[ad_1]
روش آماده کردن نان باگت به صورت مرحله ای
مراحل پخت نان ساندویچی و باگت :
نان ساندویچی و باگت، دو عضو محبوب سفرههای ایرانی و جهانی هستند که عطر و مزه دلچسبشان، هر ساندویچی را به یک تجربه بینظیر تبدیل میکنند. پخت این نانها در خانه، نه تنها لذت آشپزی را به ارمغان میآورد، بلکه نانهایی تازه، سالم و باکیفیت را به شما هدیه میدهد که در مقایسه با نانهای صنعتی، از ارزش غذایی بالاتری برخوردارند.
در این نوشته، سفری به دنیای پخت نان ساندویچی و باگت خواهیم داشت و بهطور کامل و جامع، مراحل آماده کردن این نانهای خوش طعم را به شما آموزش خواهیم داد.
روش آماده کردن نان باگت :
مواد لازم :
آرد فانتزی یا آرد نول قوی | 400 گرم |
شیر | 185-195 گرم |
تخم مرغ | 1 عدد |
مخمر فوری | 6 گرم |
نمک | 7 گرم |
شکر | 10 گرم |
کره نرم | 40 گرم |
روش آماده کردن نان ساندویچی :
ابتدا آرد را 3 بار الک نمایید. سپس مواد خشک را با هم ترکیب نمایید. سپس شیر را بیافزایید. تخم مرغ را در ظرفی بشکنید و هم بزنید و به مواد بیافزایید. به آرامی مخلوط نمایید و سپس با همزن برقی بزنید. به خوبی که مخلوط شده کره نرم شده را به آن بیافزایید و به همزدن ادامه بدهید. تا خمیری نرم و لطیف و کش دار بدست آورید. این خمیر نباید به دست بچسبد. ظرف را چرب نمایید و روی ظرف را با سلفون بپوشانید و به زمان 45-50 دقیقه استراحت بدهید. دقت نمایید مکان استراحت نباید سرد و یا خیلی گرم (کنار بخاری) باشد.
پس از این زمان حجم خمیر 2-2/5 برابر می گردد. آن را از ظرف خارج نمایید، پف خمیر را به آرامی بگیرید و به چانه های مساوی تقسیم نمایید. روی چانه ها نایلون بکشید و حدود 10 دقیقه به آن استراحت بدهید.
و بعد آن ها را ورز بدهید و با وردنه باز نمایید (به صورت بیضی کشیده) بعد دو طرف لایه های خمیر را روی خمیر بیندازید و باز دو لبه ی خمیر را با دست به هم بچسبانید و خوب محکم نمایید سپس آن را روی سطح قل بدهید تا لبه ها خوب به هم بچسبند. دقت نمایید اندازه ی خمیرهایتان می بایست یکسان باشند. همه ی قسمت های آن را یک اندازه به شکل استوانه فراهم کنید تا نان باگت یکدست و شکیلی آماده کردن نمایید.
داخل سینی فر کاغذ روغنی مسطح نمایید و خمیرها را روی آن در کنار هم قرار بدهید، روی آن ها را با نایلون بپوشانید و به زمان 50-60 دقیقه استراحت بدهید. حجم آن ها 2/5 برابر می گردد. فر را روشن نمایید و اجازه بدهید داغ شود.
مراحل پخت نان ساندویچی
روی آن ها را با برس، رومال شیر و زرده تخم مرغ بزنید و به زمان 18-20 دقیقه در فر از قبل گرم شده در دمای 200-210 درجه قرار بدهید. دقت نمایید آن ها را نگاه نمایید که زیر و روی آن ها نسوزند. دما و میزان حرارت فرها با هم متفاوت هستند. روی فر را نیز روشن نمایید که روی آن ها هم کمی طلایی و خوش رنگ شوند. پس از اینکه از داخل فر بیرون آوردید. روی آن ها کره بمالید و اجازه بدهید نان ها سرد شوند.
خمیرها را رومال بزنید و داخل فر بگذارید
در پایان نان هایی نرم و پوک و خوش طعم ای خواهید داشت. این نان به نان هات داگ معروف است اما قادر هستید از هر ساندویچی در زیر آن استفاده نمایید و از خوردن آن لذت ببرید.
پخت مرحله ای نان باگت
نکته :
• برای آماده کردن نان ساندویچی، دقت نمایید از مخمر تازه استفاده نمایید، در این صورت نان شما پف نمی نماید.
• از آرد شیرینی، آرد فانتزی یا آرد نول قوی آماده کردن نمایید.
بری آماده کردن حتما مواد را از قبل از یخچال بیرون بیاورید تا به دمای محیط برسند.
• برای خنک شدن نان ها، آن ها را روی توری قرار بدهید تا زیر آن ها عرق نکند و خمیر نشود.
• قادر هستید پس از رومال روی آن ها کنجد بپاشید.
• در ابتدای پخت، در فر را باز ننماییدتا نان های شما به خوبی پف بکنند.
[ad_2]
منبع : بیتوته