روش آماده کردن سس زاتزیکی یا تزازیکی، سس یونانی

[ad_1]

نحوه سرو سس تزازیکی

روش آماده کردن سس زاتزیکی یا تزازیکی، سس یونانی

 

روش آماده کردن سس زاتزیکی یا تزازیکی

در این نوشته از بیتوته، با روش آماده کردن سس زاتزیکی یا تزازیکی، سس یونانی آشنا می شوید. سس Tzatziki یک سس یونانی با الهام از ماست است که شما و خانواده تان دیوانه می گردد. خامه ای است و مملو از مزه های خیار، شوید و سیر سبک و تازگی است که این تابستان را به یک مورد علاقه الهام گرفته شده از مدیترانه تبدیل می نماید!

با سس تزازیکی چه چیزی سرو کنیم ؟

این سس به خودی خود خیلی خوش طعم است و هنگامی به هر پیش غذا، میان وعده یا وعده غذایی اضافه شود، عالی تر است! اینها چند روش آزمون شده و واقعی برای سرو این سس فوق العاده آسان است.

 

روش آماده کردن سس تزازیکی :

سس تزاتزیکی یک دستور غذایی شگفت‌انگیز مدیترانه‌ای است که خیلی کاربردی و خوش طعم است! این «tsah-see-key» تلفظ می گردد. شاید گفتنش کمی سخت باشد، اما درست کردن یا لذت بردن از آن اصلاً سخت نیست! این سس خامه‌ای و بی‌نظیر می‌تواند مزه ساندویچ‌ها یا بشقاب سبزیجات را زنده نماید و به هر نوع گوشت یا ماهی گریل‌شده طعمی خنک، تازه و خوشایند ببخشد.

 

اگر در پی تغذیه سالم هستید، اضافه کردن سسی خوش‌مزه و الهام‌بخش مثل تزاتزیکی به غذاهای تازه و سالمی که بدن شما به آن نیاز دارد، هر وعده غذایی را خیلی دلچسب‌تر می‌نماید! سبزیجات خام خود را در این سس بزنید و از آن به عنوان یک میان‌وعده عصرگاهی عالی لذت ببرید، یا مرغ گریل‌شده‌تان را با این سس پوشش دهید. این سس هر غذای سالمی را به یک وعده خوش طعم و هیجان‌انگیز تبدیل می‌نماید. این دستور یک گزینه ضروری برای یادگیری است، به‌ویژه برای کسانی که در پی غذاهای سالم و پاکیزه هستند.

 

مواد لازم :

ماست یونانی ساده۲ فنجان
خیار ریز رنده شده۱ عدد
سیر خرد شده۲ تا ۳ حبه
سرکه سفید۱ قاشق غذاخوری
شوید خشک۱ قاشق چایخوری
پونه کوهی خشک۱ قاشق چایخوری
 نمک و فلفلبه مقدار لازم 
آبلیمو۱/۲ لیمو
روغن زیتون۱ قاشق غذاخوری

 

روش آماده کردن سس تزازیکی :

در یک کاسه متوسط، ماست یونانی، خیار، سیر، سرکه سفید، شوید خشک، پونه کوهی خشک را با هم مخلوط نمایید. نمک و فلفل را به میزان دلخواه بریزید و آب لیمو را بیافزایید و روغن زیتون را روی آن بپاشید. به زمان ۳۰ دقیقه در یخچال بگذارید تا مزه ها با هم مخلوط شوند. با سبزیجات تازه و نان پیتا سرو نمایید.

 

نکاتی برای تهیه سس تزازیکی

مواد لازم برای آماده کردن سس زاتزیکی

 

سس تزازیکی خانگی چقدر ماندگاری دارد؟

سس مورد علاقه خود را از ابتدا در یک ظرف در بسته در یخچال نگهداشتن نمایید. اگر محکم بسته شود و به طور پیوسته خنک بماند، این سس شگفت انگیز تا ۴ روز دوام خواهد داشت. همچنین قادر هستید آن را فریز نمایید، اما شاید بافت آن به علت پایه ماست کمی تغییر نماید و حالت خامه ای کمتری داشته باشد.

 

نکته هایی برای تهیه سس تزازیکی

روش درست کردن سس زاتزیکی

 

با سس تزازیکی چه چیزی سرو کنیم:

این سس به خودی خود خیلی خوش طعم است و هنگامی به هر پیش غذا، میان وعده یا وعده غذایی اضافه شود، عالی تر است! اینها چند روش آزمون شده و واقعی برای سرو این سس فوق العاده آسان است.

 

• سبزیجات خام: هویج، کرفس، بروکلی و گوجه‌فرنگی‌های گیلاسی عالی هستند، اما واقعاً این سس می‌تواند مزه هر سبزی‌ای که دارید را خوبتر نماید.

 

• نان پیتا یا نان: اگر از تزاتزیکی به عنوان دیپ استفاده می‌نمایید، نان پیتا را در آن بزنید تا یک میان‌وعده نرم و لذیذ داشته باشید.

 

• گوشت گریل‌شده: مزه خنک و شویددار این سس می‌تواند تندی گوشت‌های ادویه‌دار را کم شدن دهد یا مزه گوشت‌های ملایم‌تر را زنده نماید. در هر صورت، این سس خوبترین گزینه برای ایجاد تعادل و هماهنگی در غذای شماست.

 

• ساندویچ‌ها یا رول‌های پرشده: بافت خامه‌ای این سس برای افزودن رطوبت و طعمی تند و خوشایند به هر ساندویچ یا رول فوق العاده است.

 

نکاتی برای خوبترین سس :

آماده کردن سس های خانگی عالی راز درست کردن وعده های غذایی مورد علاقه خانواده است. در اینجا چند نکته حرفه ای وجود دارد تا این سس را به یکی از خوبترین سس هایی که سرو نموده اید تبدیل نمایید.

 

• خیار را به درستی تخلیه نمایید: برای از بین بردن رطوبت اضافی خیار، ابتدا آن را خرد نمایید، سپس آب آن را در یک حوله کاغذی فشار دهید.

 

• نعنا: کمی نعناع بیافزایید تا طعمی تازه و پویاتر داشته باشید.

 

• خنک: اجازه دهید این غوطه ور حداقل ۳۰ دقیقه قبل از سرو خنک شود تا ترکیب مزه ها خوبتر شود.

 

 

[ad_2]

منبع : بیتوته

بیشتر بخوانید :

آخرین دیدگاه‌ها