
مواد لازم :
| آب | ۴ لیتر |
| پیاز درشت خرد شده | ۴ عدد |
| سیر له شده | ۴ حبه |
| هویج خرد شده نگینی | ۴ عدد |
| کدو سبز خرد شده نگینی | ۴ عدد |
| گل کلم خرد شده | ۲۰۰ گرم |
| فلفل دلمه ای خرد شده | ۲ عدد |
| کرفس ریز شده | ۲ شاخه |
| گوجه پوست گرفته | ۶ عدد |
| عصاره مرغ | ۲ قطعه |
| یا آب مرغ بدون روغن | یک لیوان |
روش پخت این سوپ:
مواد را داخل قابلمه ریخته نمک، فلفل و پودر کاری را به دلخواه بیافزایید. سپس در ظرف را بسته تا مواد حدوداً ۱۵ دقیقه به خوبی پخته و نرم شوند. خوبتر است از له شدن مواد پیشگیری شود تا ویتامین سبزیجات حفظ شود. هر بار که احساس گرسنگی کردید از این سوپ میل نمایید.
نکته ها و گفته ها:
خاصیت این سوپ سبب می گردد که با هر بار استفاده لاغرتر شوید. این رژیم غذایی در مورد بیماران قلبی یا کسانی که عمل جراحی دارند توصیه می گردد تا وزن آنها کمتر شود و خوشبختانه برعکس بعضی رژیم های لاغری هیچ ریسکی در برنخواهد داشت.
توجه:
این سوپ علاوه بر سوزاندن چربی های اضافی سبب پاکیزه شدن سیستم گوارشی می گردد.
منبع : ashpazi.blog.ir

























آخرین دیدگاهها