ارزش غذایی و کالری موجود در گریپ فروت
خواص گریپ فروت
گریپ فروت ، اشتها را تقویت می كند. گریپ فروت ، عمل هضم را آسان می نماید و جریان عصیر (شیره) معدی و ترشح كیسه صفرا را شتاب می بخشد. گریپ فروت ، دارای ویتامین «ث» است. این ویتامین در حفظ سلامت قلب و عروق بدن تاثیرگذار است. گریپ فروت ، به تولید قند و مواد حیاتی دستگاه بدن كمك می كند.
ادامه خواص گریپ فروت
مواد تشکیل دهنده اصلی | ارزش |
---|---|
چربی کل | 0.140 گرم |
کربوهیدرات | 10.66 گرم |
پروتئین | 0.77 گرم |
قندها | 6.89 گرم |
کربوهیدرات خالص | 9.06 گرم |
کلسیم | 22.00 میلی گرم |
مس | 0.03 میلی گرم |
آهن | 0.08 میلی گرم |
منیزیم | 9.00 میلی گرم |
فسفر | 18.00 میلی گرم |
پتاسیم | 135.00 میلی گرم |
سلنیوم | 0.10 میکروگرم |
سدیم | 0.00 میلی گرم |
روی | 0.07 میلی گرم |
آب | 88.06 گرم |
کلسترول | 0.00 میلی گرم |
ویتامین ها | |
ویتامین B1 | 0.043 میلی گرم |
ویتامین B2 | 0.031 میلی گرم |
ویتامین B3 | 0.204 میلی گرم |
ویتامین B6 | 0.053 میلی گرم |
ویتامین B9 | 13.00 میکروگرم |
ویتامین B12 | 0.00 میکروگرم |
ویتامین C | 31.2 میلی گرم |
ویتامین E | 0.13 میلی گرم |
ویتامین K | 0.0 میکروگرم |
ویتامین A | 58.00 میکروگرم |
ویتامین D | 0.00 میکروگرم |
آخرین دیدگاهها