[ad_1]

روش آماده کردن کیک باندت لیمو و بلوبری تازه
آموزش درست کردن کیک لیمو و بلوبری
کیک باندت لیمو بلوبری تازه
این کیک باندت بلوبری تازه، دسری محبوب و دلپذیر است که تعادل کاملی بین بافت نرم و مرطوب کیک، مزه میوه ای بلوبری و رایحه ای ملایم از لیمو ارائه می دهد. این دسر همه کاره را میتوان در تمام طول سال لذت برد، چه با بلوبری های تازه و فصل یا بلوبری های منجمد برای حس و حال تابستانی در هر زمان از سال. برای پیشگیری از آبی شدن خمیر کیک موقع استفاده از بلوبری منجمد، آن ها را قبل از مخلوط کردن خوب بشویید.
این کیک باندت لیمو-بلوبری مرطوب و لطیف، انتخابی عالی برای میان وعده یا دسر است. بلوبری های مملو از آنتی اکسیدان این کیک را جذاب تر می کنند و حس پایان تابستان را القا می کنند، زمانی که پاییز نزدیک است، به ویژه با نت های گرم زنجبیل. آرد گندم کامل فیبر و ارزش غذایی زیادتری به کیک اضافه می نماید، در حالی که لیموی ترش، درخششی به روکش شیرین کیک می بخشد. برای نکته های حرفه ای، از جمله روش پیشگیری از چسبیدن کیک به قالب، ادامه نوشته را بخوانید.
روش آماده کردن کیک باندت لیمو و بلوبری تازه :
مواد اولیه کیک بلوبری :
| آرد گندم کامل | ۱/۵ پیمانه |
| آرد همه منظوره، تقسیم شده | ۱/۵ پیمانه |
| بکینگ پودر | ۲ قاشق چایخوری |
| جوش شیرین | ۱ قاشق چایخوری |
| نمک | ½ قاشق چایخوری |
| زنجبیل آسیاب شده | ½ قاشق چایخوری |
| تخم مرغ بزرگ، در دمای اتاق | ۳ عدد |
| شکر دانه ریز | ۱/۲۵ پیمانه |
| باترمیلک، در دمای اتاق | ۱ پیمانه |
| روغن خنثی (مثل روغن کانولا یا آووکادو) | ½ پیمانه |
| خامه ترش، در دمای اتاق | ¼ پیمانه |
| پوست رنده شده لیمو (از ۲ لیموی بزرگ)، به علاوه مقداری برای تزیین | ۱ قاشق غذاخوری |
| آب لیمو | ۲ قاشق غذاخوری |
| عصاره وانیل | ۲ قاشق چایخوری |
| بلوبری تازه یا منجمد | ۳ پیمانه (حدود ۴۵۰ گرم) |
روکش (گلیز) :
| پودر قند | ¾ پیمانه |
| عصاره وانیل | ½ قاشق چایخوری |
| نمک | ⅛ قاشق چایخوری |
| آب لیمو | ۳ تا ۳/۵ قاشق چایخوری |

مواد لازم برای کیک باندت لیمو و بلوبری تازه
روش درست کردن کیک باندت لیمو و بلوبری تازه :
برای آماده کردن کیک: فر را با دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد (۳۵۰ فارنهایت) گرم نمایید. قالب باندت ۱۲ پیمانه ای را با اسپری پخت چرب نمایید.
در یک کاسه متوسط، ۱/۵ پیمانه آرد گندم کامل، ۱/۲۵ پیمانه آرد همه منظوره، ۲ قاشق چای خوری بکینگ پودر، ۱ قاشق چای خوری جوش شیرین، ½ قاشق چای خوری نمک و ½ قاشق چای خوری زنجبیل را با هم مخلوط نمایید تا یکدست شوند.
در یک کاسه بزرگ، ۳ تخم مرغ، ۱/۲۵ پیمانه شکر، ۱ پیمانه باترمیلک، ½ پیمانه روغن، ¼ پیمانه خامه ترش، ۱ قاشق غذاخوری پوست لیمو، ۲ قاشق غذاخوری آب لیمو و ۲ قاشق چای خوری وانیل را با همزن بزنید تا کاملاً مخلوط و یکدست شوند. به تدریج مخلوط آرد را به مخلوط تخم مرغ بیافزایید و هم بزنید تا فقط ترکیب شوند و رگه هایی از آرد باقی بمانند.

روش درست کردن کیک باندت لیمو و بلوبری تازه
در یک کاسه متوسط، ۳ پیمانه بلوبری و ¼ پیمانه آرد همه منظوره باقی مانده را مخلوط نمایید تا بلوبری ها به طور یکنواخت با آرد پوشانده شوند. بلوبری ها و آرد اضافی را به خمیر بیافزایید و به آرامی هم بزنید تا به طور یکنواخت پخش شوند. خمیر را در قالب آماده شده بریزید و با یک کاردک کوچک سطح آن را صاف نمایید.

غلتاندن بلوبری در آرد سبب می گردد بلوبری ها به ته قالب نروند
کیک را بپزید تا زمانی که یک خلال چوبی در مرکز کیک فرو نمایید و پاکیزه بیرون بیاید، حدود ۴۵ تا ۵۵ دقیقه. کیک را به زمان ۱۰ دقیقه روی توری خنک کننده در قالب خنک نمایید. سپس کیک را از قالب خارج نموده و روی توری قرار دهید تا کاملاً خنک شود، حدود ۲ تا ۳ ساعت.
برای آماده کردن روکش: در یک کاسه کوچک، ¾ پیمانه پودر قند، ½ قاشق چای خوری وانیل، ⅛ قاشق چای خوری نمک و ۳ قاشق چای خوری آب لیمو را با همزن محکم بزنید تا یکدست شود. به تدریج ½ قاشق چای خوری باقی مانده آب لیمو را به مقدار ¼ قاشق چای خوری در هر بار بیافزایید تا به غلظت دلخواه برسید. روکش را روی کیک خنک شده بریزید. در صورت تمایل، با پوست رنده شده لیمو تزیین نمایید.

نکته هایی برای درست کردن کیک باندت لیمو و بلوبری تازه
نکاتی برای آماده کردن کیک باندت لیمو و بلوبری تازه :
• مخلوط کردن بلوبری ها با آرد از ته نشین شدن آن ها در کف قالب پیشگیری می نماید.
• اگر از بلوبری منجمد استفاده می نمایید، آن ها را زیر آب سرد بشویید تا رنگ آب به طور قابل توجهی روشن تر شود (در ابتدا آب به رنگ بنفش-آبی تیره است). سپس بلوبری ها را کاملاً آبکش نمایید و با دستمال کاغذی خشک نمایید.
• یک توری خنک کننده فلزی مقاوم در برابر حرارت را به صورت ضربدری روی توری فر قرار دهید تا کف قالب باندت صاف و متعادل بماند.
نکته های تغذیه ای :
رنگ بلوبری ها نشان دهنده وجود آنتی اکسیدان های زیاد است که قادر هستند خطر بیماری هایی مثل بیماری های قلبی و سرطان را کم شدن دهند. بلوبری ها همچنین مملو از فیبر دوستدار گوارش و ویتامین های K و C هستند. فواید تندرستی بلوبری ها شامل بهبود بینایی، گوارش، سلامت پوست، عملکرد شناختی، فشارخون و کلسترول است. افزودن بلوبری به وعده های غذایی قادر هست به طور کلی سلامت شما را تقویت نماید.
آرد گندم کامل از گندمی آماده کردن می گردد که لایه های خارجی مقوی آن حفظ شده اند. این لایه ها شامل بخش عمده فیبر و آنتی اکسیدان های دانه گندم هستند. آرد سفید تصفیه شده این لایه ها را از دست می دهد و معمولاً با بعضی ویتامین ها و مواد معدنی غنی سازی می گردد. اگر آرد گندم کامل برایتان سنگین است، قادر هستید از آرد گندم کامل سفید یا آرد شیرینی پزی گندم کامل استفاده نمایید که مزه ملایم تری دارند.
باترمیلک در گذشته مایعی بود که بعد از آماده کردن کره در انتهای ظرف باقی می ماند. اما امروزه، باترمیلک با افزودن کشت های میکروبی به شیر و تخمیر آن تولید می گردد، مشابه روش تولید ماست و کفیر. در پخت وپز، اسید موجود در باترمیلک با جوش شیرین عکس العمل نشان می دهد و محصول نهایی را سبک تر می نماید. بر پایه USDA، ارزش غذایی باترمیلک تقریباً مشابه شیر معمولی است؛ هر دو پروتئین، کلسیم، ویتامین های B12 و D و مجموعه ای از دیگر ویتامین ها و مواد معدنی را تأمین می کنند.
لیمو، علاوه بر افزودن مزه citrusy درخشان به این کیک، ویتامین C را فراهم می نماید که از سلامت پوست و سیستم ایمنی حمایت می نماید. آنتی اکسیدان های موجود در لیمو التهاب را کم شدن داده و خطر بیماری ها را کم می کنند. استفاده با نظم آب لیمو در آب آشامیدنی حتی شاید به پیشگیری از سنگ کلیه کمک نماید.
سوالات متداول
چطور قادر هستم از چسبیدن کیک به قالب باندت پیشگیری کنم؟
قالب را کاملاً پاکیزه نمایید. حتی اگر قالب نچسب باشد، آن را با اسپری پخت چرب نمایید و با انگشتانتان مطمئن شوید که تمام شیارها پوشش داده شده اند. بعد از پخت، اجازه دهید کیک ۱۰ تا ۲۰ دقیقه روی توری خنک کننده خنک شود. سپس یک بشقاب کیک روی قالب قرار دهید و قالب را برگردانید تا کیک جدا شود. اگر کیک به آسانی جدا نشد، یک حوله مرطوب را برای یک دقیقه روی قالب قرار دهید تا به جدا شدن کمک نماید. در صورت نیاز این کار را تکرار نمایید.
آیا میتوان کیک لیمو-بلوبری را از قبل آماده نمود؟
بله. کیک تازه خوبترین مزه را دارد، اما قادر هستید آن را تا ۵ روز زودتر بپزید. کافی است آن را در دمای اتاق و در ظرف دربسته نگه دارید. همچنین قادر هستید روکش را از قبل آماده نموده و در یخچال نگهداشتن نمایید. موقع سرو، روکش را در مایکروویو گرم نمایید تا به غلظت مناسب برای ریختن برسد، سپس روی کیک بریزید.
آیا میتوان از توت های دیگر استفاده نمود؟
بله! این کیک باندت با توت سیاه، تمشک، توت فرنگی یا هر نوع میوه تازه دیگر نیز خوش طعم خواهد بود. بعضی توت ها، مثل توت فرنگی، شاید کمی رطوبت زیادتری آزاد کنند، اما این مشکلی ایجاد نمی نماید.
چطور بفهمم کیک باندت من آماده است؟
از یک سیخ چوبی بلند (مثل سیخ کباب) استفاده نمایید تا به کف قالب برسد. سیخ را در کیک فرو نمایید. اگر سیخ پاکیزه بیرون آمد، کیک آماده است. اگر نه، کمی زیادتر بپزید. این مرحله اضافی را توصیه می نماییم زیرا دمای فرها متفاوت است و جنس قالب های باندت قادر هست روی زمان پخت تأثیر بگذارد.
سخن پایانی :
کیک باندت لیمو-بلوبری تازه نه تنها یک دسر خوش طعم و دلپذیر است، بلکه با ترکیب بلوبری های مملو از آنتی اکسیدان، آرد گندم کامل مقوی و مزه درخشان لیمو، گزینه ای سالم و مناسب برای هر مناسبت به شمار می رود.
[ad_2]
منبع : بیتوته

























آخرین دیدگاهها