روش آماده کردن فته عرایس عربی


پیتای گوشتی خاورمیانه

روش آماده کردن فته عرایس عربی

 

روش های درست کردن عرایس عربی

در این نوشته از بیتوته، با روش آماده کردن عرایس عربی آشنا می شوید. عرایس عربی یکی از غذاهای محبوب و پرطرفدار در کشورهای عربی است که با ترکیبی ساده و در عین حال خوش طعم از گوشت، سبزیجات و نان آماده کردن می‌شود. این غذا به علت مزه بی‌نظیر و روش آماده کردن آسان، طرفداران بسیاری پیدا نموده است.

روش آماده کردن فته عرایس لبنانی (پیتای گوشتی خاورمیانه) :

عرایس ها یک غذای معمولی خیابانی در خاورمیانه است که با گوشت چرخ نموده پر می گردد. آنها همه پسند و خوش طعم هستند.

 

مواد لازم :

جعفری تازه خرد شده1-2 قاشق غذاخوری
سس تزازیکی1/2-1 فنجان
نان پیتا (قطر 5-6 اینچ)، نصف شده3 عدد
گوشت گوساله چرخ شده بدون چربی450 گرم
پیاز زرد کوچک و متوسط، رنده شده1 عدد
سیر رنده شده2 حبه
پودر سیر1 قاشق غذاخوری
پودر پیاز1 قاشق غذاخوری
 نمک2 قاشق چایخوری
فلفل1/2 قاشق چایخوری
نعنای تازه خرد شده6 قاشق غذاخوری
فلفل چیلی1/4 قاشق چایخوری
برش های لیمو برای سروبه مقدار لازم

 

مواد لازم :

جعفری تازه خرد شده1-2 قاشق غذاخوری 
 سس تزازیکی1/2-1 فنجان
 نان پیتا (قطر 5-6 اینچ)، نصف شده3 عدد
مرغ چرخ نموده450 گرم
پنیر فتا خرد شدهنصف فنجان
پیاز قرمز متوسط، رنده شده1 عدد
سیر رنده شده4 حبه
نمکبه مقدار لازم
فلفل آسیاب شده1/2 قاشق چایخوری
روغن زیتون1 قاشق غذاخوری

 

مواد لازم برای تزیین عرایس :

نعنای تازه ریز شده4 قاشق غذاخوری
ریحان تازه خرد شده2 قاشق غذاخوری
پودر فلفل هالاپینوبه مقدار لازم
برش های لیموبه مقدار لازم

 

در پایان با تکه های لیمو، ریحان تازه یا نعناع برای آذین، تزاتزیکی (از دستور العمل آسان تزازیکی یونانی ما استفاده نمایید) سرو نمایید.

 

روش آماده کردن فته عرایس عربی :

فیلینگ گوشت را درست نمایید: گوشت گوساله، پیاز رنده شده، سیر رنده شده، پودر سیر، پودر پیاز، نمک، فلفل، روغن زیتون، پوست لیموترش، نعناع تازه، ریحان تازه و هالاپینو را در یک کاسه با هم مخلوط نمایید و با دست به خوبی مخلوط نمایید.

 

طرز تهیه عرایس با گوشت مرغ

روش درست کردن فته عرایس عربی

 

فیلینگ گوشت را به 6 قسمت تقسیم نمایید. هر قسمت را به صورت نیم دایره ای شکل دهید که کمی کوچکتر از نصف پیتا باشد.

 

هر نیم پیتا را با احتیاط باز نمایید و یک قسمت صاف از گوشت را داخل هر کدام بریزید. پیتا را ببندید و به آرامی فشار دهید تا گوشت داخل پیتا صاف شود، قطر فیله گوشت می بایست نیم اینچ باشد.

 

طرز تهیه سس تزازیکی یونانی

روش درست کردن فته عرایس لبنانی

 

* توجه: بسته به اندازه پیتای که استفاده می نمایید، شاید مقدار زیادتری یا کمتری داشته باشید. به سادگی از پر کردن گوشت گاو بین هر چند نصف پیتا که ضروری است استفاده نمایید.

 

پیتاهای آماده شده را بپزید: تابه ای را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید و کمی روغن زیتون به آن بیافزایید. هنگامی تابه داغ شد، پیتاهای آماده شده را بیافزایید و به زمان 5 تا 10 دقیقه از هر طرف بپزید تا طلایی و ترد شود. هر طرف را کمی فشار دهید تا پیتاها کمی سرخ شوند و گوشت های داخل آن کاملا بپزند. این کار را تا زمانی که تمام پیتاها پخته شوند، تکرار نمایید و در صورت نیاز روغن زیتون زیادتری به ماهیتابه بیافزایید.

 

مواد لازم برای سس تزازیکی یونانی

مراحل درست کردن فته عرایس عربی

 

نصف پیتا را با تکه های لیمو برای فشار دادن آب لیمو روی آن، کمی جعفری تازه خرد شده و سس تزاتزیکی برای غوطه ور کردن سرو نمایید.

 

درست کردن سس تزازیکی یونانی

روش آماده کردن فته عرایس یونانی

 

روش آماده کردن عرایس با گوشت مرغ :

فیلینگ گوشت را درست نمایید: فتا، مرغ چرخ نموده، پیاز رنده شده، سیر رنده شده، نمک، فلفل، نعناع تازه، ریحان تازه و هالاپینو چرخ شده را در یک کاسه با هم مخلوط نمایید و با دست یا کفگیر خوب مخلوط نمایید تا مخلوط شوند.

 

فیلینگ گوشت را به 6 قسمت تقسیم نمایید. هر قسمت را به صورت نیم دایره ای شکل دهید که کمی کوچکتر از نصف پیتا باشد. هر نیم پیتا را با احتیاط باز نمایید و یک قسمت صاف از گوشت را داخل هر کدام بریزید. پیتا را ببندید و به آرامی فشار دهید تا گوشت داخل پیتا صاف شود و به صورت یکنواخت داخل آن پخش شود.

 

پیتاها را بپزید: تابه ای را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید و کمی روغن زیتون به آن بیافزایید. هنگامی تابه داغ شد نصف پیتاها را به آن بیافزایید و به زمان 4 تا 5 دقیقه از هر طرف بپزید تا طلایی و ترد شود، هر طرف را کمی فشار دهید تا نصف پیتاها بپزند و سرخ شوند مرغ های داخل آن کاملا بپزند. این کار را تا زمانی که تمام نیم‌های پیتا پخته شوند، تکرار نمایید و در صورت نیاز روغن زیتون زیادتری به ماهیتابه بیافزایید.

 

نصف پیتا را با تکه های لیمو برای فشار دادن آب لیمو روی آن، کمی جعفری تازه خرد شده و سس تزاتزیکی برای غوطه ور کردن سرو نمایید.

 

روش آماده کردن سس تزازیکی یونانی :

روش درست کردن عرایس عربی

آموزش درست کردن سس تزازیکی یونانی

 

این سس آسان یونانی تزاتزیکی را میتوان هم گیاهی درست نمود و برای خوردن با پیتا، روی ساندویچ یا هر طور که دوست دارید تزازیکی خود را سرو نمایید، عالی است.

 

مواد لازم :

 ماست یونانی یا پنیر خامه ای وگان2 فنجان 
شوید تازه تقریباً خرد شده1/4 فنجان
سیر رنده شده3 حبه
نمک1 قاشق چایخوری
فلفل1/2 قاشق چایخوری
لیموترش برای آبگیری1 عدد 
خیار رنده شده و فشرده تا مایع اضافی آن گرفته شود1 عدد
روغن زیتون3 قاشق غذاخوری

 

روش آماده کردن سس تزازیکی یونانی :

همه مواد را در یک ظرف بزرگ ترکیب نمایید و مخلوط نمایید تا ترکیب شوند.

این سس را قادر هستید تا 1 هفته در ظرف در بسته در یخچال نگهداشتن نمایید. به معنای واقعی واژه با هر چیزی لذت ببرید!

 

نکته :

در صورتی که نان پیتا در دسترس نداشتید قادر هستید مواد گوشتی را روی نان کاملا مسطح نمایید و آن را رول نمایید و به صورت رولت برش بدهید. و داخل سینی فر و یا ظرف ایرفایر قرار بدهید و داخل سرخ کن بدون روغن یا فر بپزید.

 

قادر هستید از سس تاهینی برای سرو فته عرایس عربی استفاده نمایید.

 

 



منبع : بیتوته

بیشتر بخوانید :

آخرین دیدگاه‌ها