روش آماده کردن تخم مرغ شیطانی
روش پخت تخم مرغ شیطانی، تخم مرغ ویژه و دوست داشتنی :
طرزتهیه تخم مرغ شیطانی :
این تخم مرغ های شیطانی خوش طعم به لطف ترشی های خیارشور خرد شده، آب ترشی و شوید تازه یک پیش غذای خوش مزه هستند. تنظیم مواد بر پایه مزه آسان است و برای رسیدن به قوام دلخواه قادر هستید کم و بیش سس مایونز بیافزایید. و اگر قصد دارید برای مواد زرده تخم مرغ شیطانی خود از قیف استفاده نمایید، مطمئن شوید که خیارشور و پیاز را خیلی ریز خرد نمایید.
اگر مهمانی دارید، دستور غذا را دو برابر نمایید، زیرا هیچ کس نمی تواند فقط یک عدد بخورد. این تخم مرغ های شیطانی برای یک گردهمایی تابستانی، روزهای عید، روز بازی یا برانچ عالی هستند.
این دستور غذا برای طرفداران ترشی شوید عالی است. من آن را با خیارشور خرد شده و همچنین ترشی شوید آزمون کردم. مزه آن خوبتر است اما کمی آبدار است. من چند تخم مرغ را با پاپریکا دودی نیز آزمون کردم و واقعاً آن را دوست داشتم. یک لایه مزه اضافی. فلفل حلب نیز عالی خواهد بود.
مواد لازم برای تخم مرغ شیطانی :
تخم مرغ بزرگ | 6 عدد< |
سس مایونز | 3 تا 4 قاشق غذاخوری |
ترشی شوید خرد شده | 2 قاشق غذاخوری |
پیاز خرد شده یا رنده شده (اختیاری) | 1 قاشق چایخوری |
آب ترشی شوید | 1 قاشق چایخوری |
خردل زرد یا خردل دیژون | 1 قاشق چایخوری |
تازه ریز خرد شده (شوید خشک) | 1 قاشق چایخوری (1/2 قاشق چایخوری) |
نمک کوشر | به مقدار لازم |
فلفل سیاه | به مقدار لازم |
فلفل پاپریکا | برای تزیین |
روش آماده کردن تخم مرغ شیطانی :
ابتدا مواد لازم را فراهم کنید.
مواد لازم برای آماده کردن تخم مرغ شیطانی
تخم مرغ ها را در یک قابلمه متوسط بریزید و با آب تا حدود یک اینچ بالاتر از تخم مرغ ها بپوشانید. روی حرارت زیاد بگذارید تا کاملا بجوشد. درب قابلمه را بگذارید و شعله را کمی کمتر نمایید تا زمانی که تخم مرغ ها پختند از روی حرارت بردارید و زیر آب سرد بگیرید و آن ها را کنار بگذارید.
زمانی که تخم مرغ ها خنک شدند، پوست آن را جدا نمایید. تخم مرغ ها را از طول نصف نمایید و در بشقاب بگذارید. دقت نمایید سفیده های تخم مرغ می بایست سالم باشند. زرده ها را در یک کاسه متوسط بریزید.
با چنگال، زرده ها را له نمایید، 3 قاشق غذاخوری سس مایونز، ترشی خیار شور ریز خرد شده، پیاز (در صورت استفاده) ریز خرد شده، آب ترشی، خردل و شوید خرد شده را به زرده ها بیافزایید و خوب مخلوط نمایید. بچشید و به میزان لازم نمک و فلفل بیافزایید. در صورت تمایل سس مایونز زیادتری بیافزایید.
مراحل آماده کردن تخم مرغ شیطانی
با استفاده از یک قاشق یا قیف، مخلوط زرده را در وسط سفیده تخم مرغ بریزید. قبل از سرو روی تخم مرغ ها به آرامی پاپریکا بپاشید. با قادر هستید با شوید خرد شده یا خیار شور آن ها را تزیین نمایید.
تخم مرغ شیطانی را با پودر پاپریکا تزیین نمایید
نکاتی برای آماده کردن تخم مرغ شیطانی :
• برای پوست کندن راحت تر، از تخم مرغ هایی استفاده نمایید که خیلی تازه نیستند.
• تخم مرغ هایی که به تاریخ انقضا نزدیک تر باشند، خوبتر پوست گرفته می شوند.
• انتهای پوسته را بشکنید سپس تخم مرغ را به آرامی روی پیشخوان بغلتانید تا به پایان برسد. از انتهای مسطح تخم مرغ که کمی هوا زیر پوسته آن وجود دارد آغاز به پوست کندن نمایید.
• چند تخم مرغ اضافی را بجوشانید تا اگر پوست آن به خوبی گرفته نشد و خراب شد از آن ها استفاده نمایید.
• برای اینکه تخم مرغ ها در حین کار با آن ها تکان نخورند، یک برش نازک و کوچک از کف سفیده های تخم مرغ برش دهید. و در بشقاب قرار بدهید، در این صورت ثابت می مثل.
• اگر قصد دارید از قیف استفاده نمایید، از اندازه مناسبی برای سری قیف استفاده نمایید.
• در صورت استفاده از قیف حتما خیارشورها و در صورت استفاده از پیاز حتما خیلی ریز خرد شوند.
تزیین تخم مرغ شیطانی با شوید و خیارشور
انواع دستور غذایی برای تخم مرغ شیطانی :
• برای داشتن یک تخم مرغ سالم تر، قادر هستید مقداری از مایونز را با ماست تعویض نمایید.
• با تنظیم مقدار سس مایونز و آب ترشی به آسانی قادر هستید قوام فیلینگ را تنظیم نمایید.
• برای یک ارائه خوب، کمی شوید تازه را برای آذین تخم مرغ های شیطانی آماده نگه دارید.
نکته هایی برای درست کردن تخم مرغ شیطانی
روش نگهداشتن از تخم مرغ شیطانی :
• قادر هستید تخم مرغ ها را از نصف روز زودتر بجوشانید. آن ها را در یخچال نگهداشتن نمایید تا زمان پوست کندن، آماده باشند.
• قادر هستید این تخم مرغ های شیطانی را تا چهار ساعت زودتر درست نمایید. آنها را تا زمان سرو در یخچال نگهداشتن نمایید.
• باقیمانده تخم مرغ های شیطانی را در ظرف دربسته در یخچال تا دو روز نگهداشتن نمایید. اما خوبتر است آنها را تازه استفاده نمایید.
آخرین دیدگاهها