[ad_1]
خاصیت گل پنیرک
مهم ترین خواص پنیرک و طبع پنیرک که نمی دانستید!
نام علمی، Malva sylvestris، به اندازه این گیاه گلدار در جنس Malva دوستداشتنی است و زیادتر به عنوان گل خطمی یا خطمی معمولی شناخته میشود. این گیاه بیشتر در مزارع و پرچین ها یافت می گردد و دارای گل بنفش است و ارتفاع آن بین ۳-۴ فوت است. بومی اروپای غربی است، اما در بخشهایی از مدیترانه و شمال آفریقا گسترش یافته و به بسیاری از کشورهای انگلیسی زبان وارد شده است.
به اندازه کافی عجیب و یکی از ویژگی های تعیین کننده جنس Malva، مغزها و دانه ها هستند (که به علت شکل آنها پنیرک نامیده می گردد). گل و برگ این گیاه منحصر به فرد برای اهداف دارویی استفاده می گردد که قادر هست تاثیرات قدرتمندی بر بدن داشته باشد.
همچنین میتوان برگ ها را در چای خیسانده، دانه ها را میتوان خورد و آن دسته از برگ هایی که به بیماری زنگ زدگی مبتلا نشده اند (یک مشکل رایج برای گونه ها) را نیز میتوان استفاده نمود یا به صورت موضعی از فواید آن استفاده نمود. شکل ضماد. این گیاه شامل شماری مواد فعال است که بر سلامت انسان تأثیر میگذارد، بر این اساس بیایید نگاهی دقیقتر به فواید تندرستی زیاد گل پنیرک بیندازیم.
فواید گل پنیرک در طب سنتی
مزیت های تندرستی گل پنیرک
مزیت های تندرستی گل پنیرک عبارتند از:
تسکین درد
یکی از موارد استفاده رایج از گل پنیرک قادر هست به عنوان مسکن درد، به ویژه به صورت موضعی باشد. اگر زخمی بر روی پوست خود ایجاد شده، میتوانید برگهای گل پنیرک را به صورت ضماد روی ناحیه صدمه دیده بمالید. نه تنها مواد شیمیایی موجود در برگ ها به علت داشتن ویتامین غنی به بهبودی سریع کمک می نماید، بلکه شاید خواص ضد درد خاصی را نیز به آن ناحیه ارائه دهد و درد و ناراحتی را کم شدن دهد. این توانایی ضد درد گل پنیرک معمولی را میتوان به طرق مختلف در سراسر بدن، هم در داخل و هم به صورت خارجی مورد استفاده قرار داد.
محافظت از سیستم ایمنی بدن
با تکیه بر نخستین فواید تندرستی، گل پنیرک میتواند سیستم ایمنی بدن را با پیشگیری از عفونتهای باکتریایی و سایر عوامل خارجی برای تأثیرگذاری بر نواحی زخمی تقویت نماید. این را میتوان از راه استفاده برگها، دانهها و مکملهای گل پنیرک نیز به دست آورد.
ضد التهابی
اگر هر گونه نیش حشره، کبودی بزرگ ، آفتاب سوختگی یا بثورات پوستی را تجربه نموده اید، ژل یا ضماد ساخته شده از گل پنیرک قادر هست برای کم شدن التهاب و تورم خیلی تاثیرگذار باشد و همچنین احتمالاً سبب تحریک سریع تر بهبودی می گردد.
درمان بیماری های تنفسی با گل پنیرک
درمان علائم بیماری تنفسی
اگر از احتقان قفسه سینه یا بیماری تنفسی رنج می برید، استفاده از گل پنیرک ایده خوبی است. نه تنها قادر هست خلط را افزایش دهد، که شاید مجاری تنفسی را پاک نماید، بلکه شاید گلو و غدد را به علت جنبه های ضد التهابی خود تسکین دهد، در حالی که سبب تسکین و بهبودی سریع تر می گردد.
تاثیرات بالقوه ضد پیری
تاثیری که استفاده موضعی از گل پنیرک قادر هست بر بدن داشته باشد چشمگیر است. در واقع، برای کسانی که دلواپس پیری خیلی سریع هستند، یا هر روز برای دیدن چین و چروک به آینه مراجعه می کنند، از یک ژل یا کرم با گل پنیرک استفاده نمایید و پوست خود را جوان و شاداب نگه دارید!
شاید مشکلات گوارشی را بهبود بخشد
برای آن دسته از افرادی که یبوست دارند، این قادر هست یک احساس غمگین کننده باشد. استفاده از ملین های قوی قادر هست طیف وسیعی از تاثیرات دیگر را بر بدن داشته باشد، اما با خیساندن مقداری دانه یا برگ های خشک شده گل پنیرک در چای، قادر هستید یک نوشیدنی ملین ملایم ایجاد نمایید که شاید سیستم گوارش شما را تنظیم نماید و هرگونه فشاری را بر روی آن سیستم اندام کم شدن دهد.
درمان برای مشکلات خواب
بسیاری از مردم برای به خواب رفتن تلاش می کنند ، اما قادر هستید برای آهسته کردن ذهن و بدن، از اسانس گل پنیرک یا یک فنجان چای گل پنیرک آرامش بخش استفاده نمایید و شما را به خوابی آهسته سوق می دهد.
"@context": "https://schema.org", "@type": "Article", "mainEntityOfPage": "@type": "WebPage", "@id": "https://www.beytoote.com/health/cure-herbaceous/attribute-panerak.html" , "headline": "پنیرک؛ ضددرد، ضدالتهاب و ضدعفونی کننده", "image": [ "https://cheshmandaz.ir/wp-content/uploads/2023/09/hee204.jpg", "https://cheshmandaz.ir/wp-content/uploads/2023/09/malva-sylvestris02-2.jpg", "https://cheshmandaz.ir/wp-content/uploads/2023/09/malva-sylvestris02-1.jpg" ], "author": "@type": "Person", "name": "etgm111", "url": "https://www.facebook.com/etgm111" , "publisher": "@type": "Organization", "name": "بیتوته", "logo": "@type": "ImageObject", "url": "https://www.beytoote.com/images/events/default/home.png"
, "datePublished": "2011-01-09", "dateModified": "2022-06-29"
[ad_2]
منبع : بیتوته
آخرین دیدگاهها