روش آماده کردن اسپاگتی تاکو، ترکیبی خوش طعم و خلاقانه

[ad_1]

ایده هایی برای رویه اسپاگتی تاکو

روش آماده کردن اسپاگتی تاکو، ترکیبی خوش طعم و خلاقانه

 

روش درست کردن اسپاگتی تاکو

در این نوشته از بیتوته، با روش آماده کردن اسپاگتی تاکو این ترکیب خوش طعم آشنا می شوید. اسپاگتی تاکو ترکیبی خوش طعم و خلاقانه از مزه های پرادویه تاکو و بافت نرم اسپاگتی است که به آسانی در یک قابلمه آماده می گردد. این غذای جذاب گزینه ای ایده آل برای یک وعده سریع، متنوع و پر از رنگ و مزه است.

روش آماده کردن اسپاگتی تاکو

این دستور اسپاگتی تاکو خیلی آسان است و فقط در یک قابلمه آماده می گردد!

 

برای چه بین تاکو و اسپاگتی یکی را انتخاب نمایید هنگامی قادر هستید هر دو را داشته باشید؟

 

گوشت چرخ نموده تاکو با فلفل دلمه ای و اسپاگتی در یک سس پرادویه، همگی در یک قابلمه پخته می شوند!

 

این غذا را به سبک کاسرول سرو نمایید و کنار آن زیتون سیاه خردشده، پنیر رنده شده اضافه، پیازچه خردشده، فلفل سبز و کمی خامه ترش یا سالسا قرار دهید!

 

یک غذای آسان در یک قابلمه

این دستور به یک قابلمه نیاز دارد، بر این اساس شست وشو و زحمت کمتری دارد.

خیلی انعطاف پذیر است – قادر هستید سبزیجات، ترکیبات و رویه های دلخواه خود را بیافزایید.

 

مواد لازم :

گوشت چرخ نموده کم چرب  ۴۵۰ گرم
پیاز زرد کوچک خردشده ۱ عدد
ادویه تاکو۲۸ گرم (۱ بسته یا ۲ قاشق غذاخوری ادویه تاکوی خانگی)
آب مرغ، آب گوشت یا آب ساده۲ و نیم پیمانه
شیر۱ پیمانه
سالسا (هر نوعی که دوست دارید، زیادتر در صورت تمایل)۱ پیمانه
فلفل دلمه ای سبز کوچک خردشده۱ عدد
اسپاگتی۲۲۵ گرم
پنیر مخلوط مکزیکی رنده شده۱ پیمانه
رویه ها به دلخواهبه مقدار لازم

 

روش آماده کردن اسپاگتی تاکو :

ابتدا مواد لازم را فراهم کنید.

 

نحوه نگهداری از اسپاگتی تاکو

مواد لازم برای آماده کردن اسپاگتی تاکو

 

در یک تابه ۳۰ سانتی متری، گوشت چرخ نموده و پیاز را روی حرارت متوسط به بالا بپزید تا دیگر صورتی نباشد و با قاشق خرد نمایید. چربی اضافی را خارج نمایید. ادویه تاکو را اضافه نموده و یک دقیقه دیگر بپزید.

 

آب مرغ، شیر، سالسا و فلفل دلمه ای را بیافزایید.

مخلوط را به جوش آورده، اسپاگتی را بیافزایید و درب آن را بگذارید. حرارت را به متوسط پایین کم شدن دهید و بگذارید با درب بسته برای ۱۲-۱۵ دقیقه بجوشد، گاهی هم بزنید تا اسپاگتی نرم شود.

 

از روی حرارت بردارید و درب آن را برداشته و برای ۵ دقیقه استراحت دهید.

پنیر را اضافه نموده و هم بزنید تا ذوب شود. مزه نمایید و در صورت نیاز نمک، فلفل یا سالسا بیافزایید.

 

اسپاگتی تاکو

مراحل درست کردن اسپاگتی تاکو

 

نکته های

• قبل از افزودن پنیر، غذا را از روی حرارت بردارید.

• سس با استراحت غلیظ تر می گردد.

• به جای سالسا قادر هستید از یک قوطی گوجه فرنگی (بدون آب) استفاده نمایید.

• باقی مانده ها را تا ۴ روز در یخچال نگه دارید.

 

طرز تهیه اسپاگتی تاکو

روش درست کردن اسپاگتی تاکو

 

ایده هایی برای رویه :

خامه ای: گواکامولی، خامه ترش، پنیر چدار رنده شده اضافه

افزایش مزه: زیتون سیاه خردشده، پیازچه خردشده

تند: سالسا، سس تند، سالسا ورده، هالاپینو خردشده

تازه: گوجه فرنگی تازه، گشنیز تازه

 

نگهداشتن باقیمانده ها :

باقی مانده اسپاگتی تاکو را در یک ظرف دربسته در یخچال تا ۴ روز نگهداشتن نمایید و در صورت نیاز روی اجاق گاز یا در مایکروویو با کمی شیر گرم نمایید.

 

 

[ad_2]

منبع : بیتوته

بیشتر بخوانید :

آخرین دیدگاه‌ها