لوگو چشم انداز cheshmandaz.ir

روش آماده کردن کوئین آمان شیرینی کلاسیک و سنتی فرانسوی


کوئین آمان, دستور تهیه کوئین آمان, شیرینی کوئین آمان فرانسوی

رسپی کوئین آمان

 

دستور آماده کردن شیرینی سنتی کوئین آمان 

کوئین آمان، شیرینی سنتی فرانسوی است که با خمیر هزارلای کاراملایز شده آماده کردن می گردد. در این نوشته از بیتوته شما را با دستور آماده کردن این شیرینی خوش طعم آشنا می نماییم.

کوئین آمان ( به انگلیسی : Kouign-amann ) کوئینامان یا کوئینگ آمان کیک  شیرینی سنتی فرانسوی مربوط به قرن 19 میلادی است است که با خمیر کریسپی چند لایه درست می گردد. بین لایه های خمیر با کره و شکر کاراملی پوشانده می گردد. با این که لایه های خمیر در پخت این کیک به صورت سنتی کمتر از خمیر هزارلا است ولی برای شتاب بخشیدن به روند پخت کیک کوئین آمان میتوانید از خمیر هزارلا آماده استفاده نمایید. 

 

کوئین آمان کیک گرد چند لایه است که در اصل با خمیر نان درست می گردد و شامل لایه های کره و شکر است. کیک به آرمی پخت می گردد تا جایی که شکر کاراملی شده و بخار آب 20 درصدی موجود در کره خمیر را منبسط نماید و در آخر کیک ساختار لایه لایه پیدا نماید. 

برای ایجاد تنوع در رسپی کوئین آمان ، میتوانید موقع پیچیدن خمیر از میوه های دلخواه یا مربا و مارمالاد در لایه میانی شیرینی استفاده کنید. 

 

کوئین آمان, دستور تهیه کوئین آمان, دستور تهیه کوئین آمان با خمیر هزارلا

دستور آماده کردن کوئین آمان با خمیر هزارلا

 

شیرینی کوئین آمان با خمیر هزارلا

مواد لازم شیرینی کوئین آمان با خمیر هزارلا  

خمیر هزارلا   1 بسته 
شکر نصف پیمانه 
کره هم دما با اتاق به میزان لازم

 

کوئین آمان, دستور تهیه کوئین آمان, رسپی کوئین آمان

رسپی کوئین آمان

 

روش آماده کردن شیرینی کوئین آمان با خمیر هزارلا

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن نمایید تا گرم شود. 

خمیر هزار لا را از یخچال خارج نموده به قطر 1 – 2 سانتیمتر به شکل مستطیل کشیده مسطح نمایید و پشت و رویش را شکر پاشی نموده و وردنه بکشید تا شکر به خمیر بچسبد و 3 بار از طول روی هم تا بزنید.

 

برای کاراملایز شدن کف شیرینی ها سطح سینی فر یا کاغذ روغنی را با یک لایه کره هم دما با اتاق کاملا بپوشانید مقدار زیاد شکر بپاشید تا به کره ها بچسبند و یک لایه ضخیم شکر کف سینی داشته باشید. 

 

کوئین آمان, دستور تهیه کوئین آمان, شیرینی کوئین آمان فرانسوی

شیرینی کوئین آمان فرانسوی

 

از قالب حلقه ای با قطر 10 سانتی متر و ارتفاع 3 سانتی متر ، استفاده نمایید ، دیواره های قالب ها را  را با کره زیاد چرب نموده شکر پاشی نمایید و درون سینی فر بچینید. 

در روش سنتی آماده کردن شینی کوئین آمان میتوانید خمیر هزارلا را به قطر 1 سانتی متر مسطح نموده و به صورت مربع های 10 سانتی متری برش بزنید و گوشه های هر مربع را به سمت مرکز تا بزنید و با فشار دست شکل داده و داخل حلقه های گرد درون سینی فر قرار دهید.

 

در روش دیگر خمیر هزارلا را مسطح نموده و از سمت ضلع بزرگتر رول نمایید و سپس به اندازه 3 سانتی متر رول را برش بزنید و هر کدام را داخل سینی فر بچینید. 

روی خمیرها را بپوشانید و 45 – 60 دقیقه استراحت دهید تا حجمشان دو برابر شود سپس به زمان 35 دقیقه در فر بپزید و پس از خنک شدن از قالب ها جدا نموده و سرو کنید. 

 

بخش تغذیه و آشپزی بیتوته

 



منبع : بیتوته

بیشتر بخوانید :

آخرین دیدگاه‌ها