لوگو چشم انداز cheshmandaz.ir

روش آماده کردن انواع سیب زمینی سوخاری


طرز پخت انواع سیب زمینی سوخاری

روش درست کردن انواع سیب زمینی سوخاری

 

روش های متفاوت برای پخت سیب زمینی سوخاری

در این نوشته از بیتوته، به طور کامل با چند روش مختلف درست کردن سیب زمینی سوخاری آشنا می شوید. سیب زمینی به تنهایی خوش طعم است و طرفداران ویژه خودش را دارد. مخصوصا اگر سوخاری شود، قادر هستید از آن هم به عنوان فینگر فود و هم برای دورچین غذاها از آن ها استفاده نمایید.

سیب زمینی سرخ نموده، یکی از محبوب‌ترین پیش‌غذاها و میان‌وعده‌ها در سراسر جهان است. این غذای خوش طعم، بافتی ترد و طعمی فوق‌العاده دارد و به تنهایی یا در کنار انواع ساندویچ، همبرگر و پیتزا سرو می‌شود.

 

در این نوشته، به طور کامل به بررسی روش‌های مختلف آماده کردن سیب زمینی سرخ‌نموده می‌پردازیم. 

 

سیب زمینی همین طوری خوش طعم است مخصوصا اگر سوخاری شود، قادر هستید از آن هم به عنوان فینگر فود و هم برای دورچین غذاها از آن ها استفاده نمایید.

 

روش آماده کردن سیب زمینی سوخاری :

مواد لازم برای سیب زمینی سوخاری :

 سیب زمینی 3 عدد
 آرد 3-4 قاشق غذاخوری
 نمک و فلفل و زردچوبهبه مقدار لازم 
 آویشن، پاپریکا به مقدار لازم
 پودر نشاسته ذرت به مقدار لازم
 تخم مرغ 2 عدد
 پودر سوخاری به مقدار لازم

 

روش آماده کردن سیب زمینی سوخاری :

ابتدا سیب زمینی ها را بشویید و سیب زمینی ها را به خوبی آبپز نمایید و یا بخارپز نمایید. سپس پوست آن ها را بگیرید و با رنده ی ریز رنده نمایید. نمک و فلفل و زردچوبه و ادویه ها را به آن بیافزایید. سپس آرد را روی آن الک نمایید و با دست خوب ورز بدهید تا حالت خمیر شود. مواد را داخل قیف یکبار استفاده بریزید، روی یک سینی سلفون و کیسه فریزر قرار بدهید و از روی آن به شکل و اندازه ی دلخواه (مثل انگشت و …) بریزید و با دست نرم دار رو و اطراف آن ها را صاف و مرتب نمایید. و به زمان یک ساعت داخل فریزر قرار بدهید.

 

سپس در یک ظرف مقداری آرد نشاسته ذرت و در ظرف دیگر پودر سوخاری و در یک ظرف دیگر تخم مرغ ها بشکنید و خوب مخلوط نمایید. پس از یک ساعت سیب زمینی ها را خارج نموده و ابتدا دااخل پودر نشاسته ذرت و بعد داخل تخم مرغ و بعد داخل پودر سوخاری بغلتانید و باز داخل تخم مرغ و باز داخل پودر سوخاری بغلتانید آن ها را روی سینی قرار بدهید و به زمان یک ساعت داخل فریزر قرار بدهید و در آخر داخل روغن داغ زیاد سرخ نمایید و در پایان داخل آبکش و یا روی دستمال قرار بدهید تا روغن اضافی آن خارج شود. این سیب زمینی ها را قادر هستید با سس دلخواه سرو نمایید و یا به عنوان دورچین غذا استفاده نمایید.

 

نکته :

مرحله ی غلتاندن در تخم مرغ و آرد سوخاری می بایست حتما دوبار انجام شود.

 

روش آماده کردن سیب زمینی سوخاری متری :

روش های پخت سیب زمینی سوخاری

روش آماده کردن سیب زمینی سوخاری متری یا چوبی

 

مواد لازم برای آماده کردن سیب زمینی سوخاری متری :

 سیب زمینی متوسط 4 عدد
 نشاسته ذرت 2 قاشق غذاخوری
 نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
ادویه های دلخواه (آویشن، پودر پاپریکا و …)  به مقدار لازم

 

روش آماده کردن سیب زمینی سوخاری متری:

برای آماده کردن سیب زمینی متری، ابتدا سیب زمینی ها را بشویید، پوست بگیرید و به قطعات درشت خرد نمایید و به همراه مقداری آب و نمک بپزید. سپس آن ها را آبکش نمایید. و با گوشت کوب خوب له نمایید تا کاملا نرم و یکدست شوند. به آن ادویه های دلخواه خود را بیافزایید. من از نمک، زردچوبه، فلفل و آویشن استفاده کردم، شما قادر هستید ادویه های دلخواه زیادتری بیافزایید. سپس آرد نشاسته ذرت را نیز بیافزایید. نشاسته ذرت برای خوب ترد شدن آن است. همه ی مواد را با هم خوب مخلوط نمایید.

 

در این مرحله خمیر یکدست سیب زمینی سرد شده را داخل کیسه ی فریزر بریزید و با دست آن را مسطح نمایید. سپس با وردنه آن را صاف و یکدست نازک نمایید. دقت نمایید نباید خیلی نازک شود. آن را به زمان نیم ساعت داخل یخچال قرار بدهید تا سفت تر شود.

 

یک طرف کیسه فریزر را برش بدهید و با چاقو یا پیتزا بر به اندازه های دلخواه برش بدهید. و داخل روغن داغ و غوطه ور سرخ نمایید. پس از اینکه به خوبی سرخ شدند آن ها را روی دستمال یا سبد قرار بدهید تا روغن اضافی آن ها کشیده شود و با سس دلخواه و یا در کنار غذا سرو نمایید.

 

روش آماده کردن سیب زمینی سوخاری به شکل گیسو :

سیب زمینی سوخاری متری

روش درست کردن سیب زمینی سوخاری به شکل بافت مو

 

روش درست کردن سیب زمینی سوخاری به شکل گیسو :

مواد لازم برای آماده کردن سیب زمینی سوخاری به شکل گیسو، مثل دستور بالاست، با این تفاوت که زمانی که مواد را خوب مخلوط کردید، یک یا دو قاشق روغن به آن بیافزایید و مخلوط نمایید. مواد را داخل قیف های یکبار استفاده و یا کیسه فریزر بریزد، گوشه ی آن را یک سوراخ ریز بزنید و سه نوار باریک در کنار هم قیف بزنید. یک طرف نوارها می بایست به هم چسبیده باشند.

 

سپس آن ها را به آرامی ببافید و انتهای آن ها را به هم بچسبانید. و در روغن داغ و غوطه ور سرخ نمایید. و در پایان آن ها را داخل سبد یا روی دستمال قرار بدهید تا روغن اضافی آن گرفته شود.

 

 



منبع : بیتوته

بیشتر بخوانید :

آخرین دیدگاه‌ها