لوگو چشم انداز cheshmandaz.ir

3 روش آماده کردن چای جینسینگ (اینسام چا) + خواص چای جینسینگ


آشنایی با خواص دمنوش جینسینگ

روش آماده کردن چای جینسینگ به روش های مختلف

 

روش های درست کردن چای جینسینگ

در این نوشته از بیتوته، به طور کامل به بررسی روش آماده کردن چای جینسینگ می پردازیم. چای جینسینگ، نوشیدنی محبوب و سنتی با قدمت هزاران ساله در شرق آسیا است که به واسطه خواص بی‌نظیر ریشه جینسینگ، شهرت جهانی یافته است. این نوشیدنی نه تنها طعمی دلنشین دارد، بلکه فواید بسیاری برای تندرستی جسم و ذهن به ارمغان می‌آورد.

چای جینسینگ یک نوشیدنی گیاهی است که از ریشه گیاه جینسینگ پاناکس آماده کردن می گردد. این چای برای قرن ها در کره مورد استفاده قرار گرفته است و اعتقاد بر این است که فواید بسیاری برای تندرستی دارد. اگر شما علاقه مند به یادگیری روش آماده کردن آن در خانه هستید، در اینجا دستور العمل آسان چای جینسنگ من آورده شده است. به زودی آن را آزمون نمایید!

 

جینسینگ چیست ؟

جینسینگ ( Insam ، 인삼) گیاهی است که قرن ها در طب سنتی مورد استفاده قرار می گرفته است. اعتقاد بر این است که فواید تندرستی بسیاری دارد، از جمله تقویت سیستم ایمنی، بهبود وضوح ذهنی و کم شدن خستگی.

 

این گیاه بومی شمال شرق آسیا و آمریکای شمالی است و میتوان آن را به روش های مختلفی مثل ریشه خام یا قرص استفاده نمود. یکی از محبوب ترین راه ها استفاده آن به عنوان چای است که به آن چای جینسنگ می گویند ( Insam cha ، 인삼차). 

 

چای جینسینگ کره ای :

چای جینسینگ یک نوشیدنی گیاهی است که از ریشه گیاه جینسینگ آماده کردن می گردد. به طور سنتی، برای آماده کردن آن، ریشه ها را بجوشانید و سپس آن را صاف نمایید تا مایع قهوه ای روشن تولید شود. معمولاً برای شیرین کردن چای با عسل سرو می گردد. بدون عسل، مزه آن تلخ است.

 

اخیراً یکی از روش های رایج آماده کردن جینسینگ برش دادن آن و مارینه کردن آن در عسل است. این به جینسنگ اجازه می دهد تا مزه شیرین زیادتری ایجاد نماید. موقع سرو، مارمالاد عسل جینسینگ با آب گرم مخلوط می گردد.

 

روش آماده کردن چای جینسینگ کره ای (اینسام چا) :

اگر علاقه مند به کسب اطلاعات زیادتر در مورد غذاهای کره ای هستید، می بایست با چای های رایج در کره از جمله جینسینگ آشنا شوید که قادر هستید با این دستور پخت آن را یاد بگیرید.

 

این دستور چای جینسینگ خوش مزه، معطر است و شما را از درون گرم می نماید. اگر هوا سرد است، احساس خوبی ندارید، یا به سادگی از احساس مایع گرم در شکم خود لذت می برید، چای جینسینگ را آزمون نمایید و از مزیت های آن بهره مند شوید.

 

درست کردن این چای آسان بود و من با استفاده از مواد تازه به جای ریختن یک چای کیسه‌ای در آب داغ لذت بردم. دفعه بعد فکر می‌کنم جینسینگ زیادتری اضافه کنم تا مزه تیره‌تری به دست بیاورم. یک ایده جالب برای باقیمانده غذا درست کردن یخ است. مکعب ها را بریزید و آنها را در چای سرد برای تقویت زیادتر بریزید.”

 

مواد لازم :

 ریشه جینسینگ خشک، پوست کنده10 برش 
عسل، برای مزهبه مقدار لازم
 آب 5 لیوان

 

مراحل آماده کردن چای جینسینگ :

ابتدا مواد اولیه را فراهم کنید. جینسینگ را با مقدار بسیاری عسل بپوشانید، هم بزنید و بگذارید 15 دقیقه در یک پیمانه شیشه ای یا ظرف بزرگ دیگر بماند.

 

طرز تهیه چای جینسینگ چای کره ای

برای درست کردن چای جینسینگ، ابتدا جینسینگ را با مقدار بسیاری عسل بپوشانید

 

در یک کتری، آب را روی حرارت زیاد گرم نمایید تا خیلی داغ شود، اما نجوشد. روی جینسینگ و عسل آب خیلی داغ (اما نه در حال جوش) بریزید و درب آن را بگذارید و اجازه بدهید 5 تا 10 دقیقه دم بکشد.

 

برش های جینسینگ را با قاشق بردارید یا آن را صاف نمایید.

 

نکته :

اگر مزه جینسینگ برای شما خیلی زیاد است، قادر هستید چای جینسینگ را با چای سبز یا چای زنجبیل مخلوط نمایید. از هر نسبتی که دوست دارید استفاده نمایید.

 

روش آماده کردن چای جینسینگ با عناب :

طرز تهیه اینسام چا

روش درست کردن چای جینسینگ

 

مواد لازم برای چای جینسینگ :

 جینسینگ تازه 150 گرم / 5.3 اونس
عناب خشک (خرما چینی)، بدون هسته (اختیاری) 20 گرم / 0.7 اونس
 عسل150 گرم تا 225 گرم / 5.3 تا 7.9 اونس 

 

* مواد فوق در ظرف 500 میلی لیتری جا می شوند. به شما شیشه توصیه می گردد. حتما از قبل آن را خوب استریل نمایید.

 

روش آماده کردن چای جینسینگ :

اطمینان حاصل نمایید که جینسینگ خود را کاملاً زیر آب جاری بشویید. از یک برس کوچک برای پاک کردن هرگونه کثیفی یا زباله بین ریشه های ریز استفاده نمایید. جینسینگ را با دستمال کاغذی آشپزخانه خشک نمایید و سپس بگذارید در هوا خشک شود. مهم است که جینسینگ به خوبی خشک شود، تا در زمان نگهداشتن آن، کپک نزند.

 

برای آماده کردن جینسینگ، قسمت بالایی آن را جدا نموده و دور بریزید. ریشه های ریز کناره های جینسینگ را جدا نمایید و آنها را برای غذاهای دیگر (مثلا سامگیتانگ ) نگه دارید. جینسینگ را نازک برش دهید. بعضی از اشخاص دوست دارند جینسینگ خود را ریز خرد کنند، اما برش دادن ظاهری زیباتر می دهد.

 

روش تهیه اینسام چا

برای آماده کردن دمنوش جینسینگ می بایست جینسینگ های تازه را خوب پاکیزه نمایید و نازک برش بدهید

 

عناب های خشک شده را کاملاً زیر آب سرد بشویید تا از شر هر گونه کثیفی یا زباله خلاص شوید. بعد از پاکیزه شدن، آنها را با دستمال کاغذی آشپزخانه کاملا خشک نمایید.

 

برای برش عناب، ابتدا یک برش در انتهای میوه ایجاد نمایید. سپس، آن را رول نمایید. بعد از تمام کردن کار، آن را به قطر 0.3 تا 0.5 سانتی متر (0.1 تا 0.2 اینچ) برش دهید.

 

 روش های تهیه اینسام چا

برای آماده کردن اینسام چا عناب ها را به روش زیر خرد نمایید

 

جینسینگ ورقه شده و عناب خشک را به شیشه استریل بیافزایید، سپس عسل را بیافزایید و درب آن را ببندید. مخلوط را به زمان یک روز در دمای اتاق بگذارید و سپس به یخچال منتقل نمایید. ظرف یک هفته آماده خوردن می‌شود، اما اگر بتوانید صبر نمایید، پس از چهار تا پنج هفته که مزه آن آزاد شد، خوبتر می‌شود.

 

طرز تهیه جینسینگ با عناب

مراحل آماده کردن مارمالاد عسل جینسینگ در ظرف شیشه ای

 

روش استفاده چای جینسینگ :

چند قاشق چایخوری عصاره ی جینسینگ را داخل یک فنجان بریزید، سپس آب گرم را بیافزایید. خوب هم بزنید و بنوشید.

 

همچنین قادر هستید چای جینسینگ را با آب سرد یا آب گازدار به صورت سرد سرو نمایید. بعضی از کره ای ها نیز چای جینسینگ را با شیر مخلوط می کنند تا جینسینگ لاته درست کنند.

 

طرز تهیه دمنوش جینسینگ با عناب

روش های پخت چای جینسینگ

 

روش سنتی آماده کردن چای جینسینگ کره ای :

طرز تهیه چای جینسینگ با عناب

راه های درست کردن چای جینسینگ

 

مواد لازم :

 جینسینگ، پاکیزه و نازک برش داده شده 50 گرم / 1.8 اونس
عناب خشک، پاکیزه شده10 گرم / 0.4 اونس
 آب2.5 لیتر 
 عسل برای مزه به مقدار لازم

 

* نسبت آب به جینسینگ 500 گرم به 10 گرم یا 5:1 است. شما قادر هستید نسبت را با توجه به نیاز خود تنظیم نمایید.

 

روش آماده کردن چای جینسینگ سنتی :

آب و جینسینگ را در ظرف مناسبی بریزید. عناب را بیافزایید و روی حرارت زیاد بگذارید تا بجوشد. بعد از جوش آمدن، حرارت را کم نمایید و اجازه دهید 20 تا 25 دقیقه به جوشیدن ادامه دهد. بعد از گذشت زمان مشخص شده، جینسینگ و عناب را از مایع صاف نمایید.

 

برای سرو، یک قاشق عسل را داخل یک فنجان بیافزایید. آب جوشیده جینسینگ را داخل آن بریزید. خوب هم بزنید و بنوشید.

 

روش نگهداشتن از چای جینسینگ :

چای جینسینگ (نسخه مارمالاد عسلی جینسینگ) توصیه می گردد در یک ظرف شیشه ای در بسته نگهداشتن شود و قبل از انتقال به یخچال به زمان یک روز در دمای اتاق بماند. در حین نگهداشتن در دمای اتاق، آن را در جای خشک و خنک نگهداشتن نمایید. می بایست دور از نور مستقیم خورشید یا منبع های گرمای بیش از حد نگهداشتن شود.

 

بعد از دم کشیدن جینسینگ، تنها بعد از یک هفته آماده نوشیدن است. با این حال، برای مزه پیچیده تر، خوبتر است 4 تا 5 هفته قبل از لذت بردن از آن صبر نمایید. (اما اگر نمی توانید آنقدر صبر نمایید زودتر بنوشید اشکالی ندارد!) توصیه می کنم بطری را در این زمان در یخچال نگهداشتن نمایید.

 

برای پیشگیری از آلودگی متقابل، موقع سرو فقط از قاشق پاکیزه استفاده نمایید. بعد از باز شدن، می بایست محتوات ظرف 2 تا 3 ماه استفاده شود.

 

فواید جینسینگ :

چای جینسینگ یک چای محبوب کره ای است که قرن ها برای اهداف دارویی استفاده می گردد. بعضی از مزیت های تندرستی بالقوه مرتبط با نوشیدن چای جینسینگ شامل خواص ضد پیری، بهبود سلامت روان، تقویت سیستم ایمنی و تنظیم سطح قند خون است.

 

تقویت سیستم ایمنی بدن: جینسینگ به تقویت سیستم ایمنی بدن و افزایش مقاومت بدن در برابر بیماری‌ها کمک می‌نماید.

 

کم شدن خستگی و افزایش انرژی: جینسینگ می‌تواند به رفع خستگی و افزایش سطح انرژی بدن کمک نماید.

 

بهبود عملکرد مغز: جینسینگ به بهبود حافظه، تمرکز و عملکرد شناختی مغز کمک می‌نماید.

 

کم شدن استرس و اضطراب: جینسینگ به آرامش ذهن و کم شدن استرس و اضطراب کمک می‌نماید.

 

تنظیم قند خون: جینسینگ می‌تواند به تنظیم قند خون و بهبود عملکرد انسولین در بدن کمک نماید.

 

تقویت سیستم قلبی عروقی: جینسینگ به تقویت سیستم قلبی عروقی و کم شدن خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی کمک می‌نماید.

 

سخن آخر :

چای جینسینگ نوشیدنی طبیعی و سودمند است که می‌تواند فواید بسیاری برای تندرستی جسم و ذهن به ارمغان بیاورد. با آماده کردن و استفاده این نوشیدنی به روشی صحیح، می‌توانید از خواص بی‌نظیر آن بهره‌مند شوید.

 

 



منبع : بیتوته

بیشتر بخوانید :

آخرین دیدگاه‌ها