روش آماده کردن فته عرایس عربی
روش های درست کردن عرایس عربی
روش آماده کردن فته عرایس لبنانی (پیتای گوشتی خاورمیانه) :
عرایس ها یک غذای معمولی خیابانی در خاورمیانه است که با گوشت چرخ نموده پر می گردد. آنها همه پسند و خوش طعم هستند.
مواد لازم :
جعفری تازه خرد شده | 1-2 قاشق غذاخوری |
سس تزازیکی | 1/2-1 فنجان |
نان پیتا (قطر 5-6 اینچ)، نصف شده | 3 عدد |
گوشت گوساله چرخ شده بدون چربی | 450 گرم |
پیاز زرد کوچک و متوسط، رنده شده | 1 عدد |
سیر رنده شده | 2 حبه |
پودر سیر | 1 قاشق غذاخوری |
پودر پیاز | 1 قاشق غذاخوری |
نمک | 2 قاشق چایخوری |
فلفل | 1/2 قاشق چایخوری |
نعنای تازه خرد شده | 6 قاشق غذاخوری |
فلفل چیلی | 1/4 قاشق چایخوری |
برش های لیمو برای سرو | به مقدار لازم |
مواد لازم :
جعفری تازه خرد شده | 1-2 قاشق غذاخوری |
سس تزازیکی | 1/2-1 فنجان |
نان پیتا (قطر 5-6 اینچ)، نصف شده | 3 عدد |
مرغ چرخ نموده | 450 گرم |
پنیر فتا خرد شده | نصف فنجان |
پیاز قرمز متوسط، رنده شده | 1 عدد |
سیر رنده شده | 4 حبه |
نمک | به مقدار لازم |
فلفل آسیاب شده | 1/2 قاشق چایخوری |
روغن زیتون | 1 قاشق غذاخوری |
مواد لازم برای تزیین عرایس :
نعنای تازه ریز شده | 4 قاشق غذاخوری |
ریحان تازه خرد شده | 2 قاشق غذاخوری |
پودر فلفل هالاپینو | به مقدار لازم |
برش های لیمو | به مقدار لازم |
در پایان با تکه های لیمو، ریحان تازه یا نعناع برای آذین، تزاتزیکی (از دستور العمل آسان تزازیکی یونانی ما استفاده نمایید) سرو نمایید.
روش آماده کردن فته عرایس عربی :
فیلینگ گوشت را درست نمایید: گوشت گوساله، پیاز رنده شده، سیر رنده شده، پودر سیر، پودر پیاز، نمک، فلفل، روغن زیتون، پوست لیموترش، نعناع تازه، ریحان تازه و هالاپینو را در یک کاسه با هم مخلوط نمایید و با دست به خوبی مخلوط نمایید.
روش درست کردن فته عرایس عربی
فیلینگ گوشت را به 6 قسمت تقسیم نمایید. هر قسمت را به صورت نیم دایره ای شکل دهید که کمی کوچکتر از نصف پیتا باشد.
هر نیم پیتا را با احتیاط باز نمایید و یک قسمت صاف از گوشت را داخل هر کدام بریزید. پیتا را ببندید و به آرامی فشار دهید تا گوشت داخل پیتا صاف شود، قطر فیله گوشت می بایست نیم اینچ باشد.
روش درست کردن فته عرایس لبنانی
* توجه: بسته به اندازه پیتای که استفاده می نمایید، شاید مقدار زیادتری یا کمتری داشته باشید. به سادگی از پر کردن گوشت گاو بین هر چند نصف پیتا که ضروری است استفاده نمایید.
پیتاهای آماده شده را بپزید: تابه ای را روی حرارت متوسط قرار دهید و کمی روغن زیتون به آن بیافزایید. هنگامی تابه داغ شد، پیتاهای آماده شده را بیافزایید و به زمان 5 تا 10 دقیقه از هر طرف بپزید تا طلایی و ترد شود. هر طرف را کمی فشار دهید تا پیتاها کمی سرخ شوند و گوشت های داخل آن کاملا بپزند. این کار را تا زمانی که تمام پیتاها پخته شوند، تکرار نمایید و در صورت نیاز روغن زیتون زیادتری به ماهیتابه بیافزایید.
مراحل درست کردن فته عرایس عربی
نصف پیتا را با تکه های لیمو برای فشار دادن آب لیمو روی آن، کمی جعفری تازه خرد شده و سس تزاتزیکی برای غوطه ور کردن سرو نمایید.
روش آماده کردن فته عرایس یونانی
روش آماده کردن عرایس با گوشت مرغ :
فیلینگ گوشت را درست نمایید: فتا، مرغ چرخ نموده، پیاز رنده شده، سیر رنده شده، نمک، فلفل، نعناع تازه، ریحان تازه و هالاپینو چرخ شده را در یک کاسه با هم مخلوط نمایید و با دست یا کفگیر خوب مخلوط نمایید تا مخلوط شوند.
فیلینگ گوشت را به 6 قسمت تقسیم نمایید. هر قسمت را به صورت نیم دایره ای شکل دهید که کمی کوچکتر از نصف پیتا باشد. هر نیم پیتا را با احتیاط باز نمایید و یک قسمت صاف از گوشت را داخل هر کدام بریزید. پیتا را ببندید و به آرامی فشار دهید تا گوشت داخل پیتا صاف شود و به صورت یکنواخت داخل آن پخش شود.
پیتاها را بپزید: تابه ای را روی حرارت متوسط قرار دهید و کمی روغن زیتون به آن بیافزایید. هنگامی تابه داغ شد نصف پیتاها را به آن بیافزایید و به زمان 4 تا 5 دقیقه از هر طرف بپزید تا طلایی و ترد شود، هر طرف را کمی فشار دهید تا نصف پیتاها بپزند و سرخ شوند مرغ های داخل آن کاملا بپزند. این کار را تا زمانی که تمام نیمهای پیتا پخته شوند، تکرار نمایید و در صورت نیاز روغن زیتون زیادتری به ماهیتابه بیافزایید.
نصف پیتا را با تکه های لیمو برای فشار دادن آب لیمو روی آن، کمی جعفری تازه خرد شده و سس تزاتزیکی برای غوطه ور کردن سرو نمایید.
روش آماده کردن سس تزازیکی یونانی :
آموزش درست کردن سس تزازیکی یونانی
این سس آسان یونانی تزاتزیکی را میتوان هم گیاهی درست نمود و برای خوردن با پیتا، روی ساندویچ یا هر طور که دوست دارید تزازیکی خود را سرو نمایید، عالی است.
مواد لازم :
ماست یونانی یا پنیر خامه ای وگان | 2 فنجان |
شوید تازه تقریباً خرد شده | 1/4 فنجان |
سیر رنده شده | 3 حبه |
نمک | 1 قاشق چایخوری |
فلفل | 1/2 قاشق چایخوری |
لیموترش برای آبگیری | 1 عدد |
خیار رنده شده و فشرده تا مایع اضافی آن گرفته شود | 1 عدد |
روغن زیتون | 3 قاشق غذاخوری |
روش آماده کردن سس تزازیکی یونانی :
همه مواد را در یک ظرف بزرگ ترکیب نمایید و مخلوط نمایید تا ترکیب شوند.
این سس را قادر هستید تا 1 هفته در ظرف در بسته در یخچال نگهداشتن نمایید. به معنای واقعی واژه با هر چیزی لذت ببرید!
نکته :
در صورتی که نان پیتا در دسترس نداشتید قادر هستید مواد گوشتی را روی نان کاملا مسطح نمایید و آن را رول نمایید و به صورت رولت برش بدهید. و داخل سینی فر و یا ظرف ایرفایر قرار بدهید و داخل سرخ کن بدون روغن یا فر بپزید.
قادر هستید از سس تاهینی برای سرو فته عرایس عربی استفاده نمایید.
آخرین دیدگاهها