 3 پیمانه
پودرکاکائو نصف پیمانه

 

طرز تهیه کیک لمینگتون, روش های پخت کیک لامینگتون, روش های متفاوت برای تهیه کیک لمینگتون

روش های آماده کردن کیک لمینگتون

 

روش آماده کردن کیک لمینگتون خانگی :

برای آماده کردن کیک لامینگتون خانگی تمام مواد را از 2 ساعت قبل کنار بگذارید تا به دمای اتاق برسند. 

آرد، بکینگ پودر و نمک را 3 بار الک نمایید. فر را با دمای 180 درجه روشن نمایید. کره را ذوب نمایید و کناری بگذارید خنک شود.

 

تخم مرغ ها را به همراه شکر هم بزنید تا حجیم و کرم رنگ شوند و شکر کاملا حل شود. 

شیر را اضافه نموده مخلوط نمایید. آرد را کم کم بیافزایید و با لیسک به خورد مواد بدهید. کره را اضافه نموده مخلط نمایید.

 

خمیر را در قالبی به اندازه 20 * 10 سانتی متر که با کاغذ روغنی پوشانده اید بریزید و به زمان 20 دقیقه در فر بپزید. 

قالب را از فر بیرون آورده 5 دقیقه کناری بگذارید تا از حرارت بیفتد سپس کیک را روی توری سیمی برگردانید و کاغذ روغنی اش را جدا نمایید و صبر نمایید کاملا خنک شود. 

سپس به صورت مربعی برش بزنید.

 

برای آماده کردن سس شکلات تمام مواد را مخلوط نموده روی حرارت ملایم هم بزنید تا شکر کاملا حل شود. 

تکه های کیک را داخل سس بگردانید و سپس داخل پودر نارگیل بزنید و در ظرف دلخواهتان بچینید. کیک لامینگتون خانگی شما آماده است.

 

بخش تغذیه و آشپزی بیتوته

 



منبع : بیتوته

بیشتر بخوانید :

آخرین دیدگاه‌ها