روش آماده کردن مرغ کنجدی، ترد و آبدار

[ad_1]

نحوه پخت مرغ کنجدی

روش آماده کردن مرغ کنجدی، ترد و آبدار

 

آموزش مراحل پخت مرغ کنجدی

در این نوشته از بیتوته، با روش آماده کردن مرغ کنجدی آشنا می شوید. مرغ کنجدی، یک غذای آسیایی لذیذ و آسان برای آماده کردن است که با مزه ترد و آبدارش همه را مجذوب می نماید. سس شیرین و آجیلی آن، همراه با تزیین کنجد و پیازچه، این غذا را به گزینه ای ایده آل برای وعده های روزمره تبدیل می نماید.

مرغ کنجدی

این دستور پخت مرغ کنجدی آسان است و سس خوش مزه، شیرین و آجیلی آن واقعاً وسوسه انگیز است! هر تکه مرغ ترد در بیرون و آبدار در داخل است.

 

برای چه عاشق این غذا می شوید؟

مرغ ترد، عطر ویژه کنجد و سس چسبناک با کمی شیرینی، این دستور مرغ کنجدی را فوق العاده خوش طعم می نماید! خوبتر از آن، این غذای محبوب رستورانی به آسانی و بدون نیاز به ووک یا مواد اولیه سخت گیر آماده می گردد. در ۳۰ دقیقه آماده است!  

 

من از همان تکنیک مرغ تریاكی آسان استفاده کردم، جایی که نشاسته ذرت راز ترد شدن مرغ سرخ شده در تابه است. سپس آن را با سس غلیظ و خوش مزه کنجدی مخلوط می نماییم و با پیازچه تازه و البته دانه های کنجد تزیین می نماییم!

 

مواد لازم برای مرف کنجدی :

برای مرغ:

مرغ: سینه مرغ بدون پوست و استخوان  

نشاسته ذرت: برای تردی و رنگ طلایی  

روغن زیتون: برای سرخ کردن در تابه  

تزیین: دانه های کنجد و پیازچه خردشده

 

برای سس:

آب: پایه سس  

شکر قهوه ای و عسل: برای تعادل و شیرینی 

سس سویا کم نمک: برای کنترل میزان شوری  

سرکه: سرکه سیب برای مزه تند و ملایم  

نشاسته ذرت: برای غلیظ کردن سس  

روغن کنجد بوداده: ستاره اصلی! گاهی با نام “روغن کنجد خالص” در بخش مواد غذایی آسیایی یافت می گردد و رنگ تیره تری دارد.  

سیر: برای مزه قوی تر

 

طرز درست کردن مرغ کنجدی

مواد لازم برای آماده کردن مرغ کنجدی

 

نکته های سودمند برای آماده کردن مرغ کنجدی :

• این دستور سریع پیش می رود، پس سس و همه مواد را از قبل فراهم کنید!  

 

• مطمئن شوید تابه حسابی داغ شده تا مرغ به خوبی برشته شود و به تابه نچسبد. مرغ را در دو دسته سرخ نمایید تا تابه شلوغ نشود و مرغ به جای بخارپز شدن، برشته شود.  

 

• اگر مرغ به تابه چسبید، دلواپس نشوید؛ فقط کمی زیادتر زمان بدهید تا خودش جدا شود.

 

مواد لازم :

سینه مرغ بزرگ۲ عدد
نشاسته ذرت۳ قاشق غذاخوری
روغن زیتون (تقسیم شده)۳ قاشق غذاخوری
دانه های کنجد و پیازچه خردشدهبه میزان دلخواه برای تزیین

 

مواد لازم برای سس:

آب۱/۲ پیمانه
شکر قهوه ای (فشرده)۱/۴ پیمانه
سس سویا کم نمک۳ قاشق غذاخوری
عسل۲ قاشق غذاخوری
سرکه سیب یا سرکه برنج۱ قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت۱ قاشق غذاخوری
روغن کنجد بوداده۱ قاشق چای خوری
سیر (رنده شده)۳ حبه

 

دستورالعمل پخت مرغ کنجدی :

مواد سس را در یک کاسه کوچک بریزید و با هم مخلوط نمایید تا یکدست شوند.  

 

مرغ را به تکه های حدود ۲.۵ سانتی متری برش دهید و در کاسه دیگری بریزید. نشاسته ذرت را بیافزایید و مرغ را هم بزنید تا کاملاً با نشاسته پوشیده شود.  

 

نکاتی برای تهیه مرغ کنجدی

درست کردن مرغ کنجدی به صورت مرحله ای

 

۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون را در تابه ای بریزید و روی حرارت متوسط رو به بالا چند دقیقه گرم نمایید. پیشنهاد می کنم مرغ را در دو دسته بپزید. نیمی از مرغ را به زمان ۴ دقیقه سرخ نمایید، سپس با انبر آن ها را برگردانید و ۳-۴ دقیقه دیگر یا تا زمانی که برشته و پخته شوند (دمای داخلی ۷۴ درجه سانتی گراد) بپزید. مرغ های پخته را به بشقابی منتقل نمایید. برای دسته دوم، یک قاشق غذاخوری دیگر روغن زیتون به تابه بیافزایید.  

 

هنگامی دسته دوم مرغ آماده شد، مرغ های دسته اول را به تابه برگردانید. سس را بیافزایید و اجازه دهید ۳۰ ثانیه تا یک دقیقه حباب بزند تا غلیظ شود. سپس تابه را از روی حرارت بردارید.  

 

نکته هایی برای تهیه مرغ کنجدی

مراحل درست کردن مرغ کنجدی

 

روی مرغ ها دانه های کنجد و پیازچه خردشده بپاشید. بلافاصله با برنج یا نودل سرو نمایید

 

جایگزین ها و تغییرات مرغ کنجدی :

• قادر هستید به جای سینه مرغ از ران مرغ بدون پوست و استخوان استفاده نمایید، اما شاید نیاز به زمان پخت زیادتری داشته باشد.  

 

• برای کمی تندی، فلفل قرمز خردشده یا کمی سس سریراچا به سس بیافزایید.  

 

• سرکه سیب را قادر هستید با سرکه برنج جایگزین نمایید.

 

با مرغ کنجدی چه سرو کنیم؟

علاوه بر پیازچه و دانه های کنجد، قادر هستید با فلفل قرمز تکه شده برای رنگ و مزه تند تزیین نمایید.  

 

سس روی یک بستر برنج عالی است! برنج سفید دانه بلند مثل یاسمن موردعلاقه من است.  

 

نودل های چینی یا آسیایی مثل نودل برنج یا اودون هم گزینه های خوبی هستند.

 

روش های درست کردن مرغ کنجدی

نکاتی برای آماده کردن مرغ کنجدی

 

نگهداشتن و باقیمانده های مرغ کنجدی :

• باقیمانده را در ظرف دربسته در یخچال به زمان ۳-۴ روز نگه دارید. مرغ با گذر زمان کمی از تردی خود را از دست می دهد.  

 

• برای گرم کردن، به آرامی در قابلمه روی حرارت کم گرم نمایید.  

 

• این غذا برای فریز کردن توصیه نمی شود، چون بافتش تغییر می نماید.

 

سخن پایانی :

مرغ کنجدی یک انتخاب بی مانند برای عاشقان غذاهای آسیایی است که به سادگی در خانه آماده می گردد. مزه ترد و آبدار مرغ در کنار سس شیرین و آجیلی، تجربه ای دلچسب و رضایت بخش به ارمغان می آورد. این غذا را با برنج یا نودل سرو نمایید و از یک وعده خوش طعم لذت ببرید! برای خوبترین نتیجه، حتماً مواد را از قبل فراهم کنید تا پخت سریع و آسان باشد.

 

 

[ad_2]

منبع : بیتوته

بیشتر بخوانید :

آخرین دیدگاه‌ها