روش آماده کردن چیز کیک باقلوا، دسری بی مانند

[ad_1]

مواد لازم برای تاپینگ چیز کیک باقلوا

روش آماده کردن چیز کیک باقلوا

 

روش درست کردن چیز کیک باقلوا

در این نوشته از بیتوته، با روش آماده کردن چیز کیک باقلوا آشنا می شوید. این چیز کیک باقلوای لطیف همانقدر که برای ذائقه شما ضیافت چشم است! با مزه های شیرین و آجیلی و طعمی غنی و خامه ای، دسری چشمگیر با پیچ و تاب خاورمیانه ای است.

روش درست کردن چیز کیک باقلوا :

این دسر فوق العاده غنی، آجیلی، شیرین و گلدار شبیه هیچ چیزکیک دیگری نیست که خورده اید. جوهر باقلوای سنتی را در هر لقمه ای با لایه هایی از آجیل خرد شده و پوسته فیلو سبک و مطبوع به عکس می کشد. با یک شربت عسل شیرین و مغزدار، این دسری است که همه مهمانان شما را شگفت زده می نماید!

 

مواد لازم :

خمیر فیلو۱۰ ورقه
کره تقسیم شده۱۰ قاشق غذاخوری
گردو آسیاب شده۲ فنجان
پسته آسیاب شده۱ و نیم فنجان
بادام بو داده آسیاب شده۱/۲ فنجان

 

چیز کیک :

پنیر خامه ای۳ فنجان
عسل۱/۲ فنجان
تخم مرغ بزرگ۳ عدد
عصاره وانیل۱ و ۱/۲ قاشق چایخوری
آب لیمو۱ قاشق چایخوری

 

تاپینگ :

 عسل۱ فنجان 
آب۱/۲ فنجان
گلاب۱ قاشق چایخوری
گردو تقریباً خرد شده۱/۲ فنجان
پسته تقریبا خرد شده۱/۴ فنجان
لیموترش بزرگ آب گرفته و رنده شده۲ عدد

 

نکاتی برای تهیه کیک باقلوا

درست کردن چیز کیک باقلوا

 

روش آماده کردن چیز کیک باقلوا :

یک ماهیتابه کمربندی ۹ اینچی را با کاغذ روغنی بپوشانید و کناره ها را با مقداری اسپری آشپزی اسپری نمایید.

 

سریع کار نمایید، روی خمیر فیلو را با قلم مو کره آب شده بمالید و سپس آن را از وسط تا نمایید. خمیر فیلو را در قالب کمربندی قرار دهید. این کار را تا زمانی که قالب فنری کاملاً پوشانده شود، تکرار نمایید.

 

گردو، پسته و بادام را در یک کاسه بزرگ با هم ترکیب نمایید. کره را بیافزایید و هم بزنید تا مخلوط درشتی به دست آید. مخلوط آجیل را روی شیرینی فیلو قرار دهید و محکم فشار دهید.

 

نکته هایی برای تهیه کیک باقلوا

روش درست کردن چیز کیک باقلوا

 

فیلینگ چیزکیک را درست نمایید؛ پنیر خامه ای را با عسل هم بزنید تا پف نماید. تخم مرغ ها را یکی یکی بیافزایید و پس از هر بار اضافه کردن خوب هم بزنید. عصاره وانیل و آب لیمو را بیافزایید. فیلینگ را روی کراست بریزید.

 

فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم نمایید و کیک را به زمان ۴۵ دقیقه بپزید. سپس آن را از فر خارج نمایید و کیک را به زمان ۴ ساعت در یخچال یا یک شب در یخچال قرار دهید.

 

رویه (شربت) را درست نمایید؛ عسل، آب و گلاب را با هم ترکیب نمایید. نیمی از پوست لیمو را بیافزایید. زیر شعله را روشن نمایید و اجازه بدهید به جوش بیاید و حرارت را کم نمایید. ۱۵ دقیقه بجوشانید. باقی مانده پوست لیمو و آب آن را بیافزایید و هم بزنید. اجازه بدهید یک جوش بخورد.

 

مراحل تهیه کیک باقلوا

روش پخت چیز کیک باقلوا

 

اجازه بدهید، شربت به زمان ۴۰ دقیقه خنک شود و گردو و پسته را بیافزایید.

شربت را روی کیک بریزید و کیک را به زمان ۲ ساعت خنک نمایید و سپس آن را برش دهید و سرو نمایید.

 

طرز تهیه انواع چیز کیک

مواد لازم برای آماده کردن چیز کیک باقلوا

 

نکاتی برای آماده کردن خوبترین دستور غذا :

• برای پیشگیری از خشک شدن خمیر فیلو، زمانی که ورقه ها را در قالب کیک می چینید، یک حوله آشپزخانه مرطوب را روی خمیر قرار دهید.

• قادر هستید از شکر به جای عسل استفاده نمایید.

 

• اگر نمی خواهید این را با خمیر فیلو درست نمایید، به جای آن از کراکر معمولی گراهام استفاده نمایید.

• پخت چیزکیک هنگامی تمام می‌شود که خمیر فیلو طلایی و ترد شود، لبه‌های فیلینگ بسته شوند و وسط آن کمی بلرزد.

 

• اجازه بدهید پس از پخت سرد شود. چیزکیک را به زمان حداقل ۴ ساعت در یخچال قرار دهید. یا برای خوبترین نتیجه، آن را یک شب در یخچال بگذارید. این سبب می گردد تا پر شدن کاملاً سفت شود تا هر لقمه ای مخملی صاف شود.

 

• برای تزیین زیادتر، روی چیزکیک را با پسته خرد شده، پوست لیمو یا پرتقال و/یا گلبرگ های رز خوراکی بپوشانید.

 

روش های نگهداشتن :

نگهداشتن : هنگامی چیزکیک جمع شد و سفت شد، آن را تا ۵ روز در ظرف در بسته و در یخچال نگهداشتن نمایید.

 

برای انجماد : کل کیک یا تک تک برش ها را در ظروف دربسته نگهداشتن نمایید، سپس تا ۲ ماه در فریز قرار دهید.

 

 

[ad_2]

منبع : بیتوته

بیشتر بخوانید :

آخرین دیدگاه‌ها