[ad_1]

روش آماده کردن اسپاگتی تاکو، ترکیبی خوش طعم و خلاقانه
روش درست کردن اسپاگتی تاکو
روش آماده کردن اسپاگتی تاکو
این دستور اسپاگتی تاکو خیلی آسان است و فقط در یک قابلمه آماده می گردد!
برای چه بین تاکو و اسپاگتی یکی را انتخاب نمایید هنگامی قادر هستید هر دو را داشته باشید؟
گوشت چرخ نموده تاکو با فلفل دلمه ای و اسپاگتی در یک سس پرادویه، همگی در یک قابلمه پخته می شوند!
این غذا را به سبک کاسرول سرو نمایید و کنار آن زیتون سیاه خردشده، پنیر رنده شده اضافه، پیازچه خردشده، فلفل سبز و کمی خامه ترش یا سالسا قرار دهید!
یک غذای آسان در یک قابلمه
این دستور به یک قابلمه نیاز دارد، بر این اساس شست وشو و زحمت کمتری دارد.
خیلی انعطاف پذیر است – قادر هستید سبزیجات، ترکیبات و رویه های دلخواه خود را بیافزایید.
مواد لازم :
| گوشت چرخ نموده کم چرب | ۴۵۰ گرم |
| پیاز زرد کوچک خردشده | ۱ عدد |
| ادویه تاکو | ۲۸ گرم (۱ بسته یا ۲ قاشق غذاخوری ادویه تاکوی خانگی) |
| آب مرغ، آب گوشت یا آب ساده | ۲ و نیم پیمانه |
| شیر | ۱ پیمانه |
| سالسا (هر نوعی که دوست دارید، زیادتر در صورت تمایل) | ۱ پیمانه |
| فلفل دلمه ای سبز کوچک خردشده | ۱ عدد |
| اسپاگتی | ۲۲۵ گرم |
| پنیر مخلوط مکزیکی رنده شده | ۱ پیمانه |
| رویه ها به دلخواه | به مقدار لازم |
روش آماده کردن اسپاگتی تاکو :
ابتدا مواد لازم را فراهم کنید.

مواد لازم برای آماده کردن اسپاگتی تاکو
در یک تابه ۳۰ سانتی متری، گوشت چرخ نموده و پیاز را روی حرارت متوسط به بالا بپزید تا دیگر صورتی نباشد و با قاشق خرد نمایید. چربی اضافی را خارج نمایید. ادویه تاکو را اضافه نموده و یک دقیقه دیگر بپزید.
آب مرغ، شیر، سالسا و فلفل دلمه ای را بیافزایید.
مخلوط را به جوش آورده، اسپاگتی را بیافزایید و درب آن را بگذارید. حرارت را به متوسط پایین کم شدن دهید و بگذارید با درب بسته برای ۱۲-۱۵ دقیقه بجوشد، گاهی هم بزنید تا اسپاگتی نرم شود.
از روی حرارت بردارید و درب آن را برداشته و برای ۵ دقیقه استراحت دهید.
پنیر را اضافه نموده و هم بزنید تا ذوب شود. مزه نمایید و در صورت نیاز نمک، فلفل یا سالسا بیافزایید.

مراحل درست کردن اسپاگتی تاکو
نکته های
• قبل از افزودن پنیر، غذا را از روی حرارت بردارید.
• سس با استراحت غلیظ تر می گردد.
• به جای سالسا قادر هستید از یک قوطی گوجه فرنگی (بدون آب) استفاده نمایید.
• باقی مانده ها را تا ۴ روز در یخچال نگه دارید.

روش درست کردن اسپاگتی تاکو
ایده هایی برای رویه :
خامه ای: گواکامولی، خامه ترش، پنیر چدار رنده شده اضافه
افزایش مزه: زیتون سیاه خردشده، پیازچه خردشده
تند: سالسا، سس تند، سالسا ورده، هالاپینو خردشده
تازه: گوجه فرنگی تازه، گشنیز تازه
نگهداشتن باقیمانده ها :
باقی مانده اسپاگتی تاکو را در یک ظرف دربسته در یخچال تا ۴ روز نگهداشتن نمایید و در صورت نیاز روی اجاق گاز یا در مایکروویو با کمی شیر گرم نمایید.
[ad_2]
منبع : بیتوته

























آخرین دیدگاهها