لوگو چشم انداز cheshmandaz.ir

روش آماده کردن زرشک پلو با گوشت، غذایی مجلسی و پرطرفدار


نکته هایی برای تهیه زرشک پلو با گوشت

روش آماده کردن زرشک پلو با گوشت

 

روش های پخت زرشک پلو با گوشت به همراه نکته های

در این نوشته از بیتوته، روش آماده کردن زرشک پلو با گوشت را آورده ایم. زرشک پلو با گوشت گوسفندی و مرغ یکی از غذاهای سنتی و پرطرفدار ایرانی است که در بسیاری از مناسبت های ویژه و جشن ها سرو می گردد. این غذا ترکیبی خوش طعم از برنج، زرشک، و گوشت است که مزه و عطر بی نظیری دارد.

روش آماده کردن زرشک پلو با گوشت :

زرشک پلو با گوشت یکی از غذاهای سنتی و محبوب ایرانی است که به عنوان یک غذای مجلسی نیز شناخته می‌شود. این غذا از ترکیب برنج، زرشک، گوشت و ادویه‌جات مختلف آماده کردن می‌شود. زرشک پلو با گوشت را می‌توان با انواع گوشت مثل گوشت گوسفندی، گوشت مرغ و گوشت بوقلمون آماده کردن نمود. در این نوشته روش آماده کردن زرشک پلو با گوشت را به طور کامل و جامع آموزش خواهیم داد.

 

مواد لازم زرشک پلو با گوشت :

برنج4 پیمانه
گوشت گوسفندی یا مرغ500 گرم
پیاز2 عدد
زرشک1/2 پیمانه
شکر1 قاشق غذاخوری
زعفران دم نموده1/2 پیمانه
روغن مایعبه مقدار لازم
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم

 

روش آماده کردن زرشک پلو با مرغ :

برای آماده کردن گوشت :

گوشت را به قطعات کوچک خرد نمایید.

پیاز را به صورت خلالی خرد نمایید.

در یک قابلمه مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید.

پیاز را در روغن تفت دهید تا نرم شود.

گوشت را به پیاز بیافزایید و تفت دهید تا تغییر رنگ دهد.

مقداری نمک و فلفل سیاه و زردچوبه به گوشت بیافزایید.

2 لیوان آب به گوشت بیافزایید و صبر نمایید تا گوشت بپزد. در زمان پایان پخت گوشت برنج را فراهم کنید.

 

برای آماده کردن برنج :

برنج را از چند ساعت قبل با آب و نمک خیس نمایید.

پس از خیساندن، آب برنج را خالی نمایید.

در یک قابلمه آب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید.

برنج را به همراه نمک، به آب در حال جوش بیافزایید و صبر نمایید تا برنج نیم پز شود.

برنج نیم پز شده را آبکش نمایید. ته قابلمه مقداری روغن بریزید و ته دیگ مورد نظر را روی آن قرار بدهید. سپس برنج را روی آن بریزید و دم نمایید.

 

روش پخت زرشک پلو با گوشت

روش پخت زرشک پلو با گوشت

 

برای آماده کردن زرشک :

زرشک را پاک نمایید و بشویید.

در یک تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید.

زرشک را در روغن تفت دهید تا نرم شود. و شعله را خاموش نمایید.

 

برای سرو زرشک پلو با گوشت :

داخل تابه ای یک عدد پیاز نگینی خرد نمایید و با مقداری روغن تفت بدهید. زمانی که سبک شد، گوشت را به آن بیافزایید و کمی تفت بدهید. برنج را به آن بیافزایید و زعفران و زرشک و شکر را به آن بیافزایید و به خوبی مخلوط نمایید. زیر شعله را خاموش نمایید و آن را داخل ظرف سرو بکشید. اگر زعفران را قبل از اضافه کردن برنج به گوشت بیافزایید. گوشت شما رنگ می گیرد و برنج شما رنگ نمی گیرد.

 

برای سرو قادر هستید برنج و زرشک و زعفران را داخل ظرف بکشید و کنار آن گوشت قرار بدهید. 

 

نکاتی برای آماده کردن زرشک پلو با گوشت :

• برای اینکه برنج خوش طعم‌تر شود، می‌توانید از برنج ایرانی استفاده نمایید.

• برای اینکه زرشک پلو شما خوشرنگ تر شود، قادر هستید از زعفران دم نموده زیادتری استفاده نمایید.

 

• اگر از گوشت گوسفندی استفاده می‌نمایید، خوبتر است از گوشت گردن یا گوشت ماهیچه استفاده نمایید.

 

• برای اینکه گوشت خوش طعم‌تر شود، می‌توانید آن را با مقداری دارچین و زنجبیل تفت دهید.

• برای اینکه گوشت شما نرم تر شود، قادر هستید آن را در زودپز بپزید.

 

• برای پخت زرشک پلو قادر هستید از کره به جای روغن استفاده نمایید.

• برای خوش طعم تر شدن زرشک پلو، قادر هستید از گوشت گوسفند یا گوساله با استخوان استفاده نمایید.

 

تزیین زرشک پلو با گوشت :

زرشک پلو با گوشت را می‌توانید به روش‌های مختلفی تزیین نمایید. در اینجا چند روش ساده برای تزیین زرشک پلو با گوشت را به شما آموزش می‌دهیم:

 

• می‌توانید از خلال پسته و بادام برای تزیین زرشک پلو استفاده نمایید.

• می‌توانید از گلبرگ‌های گل محمدی برای تزیین زرشک پلو استفاده نمایید.

• می‌توانید از برگ‌های سبزیجات مثل جعفری و گشنیز برای تزیین زرشک پلو استفاده نمایید.

امیدوارم از این دستور پخت لذت ببرید.

 

تزیین زرشک پلو با گوشت

روش پخت زرشک پلو با گوشت

 

انواع زرشک پلو با گوشت :

زرشک پلو با گوشت چرخ نموده: این نوع زرشک پلو با گوشت چرخ نموده آماده کردن می گردد و زمان پخت کمتری نسبت به سایر انواع زرشک پلو دارد.

 

زرشک پلو با گوشت ماهیچه: این نوع زرشک پلو با گوشت ماهیچه گوسفندی یا گوساله آماده کردن می گردد و مزه و عطر بی نظیری دارد.

 

زرشک پلو با گوشت گردن: این نوع زرشک پلو با گوشت گردن گوسفندی آماده کردن می گردد و مزه و عطر لذیذی دارد.

 

زرشک پلو با گوشت بره: این نوع زرشک پلو با گوشت بره آماده کردن می گردد و مزه و عطر ویژه و منحصر به فردی دارد.

 

سخن پایانی :

زرشک پلو با گوشت یکی از غذاهای محبوب و پرطرفدار ایرانی است که در بسیاری از مناسبت‌ها و مجالس سرو می‌شود. این غذا از برنج، گوشت، زرشک و خلال پسته آماده کردن می‌شود و با زعفران و ادویه‌های مختلف مزه‌دار می‌شود.

 

 



منبع : بیتوته

بیشتر بخوانید :

آخرین دیدگاه‌ها