شاورما مرغ با سس سیر: یک غذای خوش طعم و پرطرفدار

[ad_1]

طرز درست کردن شاورما مرغ

شاورما مرغ با سس سیر: یک غذای خوش طعم و پرطرفدار

 

روش آماده کردن شاورما مرغ لبنانی با سس سیر

در این نوشته از بیتوته، با روش آماده کردن شاورما مرغ با سس سیر آشنا می شوید. این غذای خوش طعم خاورمیانه ای خوبترین غذای خوش مزه است. بدون گلوتن، است و به آسانی درست می گردد. که در بسیاری از رستوران‌ها و فست فودها سرو می‌شود. این غذا با مزه لذیذ و عطر دلنشین سیر، طرفداران بسیاری دارد.

روش آماده کردن شاورمای مرغ :

شاورما یکی از غذاهای محبوب و پرطرفدار در خاورمیانه و سراسر جهان است که با مزه لذیذ و عطر دلنشین خود، طرفداران بسیاری دارد. که معمولاً با پلو، پیتا و نوعی سس سیر سرو می شوند.

 

مواد لازم برای شاورما مرغ با سس سیر :

شینسل یا مرغ به صورت نوارهای نازک کوتاه برش داده شده است۶ عدد
روغن آووکادو۲ قاشق غذاخوری
پودر پیاز۱ قاشق چایخوری
 زیره۱ قاشق چایخوری
 گشنیز۱ قاشق چایخوری 
 زردچوبه ۱ قاشق چایخوری
 نمک ۱ قاشق چایخوری
 فلفل ۱ قاشق چایخوری
سماق۱ قاشق چایخوری
فلفل کاین۱/۲ قاشق چایخوری
پودر دارچین۱/۲ قاشق چایخوری
پودر هل۱/۲ قاشق چایخوری
آب لیمو۲ قاشق غذاخوری
برنج سفید باسماتیبه مقدار ۱.۵ پیمانه
گوجه فرنگی نصف شده (اختیاری)۳ عدد

 

طرفین اختیاری :

هوموس لبنه، برنج، تهینی، سس سیر، گوجه فرنگی کبابی و پیازچه

 

سس سیر :

سس مایونز۱/۲ فنجان
سیر درشت خرد شده۴-۵ حبه
آب لیموترشآب نصف لیموترش
نمککمی

 

روش آماده کردن شاورما مرغ با سس سیر :

فر را روی حرارت ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم نمایید. 

در یک کاسه بزرگ مرغ، روغن آووکادو، پودر پیاز، زیره، گشنیز، زردچوبه، نمک، فلفل، سماق، کاین، دارچین، هل و آبلیمو را بیافزایید. مخلوط نمایید و کنار بگذارید.

در یک غذاساز کوچک، تمام مواد سس سیر را بیافزایید و مخلوط نمایید. در ظرفی بریزید و در یخچال بگذارید.

 

در یک سینی فر، گوجه فرنگی ها را بیافزایید، کمی روغن زیتون و نمک بریزید و حدود ۳۰ دقیقه بپزید تا نرم شوند. قادر هستید این کار را داخل تابه هم انجام دهید.

یک سینی فر بزرگ را با کاغذ روغنی بپوشانید و با اسپری روغن اسپری نمایید. مرغ را اضافه نموده و به طور مساوی روی تابه پخش نمایید. حدود ۲۰ دقیقه بپزید.

برنج خود را از قبل بپزید، در پایان مقداری روغن را به آن بیافزایید و آن را گرم نگه دارید تا آماده سرو شود.

 

مواد لازم برای سس سیر

روش آماده کردن شاورما مرغ لبنانی با سس سیر

 

در بشقاب مناسب سرو، برنج، شاورما مرغ، گوجه فرنگی تفت داده شده را بیافزایید و سس سیر را روی آن قرار دهید. برای مزه دهی، مقدار کمی سماق زیادتری روی آن بپاشید.

من معمولاً مقداری سبزی، لبنه، حمص و گاهی تاهین اضافه می کنم. و با نان سرو می کنم و لذت می برم!

 

روش آماده کردن شاورما مرغ با سس سیر لبنانی :

مواد لازم برای تهیه شاورما مرغ

روش درست کردن شاورما مرغ لبنانی

 

شوارما مرغ با سس سیر، یک غذای کلاسیک لبنانی، یک غذای سریع و هفتگی در شب است که یک بسته بندی پر از مزه است و به آسانی درست می گردد!

 

مواد لازم برای شاورما مرغ :

 سینه مرغ بدون استخوان و بدون پوست ۱ کیلو گرم
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری 
 لیمو، رنده شده و آب گرفته۱ عدد 
 آب مرغ بدون چربی۳ قاشق غذاخوری 
 سیر، خرد شده ۳ حبه
 زیره۲ قاشق چایخوری 
 پاپریکا دودی۲ قاشق چایخوری 
 گشنیز آسیاب شده۲ قاشق چایخوری 
پودر دارچین۱/۴ قاشق چایخوری
نمک کوشر۱ قاشق چایخوری
فلفل آسیاب شدهبرای مزه

 

مواد لازم برای سس سیر :

 ماست یونانی بدون چربی۲/۳ فنجان 
 سیر رنده شده۲ حبه 
 روغن زیتون۱ قاشق چایخوری
آب لیمو۲ قاشق غذاخوری
شیر بادام یا شیر بدون چربی۳-۴ قاشق غذاخوری
نمک کوشر و فلفل سیاه۱/۲ قاشق چایخوری

 

مواد اختیاری برای سرو :

نان پیتا، گوجه فرنگی، خیار، جعفری، کاهو

 

روش آماده کردن شاورما مرغ با سس سیر :

سینه های مرغ را فراهم کنید.

سینه های مرغ را از وسط نصف نمایید (یا شینسل مرغ بخرید). تمام مواد ماریناد را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط نموده و مرغ را بیافزایید.

مرغ را کاملا با ماریناد بپوشانید. ظرف را بپوشانید و حداقل ۲ ساعت یا حداکثر ۲۴ ساعت در یخچال قرار دهید.

 

سس سیر را فراهم کنید.

در یک کاسه کوچک، همه مواد سس را با هم مخلوط نمایید. شیر را کم و بیش بیافزایید تا به غلظت دلخواهتان برسد. حداقل یک ساعت در یخچال قرار دهید. هر چه زیادتر بماند خوبتر می گردد و تا ۵ روز در یخچال شما ماندگار خواهد بود.

 

مرغ را بپزید.

مرغ را از ماریناد خارج نمایید. ماریناد را دور بریزید و مرغ را با حوله کاغذی خشک نمایید.

برای کباب پز یا ماهیتابه: گریل یا ماهیتابه را روی حرارت متوسط ​​رو به بالا گرم نمایید. مرغ را داخل آن قرار بدهید تا دو طرف آن به خوبی بپزد. روی کباب پز مرغ ها را با توری بپزید و یا آن ها را داخل فویل قرار بدهید و روی کباب پز بپزید.

 

برای پخت قادر هستید از سرخ کن بدون روغن استفاده نمایید. در هر روش قادر هستید قبل از سرو مرغ ها را داخل فویل بپیچانید و آن ها استراحت بدهید.

 

نکته هایی برای پخت شاورمای مرغ

روش درست کردن شاورما مرغ با سس سیر

 

برای سرو، مرغ ها را به صورت ورقه ای خرد نمایید و آن ها را با گوجه، سس، گشنیز، جعفری، خیارشور یا خیار و نان پیتا میل نمایید.

 

 

[ad_2]

منبع : بیتوته

بیشتر بخوانید :

آخرین دیدگاه‌ها