چطور نوشیدنی پانچ درست کنیم که ستاره مهمانی بعدی شما باشد

[ad_1]

پانچ مرکبات, پانچ انگور, انواع نوشیدنی پانچ

روش آماده کردن نوشیدنی پانچ

 

روش آماده کردن نوشیدنی پانچ میوه ای خنک و تابستانی 

پانچ نوشیدنی سرد همراه با آبمیوه طبیعی و برش های میوه است که میتوانید با ترکیب های ابتکاری انواع مزه های استثنایی را برای نوشیدنی مراسمات و مهمانی هایتان آماده کردن نمایید. در این نوشته از بیتوته شما را با روش آماده کردن چند نوع پانچ نوشیدنی آشنا می نماییم.

پانچ یکی از انواع نوشیدنی های سرد است که شباهت بسیاری به آب میوه طبیعی دارد ولی در دو نوع الکلی و غیر الکلی آماده کردن می گردد. 

واژه پانچ ریشه ای هندی دارد و از زبان سانسکریت به معنانی ” پنج ” گرفته شده است یعنی در این نوشیدنی از پنج ماده اصلی استفاده می کنند که شامل آب میوه ، شکر ، ادویه دارچین و زنجبیل ، الکل و لیمو است. 

 

سرو کردن پانچ در جشن ها و مهمانی های هندی خیلی رایج است و این نوشیدنی به همراه تکه های میوه در کاسه های بزرگ روی میز قرار میگیرد و به صورت لیوانی سرو می گردد. نوشیدنی پانچ توسط انگلیسی ها از هند به اروپا معرفی شد و با آغاز قرن هفدهم در اروپا و آمریکا طرفداران بسیاری پیدا نمود و کم کم همه مردم دنیا با آن آشنا شدند.

 

در ایران به علت ممنوعیت استفاده نوشیدنی های الکلی برای آماده کردن پانچ فقط از آب گازدار یا سودا استفاده می گردد که مزه و مزه فوق العاده ای دارد.

در ادامه نوشته روش آماده کردن چند نوع پانچ خوش طعم را به شما آموزش می دهیم. توجه داشته باشید که ترکیب مواد داخل پانچ کاملا سلیقه ای است و بر این اساس موقع نوشیدن پانچ همیشه مزه هایی متفاوت و استثنایی را تجربه خواهید نمود. 

 

طرز تهیه آبمیوه پانچ, پانچ نوشیدنی سرد, نوشیدنی پانچ

روش آماده کردن پانچ لیمو و آناناس

 

پانچ لیمو و آناناس

برای آماده کردن پانچ لیمو و آناناس به اندازه دو لایه میوه کف کاسه بزرگتان آناناس و لیمو را به شکل دلخواه برش بزنید و رویش را با آب گاز دار پر نمایید. داخل کاسه ریخته ، به مقدار دلخواه شکر و ادویه دارچین یا زنجبیل را با مقدار کم آب داغ مخلوط نمایید تا شکر حل شود و با همراه تکه های یخ به کاسه اضافه نماید. اگر میخواهید پانچ غلیظ تری داشته باشید میتوانید پوره آناناس و لیمو یا آب آناناس و لیمو به پانچ بیافزایید.

 

نوشیدنی پانچ, طرز تهیه نوشیدنی پانچ, پانچ میوه ای

روش آماده کردن پانچ هندوانه  

 

پانچ هندوانه و خیار

پانچ خیار و هندوانه برای رفع عطش و احساس طراوت و تازگی در هوای گرم تابستان فوق العاده است. میتوانید هندوانه را پوره نموده و آبش را بگیرید یا پوره را به همراه برش های خیار و هندوانه شکر و ادویه مخلوط نموده و در آخر آب گاز دار را به این ترکیب بیافزایید.

افزودن کمی یخ و آبلیموی تازه میتواند به خوبتر شدن مزه پانچ کمک نماید. 

 

پانچ انگور, انواع نوشیدنی پانچ, طرز تهیه آبمیوه پانچ

روش آماده کردن پانچ مرکبات

 

پانچ مرکبات

برای آماده کردن پانچ مرکبات میتوانید مقدار مساوی آب پرتقال ، نارنگی و گریپ فروت  و آناناس را مخلوط نموده و به مقدار دلخواه شکر و آبلیمو بیافزایید و برای زیباتر شدن پانچ از برش های مرکبات ، آناناس و توت فرنگی و برگ نعنا استفاده نمایید و در انتها یخ و اب گازدار را بیافزایید.

  

پانچ میوه ای, پانچ لیمو و آناناس, پانچ هندوانه و خیار

دستور آماده کردن پانچ میوه

 

پانچ انگور

آب انگور و گریپ فروت را با هم مخلوط نمایید ، شکر ، آبلیمو ، ادویه بزنید و در آخر تکه های یخ و آب گازدار را بیافزایید. برای آذین پانچ میتوانید از تکه های لیمو و دانه های انگور سفید و سیاه و قرمز استفاده نمایید.  

 

پانچ چای

چای دم نموده ، نعنا ، چوب دارچین ، شکر ، آبلیمو را مخلوط نمایید و در آخر تکه های یخ و آب گازدار را به آن بیافزایید و با برگ نعنا و برشهای لیمو و پرتقال آذین کنید. 

 

پانچ آناناس

آب آناناس را با شکر ، ادویه و آبلیمو مخلوط نمایید و در آخر آب گازدار را بیافزایید و با برش های آناناس و لیمو برگهای نعنا و یخ روی کاسه را پر نمایید. 

 

پانچ مرکبات, پانچ انگور, انواع نوشیدنی پانچ

روش آماده کردن پانچ انگور

 

پانچ نشاط

۴۰ سی سی زعفران سرد دم ، ۵۰ سی سی عرق بیدمشک ، ۳۰ سی سی آب لیمو تازه ، مقداری خاکشیر ، ۳۰ سی سی عسل رقیق شده ، ۵۰ سی سی عرق کاسنی ، ۲۰ سی سی عرق علف لیمو ، ۴۰ سی سی آب نارگیل.

 

عسل و سپس آب لیمو را داخل یک لیوان بلند بریزید ، ۴ تکه یخ داخل لیوان بیندازید.  سپس عرق کاسنی ، عرق بیدمشک ، عرق لمون گرس و آب نارگیل را بیافزایید. 

مقداری یخ خرد شده بیافزایید و سپس خاک شیر را روی یخ ها بریزید و در انتها زعفران را بیافزایید تا یک پانچ زیبای سه رنگ داشته باشید. 

 

بخش تغذیه و آشپزی بیتوته

 

[ad_2]

منبع : بیتوته

بیشتر بخوانید :

آخرین دیدگاه‌ها