[ad_1]
روش آماده کردن چیز کیک باقلوا
روش درست کردن چیز کیک باقلوا
روش درست کردن چیز کیک باقلوا :
این دسر فوق العاده غنی، آجیلی، شیرین و گلدار شبیه هیچ چیزکیک دیگری نیست که خورده اید. جوهر باقلوای سنتی را در هر لقمه ای با لایه هایی از آجیل خرد شده و پوسته فیلو سبک و مطبوع به عکس می کشد. با یک شربت عسل شیرین و مغزدار، این دسری است که همه مهمانان شما را شگفت زده می نماید!
مواد لازم :
خمیر فیلو | ۱۰ ورقه |
کره تقسیم شده | ۱۰ قاشق غذاخوری |
گردو آسیاب شده | ۲ فنجان |
پسته آسیاب شده | ۱ و نیم فنجان |
بادام بو داده آسیاب شده | ۱/۲ فنجان |
چیز کیک :
پنیر خامه ای | ۳ فنجان |
عسل | ۱/۲ فنجان |
تخم مرغ بزرگ | ۳ عدد |
عصاره وانیل | ۱ و ۱/۲ قاشق چایخوری |
آب لیمو | ۱ قاشق چایخوری |
تاپینگ :
عسل | ۱ فنجان |
آب | ۱/۲ فنجان |
گلاب | ۱ قاشق چایخوری |
گردو تقریباً خرد شده | ۱/۲ فنجان |
پسته تقریبا خرد شده | ۱/۴ فنجان |
لیموترش بزرگ آب گرفته و رنده شده | ۲ عدد |
درست کردن چیز کیک باقلوا
روش آماده کردن چیز کیک باقلوا :
یک ماهیتابه کمربندی ۹ اینچی را با کاغذ روغنی بپوشانید و کناره ها را با مقداری اسپری آشپزی اسپری نمایید.
سریع کار نمایید، روی خمیر فیلو را با قلم مو کره آب شده بمالید و سپس آن را از وسط تا نمایید. خمیر فیلو را در قالب کمربندی قرار دهید. این کار را تا زمانی که قالب فنری کاملاً پوشانده شود، تکرار نمایید.
گردو، پسته و بادام را در یک کاسه بزرگ با هم ترکیب نمایید. کره را بیافزایید و هم بزنید تا مخلوط درشتی به دست آید. مخلوط آجیل را روی شیرینی فیلو قرار دهید و محکم فشار دهید.
روش درست کردن چیز کیک باقلوا
فیلینگ چیزکیک را درست نمایید؛ پنیر خامه ای را با عسل هم بزنید تا پف نماید. تخم مرغ ها را یکی یکی بیافزایید و پس از هر بار اضافه کردن خوب هم بزنید. عصاره وانیل و آب لیمو را بیافزایید. فیلینگ را روی کراست بریزید.
فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم نمایید و کیک را به زمان ۴۵ دقیقه بپزید. سپس آن را از فر خارج نمایید و کیک را به زمان ۴ ساعت در یخچال یا یک شب در یخچال قرار دهید.
رویه (شربت) را درست نمایید؛ عسل، آب و گلاب را با هم ترکیب نمایید. نیمی از پوست لیمو را بیافزایید. زیر شعله را روشن نمایید و اجازه بدهید به جوش بیاید و حرارت را کم نمایید. ۱۵ دقیقه بجوشانید. باقی مانده پوست لیمو و آب آن را بیافزایید و هم بزنید. اجازه بدهید یک جوش بخورد.
روش پخت چیز کیک باقلوا
اجازه بدهید، شربت به زمان ۴۰ دقیقه خنک شود و گردو و پسته را بیافزایید.
شربت را روی کیک بریزید و کیک را به زمان ۲ ساعت خنک نمایید و سپس آن را برش دهید و سرو نمایید.
مواد لازم برای آماده کردن چیز کیک باقلوا
نکاتی برای آماده کردن خوبترین دستور غذا :
• برای پیشگیری از خشک شدن خمیر فیلو، زمانی که ورقه ها را در قالب کیک می چینید، یک حوله آشپزخانه مرطوب را روی خمیر قرار دهید.
• قادر هستید از شکر به جای عسل استفاده نمایید.
• اگر نمی خواهید این را با خمیر فیلو درست نمایید، به جای آن از کراکر معمولی گراهام استفاده نمایید.
• پخت چیزکیک هنگامی تمام میشود که خمیر فیلو طلایی و ترد شود، لبههای فیلینگ بسته شوند و وسط آن کمی بلرزد.
• اجازه بدهید پس از پخت سرد شود. چیزکیک را به زمان حداقل ۴ ساعت در یخچال قرار دهید. یا برای خوبترین نتیجه، آن را یک شب در یخچال بگذارید. این سبب می گردد تا پر شدن کاملاً سفت شود تا هر لقمه ای مخملی صاف شود.
• برای تزیین زیادتر، روی چیزکیک را با پسته خرد شده، پوست لیمو یا پرتقال و/یا گلبرگ های رز خوراکی بپوشانید.
روش های نگهداشتن :
نگهداشتن : هنگامی چیزکیک جمع شد و سفت شد، آن را تا ۵ روز در ظرف در بسته و در یخچال نگهداشتن نمایید.
برای انجماد : کل کیک یا تک تک برش ها را در ظروف دربسته نگهداشتن نمایید، سپس تا ۲ ماه در فریز قرار دهید.
[ad_2]
منبع : بیتوته
آخرین دیدگاهها