کوفته مرغ و پنیر

[ad_1]

کوفته مرغ و پنیر, طرز تهیه کوفته مرغ و پنیر
این روز ها دیگر هیچ چیز قاعده و قانون خشک و غیر قابل تغییری وجود ندارد ; مخصوصا در غذا پختن . شما به آسانی قادر هستید غذای نوین و سنتی را با هم ترکیب نموده و فرمول جدیدی برای یک غذای خوش طعم بسازید , کوفته مرغ و پنیر هم از این غذاهاست . کوفته مرغ و پنیر یکی از انواع غذا با پنیر صبحانه به شمار می رود که به آسانی میتوان آن را آماده کردن نمود.

مواد لازم برای ۲۰ عدد کوفته :

 سیب زمینی درشت ۲ عدد
 جعفری ۳ قاشق سوپ خوری
 نمک و فلفل به میزان لازم
 سینه مرغ پخته ۱ عدد
 پنیر صبحانه۲۰۰ گرم
آویشنمقداری
تخم مرغ۲ عدد
آرد سوخاری۱ پیمانه
آرد سفید۱ پیمانه
کنجد۲ قاشق سوپ خوری

روش آماده کردن :
۱- سیب زمینی ها را شسته و آب پز نمایید . پس از پخت آن ها را پوست کنده و در ظرفی رنده نمایید . سینه مرغ پخته شده را هم به قطعات ریز برش بزنید و به کاسه بیافزایید .
۲- جعفری خردشده , نمک و فلفل را هم به مواد بیافزایید و خوب با هم مخلوط نموده و ورز دهید .
۳- پنیر صبحانه را رنده نمایید یا به قطعات ریز و درشت برش بزنید . آنها را هم به مایه کوفته اضافه نموده و با دیگر مواد مخلوط نمایید .
۴- از مایه گلوله هایی به اندازه نارنگی برداشته و در دست برگه دهید. همه مایه کوفته که به این شکل آماده شد آنها را کناری بگذارد .
۵- تخم مرغ ها را در ظرفی بشکنید و با چنگال کمی هم بزند تا یکدست شود . آویشن را هم به آن افزوده و مخلوط نمایید . کوفته های آماده را ابتدا در آرد سفید غلتانده , بعد در تخم مرغ بزنید و سپس در آرد سوخاری و کنجد بغلتانید تا همه جای آنها آغشته به آرد سوخاری شود .
۶- همه کوفته ها به این ترتیب فراهم کنید و کناری بگذارید . مدتی صبر نمایید تا آرد به خورد کوفته ها برود . در قابلمه ای روغن بریزید و روی حرارت بگذارید . کوفته های را در روغن سرخ نمایید تا طلایی شوند . بعد آنها را روی دستمال حوله ای آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافی شان گرفته شود .

یه جور دیگه :
قادر هستید در این غذا از پنیر پیتزا هم استفاده نمایید ; فقط با آن تفاوت که پنیر را با مواد دیگر نیز مخلوط نکنید . هنگامی گلوله های نارنگی شکل کوفته آماده شد وسط آنها را کمی باز نموده و مقداری پنیر پیتزا در وسط کوفته گذاشته و دوباره آن را جمع نمایید .

منبع : kelishe.com

[ad_2]

منبع : بیتوته

بیشتر بخوانید :

آخرین دیدگاه‌ها