ارزش غذایی و کالری موجود در بلوبری
خواص بلوبری
این میوه یكی از خوش طعم ترین میوه های تابستانی است. این میوه به ظاهر كوچك نقش موثری در نرم كردن پوست های خشك، ارتقا عملكرد مغز و پیشگیری از سرطان دارد. از دیگر مزیت های بلوبری كاهش كلسترول و ارتقا سطح گلوكز خون است. آنتی اكسیدان های موجود در این میوه سبب نرمی پوست می گردد. انتوسیانین های بلوبری – كه به آن رنگ مات آبی می دهد- به رادیكال های آزاد (عامل سرطان)حمله كرده و مانع ازرشد سلولهای سرطانی می گردد.
ادامه خواص بلوبری
مواد تشکیل دهنده اصلی | ارزش |
---|---|
چربی کل | 0.330 گرم |
کربوهیدرات | 14.49 گرم |
پروتئین | 0.74 گرم |
قندها | 9.96 گرم |
کربوهیدرات خالص | 12.09 گرم |
کلسیم | 6.00 میلی گرم |
مس | 0.06 میلی گرم |
آهن | 0.28 میلی گرم |
منیزیم | 6.00 میلی گرم |
فسفر | 12.00 میلی گرم |
پتاسیم | 77.00 میلی گرم |
سلنیوم | 0.10 میکروگرم |
سدیم | 1.00 میلی گرم |
روی | 0.16 میلی گرم |
آب | 84.21 گرم |
کلسترول | 0.00 میلی گرم |
ویتامین ها | |
ویتامین B1 | 0.037 میلی گرم |
ویتامین B2 | 0.041 میلی گرم |
ویتامین B3 | 0.418 میلی گرم |
ویتامین B6 | 0.052 میلی گرم |
ویتامین B9 | 6.00 میکروگرم |
ویتامین B12 | 0.00 میکروگرم |
ویتامین C | 9.7 میلی گرم |
ویتامین E | 0.57 میلی گرم |
ویتامین K | 19.3 میکروگرم |
ویتامین A | 3.00 میکروگرم |
ویتامین D | 0.00 میکروگرم |
آخرین دیدگاهها