[ad_1]
مواد غذایی ضد سرطان
خوراکیهایی برای مقابله با سلولهای بنیادی سرطان
غذاهایی که می خورید قادر هستند تأثیر عمیقی بر سلول های بنیادی سرطانی داشته باشند، که نوعی سلول سرطانی به خصوص دلواپس کننده هستند. سلول های بنیادی سرطانی برخلاف سلول های سرطانی معمولی، توانایی های منحصر به فردی دارند که به آنها اجازه می دهد رشد تومور را هدایت کنند، به مناطق جدید گسترش یابند و در برابر درمان مقاومت کنند. این سلول های بنیادی سرطانی قادر هستند خود تجدید شوند، به انواع مختلف سلولی تبدیل شوند و تحت تأثیر سیگنال های رشد طبیعی یا درمان های سرطان قرار نگیرند.
برترین ۱۱ ماده مقوی برای نابودی سلول های بنیادی سرطانی
هدف قرار دادن و از بین بردن سلول های بنیادی سرطانی برای موفقیت در درمان و پیشگیری از سرطان خیلی مهم است. درمانهای متعارف شاید تومور اصلی را ریشهکن کنند، اما سلولهای بنیادی انعطافپذیری را باقی میگذارند که میتوانند سبب عود و گسترش سرطان شوند.
خوشبختانه، مواد مقوی گیاهی موجود در میوهها، سبزیجات و سایر غذاها میتوانند مکانیسمهایی را که به سلولهای بنیادی سرطانی برای رشد کمک میکنند، مختل کنند. این مواد مقوی با متوقف کردن توانایی سلول های بنیادی سرطانی برای تکثیر، گسترش و مقاومت در برابر درمان، قادر هستند به پیشگیری و درمان سرطان کمک کنند.
در این نوشته، شما با ۱۱ ماده مقوی نیرومند آشنا خواهید شد که نشان داده شده است سلول های بنیادی سرطانی را از بین می برند. ما همچنین ۶ نکته اثبات شده برای مبارزه با سرطان با غذا را به شما ارائه می دهیم، بر این اساس این نوشته را تا انتها بخوانید.
نخستین ماده مقوی در فهرست ما، با رتبه ۱۱، “بتا گلوکان” است.
قارچ ها شامل ترکیبات قابل توجهی هستند که قادر هستند سلول های بنیادی سرطانی را هدف قرار داده و از بین ببرند. راز در بتا گلوکان ها و مولکول های کوچک دیگر (مایکوشیمیایی) موجود در بعضی از قارچ ها نهفته است. نشان داده شده است که این مواد مقوی سیستم ایمنی بدن شما را برای حمله به سلول های بنیادی سرطانی تحریک می کنند.
قارچ هایی مثل دم بوقلمون، مایتاکه، شیتاک و ریشی به ویژه مملو از بتا گلوکان های ضد سرطان هستند. همچنین ترکیب عصاره های قارچ دم بوقلمون و ریشی شاید برای اشخاص مبتلا به سرطان سینه، ریه و دستگاه گوارش خیلی تاثیرگذار باشد.
در حالی که مقدار توصیه شده بهینه ای وجود ندارد، استفاده روزانه قارچ های دارویی قادر هست تاثیرات ضد توموری ایجاد نماید و در عین حال سبب آپوپتوز یا مرگ سلولی شود.
قارچ ها شامل ترکیباتی هستند که سلول های بنیادی سرطانی را از بین می برند
در رتبه ۱۰ فهرست ما، “آنتوسیانین” قرار دارد
شگفت زده خواهید شد که بدانید بیش از ۶۰۰ نوع آنتوسیانین در گیاهانی مثل توت ها (به ویژه بلوبری)، انگور، بادمجان، چای و پرتقال خونی یافت می گردد.
این ترکیبات نیرومند که رنگ های عمیق به میوه ها و سبزیجات می دهند، قادر هستند به روش های شگفت انگیزی با سرطان مبارزه کنند. آنها از ژن های شما برای توقف رشد تومور در سلول های بنیادی سرطانی حمایت می کنند. همچنین با دستکاری ارتباط بین سلول های بنیادی سرطانی و تومورها سبب مرگ سلولی می شوند.
آنتوسیانین ها به بدن شما قدرت طبیعی برای درمان سرطان روده بزرگ، کم شدن تومورهای سرطان سینه و محدود کردن گسترش لوسمی می دهند.
این اجزای غذایی حتی قادر هستند سلول های بنیادی سرطانی را کنترل کنند. آنها این کار را با تقویت ژن های سرکوب کننده تومور، کشتن سلول های سرطانی روده بزرگ و مختل کردن سلول های لوسمی انجام می دهند. فوق العاده نیست؟ برای محافظت از خود در برابر ابتلا به سرطان و درمان تومورهای موجود، آغاز به خوردن میوه ها و سبزیجات تازه و منجمد مملو از آنتوسیانین نمایید.
توت ها قادر هستند سلول های بنیادی سرطانی را کنترل کنند
ماده مقوی بعدی در رتبه ۹ فهرست ما، “کویرستین” است
شاید این را ندانید، اما کوئرستین یک آنتی اکسیدان نیرومند است که در انواع غذاهای خوش طعم یافت می گردد، سبزیجات، میوه ها و چای.
این ترکیب ابرقهرمان با مسدود کردن مسیرهایی که به سلول های سرطانی اجازه رشد می دهند، با سرطان مبارزه می نماید. همچنین تولید آنتی اکسیدان های قوی دیگر را در بدن شما تقویت می نماید که قادر هستند رادیکال های آزاد را که رشد سرطان را تغذیه می کنند، از بین ببرند.
دوزهای بالای کوئرستین حتی قادر هست ژن هایی را که سلول های سرطانی را به خصوص در لوسمی فعال می کنند، مختل نماید. آن جمله قدیمی را برای بسپارید که می گوید روزی یک سیب بدن را سالم نگه می دارد؟ به نظر می رسد پوست سیب مملو از کوئرستین است!
از دیگر منبع های عالی کوئرستین میتوان به تمشک، چای سبز، کبر، پیاز قرمز و گوجه فرنگی تیره اشاره نمود. بسیاری از میوه ها هم از دید آنتوسیانین و هم از دید کوئرستین غنی هستند: سیب، انواع توت (بلوبری، تمشک، توت فرنگی) و انگور.
اگر رژیم غذایی رنگارنگی دارید، نیازی به استفاده مکمل کوئرستین نیست.
پیاز قرمز شامل کوئرستین یک آنتی اکسیدان نیرومند است
شماره ۸ ماده مقوی مهمی به نام “ویتامین D3” است
بدن شما هر روز حدود ۱۰۰۰۰ سلول سرطانی تولید می نماید و یکی از عوامل اصلی ابتلا به سرطان کمبود ویتامین D3 است. برای از بین بردن سلول های بنیادی سرطانی و نماید کردن پیشرفت سرطان، دریافت کافی ویتامین D3 به صورت روزانه خیلی مهم است.
تحقیقات نشان می دهد که استفاده روزانه ۲۰۰۰۰ واحد بین المللی مکمل ویتامین D3 قادر هست به نماید شدن پیشرفت سرطان و کم شدن التهاب در بدن کمک نماید. ویتامین D3 همچنین برای تولید GcMAF، پروتئینی که جواب طبیعی سیستم ایمنی بدن شما را برای درمان سرطان تقویت می نماید، ضروری است.
دریافت کافی ویتامین D3 به صورت روزانه خیلی مهم است
ماده مقوی بعدی در رتبه ۷ فهرست ما، “کورکومین” است.
زردچوبه، ادویه زرد رنگ درخشان، شامل مادهای فوقالعاده به نام کورکومین است که یک نیروگاه واقعی در مبارزه با سرطان به شمار میرود. کورکومین یک آنتیاکسیدان و ضدالتهاب قوی است. این ماده میتواند به پیشگیری از التهاب مزمن که بیشتر منجر به سرطان میشود، کمک نماید. چطور؟ با برهمکنش با مسیرهای ژنتیکی سلولهای بنیادی سرطانی و تنظیم عواملی که رشد و گسترش آنها را هدایت مینماید.
اما این همه ماجرا نیست. کورکومین همچنین میتواند:
– التهاب را برای متوقف کردن رشد و حمله تومور کنترل نماید.
– از تکثیر سلولهای سرطانی پیشگیری نماید.
– عواملی را که مرگ سلولی را سرکوب میکنند، غیرفعال نماید.
– از تشکیل رگهای خونی جدید (آنژیوژنز) که تومورها را تغذیه میکنند، پیشگیری نماید.
– از گسترش سرطان پیشگیری نماید.
به طور شگفتانگیزی، نشان داده شده است که کورکومین سلولهای بنیادی سرطانی را که در طیف وسیعی از سرطانها از جمله سینه، دهانه رحم، روده بزرگ، لوزالمعده، ریه، کبد، پروستات، تخمدان، کلیه، مثانه، مغز، رکتوم، لوسمی و لنفوم غیر هوچکین نقش دارند، هدف قرار میدهد.
بر این اساس، چطور میتوانید از قدرت کورکومین بهرهمند شوید؟ با افزودن زیادتر زردچوبه به وعدههای غذایی خود آغاز نمایید. بسیاری از متخصصان همچنین استفاده مکملهای کورکومین را توصیه میکنند، به طور معمول ۵۰۰ تا ۳۰۰۰ میلیگرم در روز، تقسیم بر ۱ تا ۲ وعده همراه با غذا.
اما نکتهای وجود دارد، کورکومین به تنهایی به آسانی جذب نمیشود. برای جذب خوبتر، همیشه آن را با فلفل سیاه ترکیب نمایید، زیرا فلفل سیاه شامل پیپرین است، مادهای که نشان داده شده است سلولهای بنیادی سرطانی را در تومورهای سینه هدف قرار میدهد، و آن را همراه با یک وعده غذایی چرب استفاده نمایید.
با این حال، دریافت تمام کورکومین مورد نیاز فقط از راه غذا واقعاً سخت است. به همین علت است که در لینک زیر می بایست مکمل زردچوبه توصیه شده ما را بررسی نمایید. در کارآزماییهای بالینی انسانی نشان داده شده است که جذب آن ۶.۸ برابر خوبتر از عصارههای کورکومین مزهدار با فلفل سیاه است.
زردچوبه شامل مادهای فوقالعاده به نام کورکومین است
ماده مقوی بعدی در فهرست ما برای مبارزه با سرطان، با رتبه ۶، ” لیکوپن” است.
شاید باور نکنید، اما ترکیب قدرتمندی در میوه ها و سبزیجات قرمز مورد علاقه شما پنهان شده است – لیکوپن!
این ماده مقوی فوق العاده در واقع نشان داده شده است که سلول های سرطانی را از بین می برد. لیکوپن قادر هست مسیرهای ارتباطی را که به سلول های سرطانی اجازه می دهد زنده بمانند و رشد کنند را مختل نماید. به عبارت دیگر، لیکوپن قادر هست سبب شود سلول های سرطانی خودشان را نابود کنند!
مطالعات نشان می دهد که لیکوپن شاید به محافظت در برابر سرطان پروستات، ریه، روده بزرگ و دهانه رحم کمک نماید. به نظر عالی می رسد، درست است؟
بر این اساس، لیکوپن را کجا قادر هستید پیدا نمایید؟ آن را در غذاهایی مثل گوجه فرنگی، هندوانه، گریپ فروت صورتی و پرتقال قرمز جستجو نمایید. این غذاهای قرمز پررنگ رنگ خود را از لیکوپن دریافت می کنند. موقع پختن با گوجه فرنگی، پوست آنها را جدا ننماییدتا لیکوپن به حداکثر برسد.
همچنین قادر هستید از مکمل های لیکوپن، به خصوص در ترکیب با ویتامین E و سلنیوم استفاده نمایید. روزانه ۳۰-۵۰ میلی گرم لیکوپن استفاده نمایید، که تقریباً معادل ۲ وعده سس گوجه فرنگی ارگانیک است.
لیکوپن برای محافظت در برابر سرطان پروستات عالی است
ماده مقوی بعدی در فهرست ما، با رتبه ۵، “سولفورافان” است.
آیا می دانستید که بدن شما قادر هست ترکیبات نیرومند ضد سرطان به نام ایزوتیوسیانات بسازد؟ سولفورافان، که در سبزیجات چلیپایی مثل بروکلی، گل کلم، کلم پیچ و جوانه بروکسل یافت می گردد، یکی از قوی ترین اشکال این ترکیبات است.
سولفورافان یک ابرقهرمان واقعی در پیشگیری و درمان سرطان به شمار می رود. این ماده قادر هست:
– مسیرهایی را تحریک نماید که از تشکیل تومور پیشگیری می کنند.
– تولید آنتی اکسیدان های نیرومند مثل گلوتاتیون را در بدن شما تقویت نماید.
– با کم شدن باکتری های مضر مرتبط با سرطان، سلامت روده شما را بهبود بخشد.
– التهاب را کم شدن دهد.
– سموم های سرطان زا را از بدن شما دفع نماید.
در واقع، نشان داده شده است که سولفورافان به محافظت در برابر طیف گسترده ای از سرطان ها از جمله سینه، معده، طحال، پروستات و روده بزرگ کمک می نماید.
برای بهره مندی از بیشترین مزیت های ضد سرطان، سعی نمایید روزانه حداقل دو وعده جوانه سبزیجات چلیپایی استفاده نمایید. جوانه های بروکلی و گل کلم به ویژه نیرومند هستند و تا ۱۰۰ برابر زیادتر از ترکیبات مورد نیاز برای ایجاد سولفورافان را دارا هستند.
در پی تقویت زیادتر هستید؟ بسیاری از متخصصان استفاده مکمل سولفورافان، به طور معمول ۳۰۰-۶۰۰ میلی گرم، ۱-۲ بار در روز را توصیه می کنند. این امر به ویژه برای سرطان های وابسته به هورمون سودمند است، زیرا سولفورافان یک بسیج کننده قوی استروژن است.
سولفورافان یک ابرقهرمان واقعی در پیشگیری و درمان سرطان است
به سراغ ماده مقوی بعدی در فهرست ما می رویم، رتبه ۴ برای “EGCG” است.
چای سبز شامل ماده قدرتمندی به نام EGCG است. این آنتی اکسیدان فوق ستاره با انواع فواید شگفت انگیز برای تندرستی، از جمله مبارزه با سرطان، مرتبط بوده است.
تحقیقات نشان می دهد که نوشیدن با نظم چای سبز در واقع قادر هست خطر ابتلا به سرطان هایی مثل سینه، روده بزرگ، پروستات و ریه را کم شدن دهد. EGCG چطور عمل می نماید؟ EGCG سیگنال هایی را که به سلول های سرطانی اجازه رشد و گسترش می دهند، مختل می نماید.
خوبترین راه برای دریافت EGCG زیادتر، نوشیدن مقداری چای سبز، به خصوص در صبح است. حتی قادر هستید از چای سبز به عنوان پایه اسموتی های خود استفاده نمایید.
برای افزایش EGCG، چای سبز “ماتچا” را آزمون نمایید. ماتچا شامل تا ۱۰ برابر زیادتر از این ترکیب ضد سرطان نسبت به چای سبز معمولی است.
همچنین قادر هستید از مکمل های EGCG، به میزان ۴۰۰-۸۰۰ میلی گرم در روز استفاده نمایید. فقط مطمئن شوید که آن ها را در اوایل روز استفاده نمایید، زیرا EGCG قادر هست کمی محرک باشد.
یک نکته که می بایست برای داشته باشید، چای سبز قادر هست جذب فولات توسط بدن شما را کم شدن دهد. برای مقابله با این موضوع، مطمئن شوید که سبزیجات سبز غنی از فولات را به صورت سالاد یا آبمیوه به مقدار زیاد استفاده نمایید.
چای سبز شامل ماده قدرتمندی به نام EGCG است
در رتبه ۳ فهرست ما، “رزوراترول” قرار دارد.
رزوراترول یک ترکیب گیاهی نیرومند است که در پوست انگور یافت می گردد. این فنول طبیعی توانایی فوق العاده ای برای پیشگیری و درمان بیماری های متابولیک، به ویژه آنهایی که مربوط به سلول های سرطانی هستند، دارد. رزوراترول از توانایی سلول های شما برای ترمیم صدمه محافظت می نماید و طول عمر آنها را افزایش می دهد. نشان داده شده است که در برابر سرطان پروستات، کبد، پانکراس، روده بزرگ، پوست و موارد دیگر خاصیت محافظتی دارد.
برای افرادی که با سرطان مبارزه می کنند، کارشناسان استفاده روزانه بیش از ۲۰۰ میلی گرم رزوراترول را توصیه می کنند. حتی اگر سالم هستید، استفاده یک مکمل ۲۰ تا ۱۰۰ میلی گرمی قادر هست فواید بهینه مبارزه با سرطان را به همراه داشته باشد.
رزوراترول یک ترکیب گیاهی نیرومند است که در پوست انگور است
ماده مقوی بعدی در رتبه ۲،”۶-gingerol” است.
زنجبیل یک ادویه همه کاره است که قادر هست مزه غذاها و نوشیدنی های شما را خوبتر نماید. به سادگی آن را به چای، ماریناد، سالاد کلم و سس سالاد خود بیافزایید. این کار خواص ضد سرطانزایی غذای شما را تقویت می نماید.
زنجبیل شامل ماده ای به نام “۶-gingerol” (روماجی: ۶-Shōgaeru) یا “جینجرول ۶” است. این فیتونوترینت رادیکال های آزاد مضری را که قادر هستند به سلول های شما صدمه برسانند، کم شدن می دهد.
زنجبیل به لطف “۶-gingerol” (روماجی: ۶-Shōgaeru) یا “جینجرول ۶″، سلول های شما را از صدمه رادیکال های آزاد محافظت می نماید. همچنین از سیستم عصبی شما محافظت می نماید. علاوه بر این، دفاع آنتی اکسیدانی شما را در برابر سرطان زاها و سرطان تقویت می نماید.
برای بهره مندی از مزیت های زنجبیل، روزانه یک یا دو فنجان چای زنجبیل بنوشید. نوشیدن چای زنجبیل حس شما را آهسته می نماید و به شما نشاطت می بخشد.اما به همین جا بسنده نکنید! زنجبیل تخمیری را نیز به وعده های غذایی خود بیافزایید. این ماده اصلی آسیایی که در غذاهایی مثل سوشی و کیمچی یافت می گردد، مزه ها و بافت های منحصر به فردی را به غذای شما می بخشد.
زنجبیل سلول ها را از صدمه رادیکال های آزاد محافظت می نماید
در آخر، ماده مقوی شماره ۱ فهرست ما، “اسید اورسولیک” است.
اسید اورسولیک یک ترکیب نیرومند است که در سیب، ریحان مقدس، رزماری، آویشن و آویشن کوهی یافت می گردد. این ماده طبیعی قادر هست با انواع سرطان ها از جمله روده بزرگ، پوست، سینه و ریه مبارزه نماید.
پژوهشگران هنوز در حال کشف چگونگی عملکرد جادویی اسید اورسولیک هستند. اما آنها می دانند که این ماده قادر هست التهاب را کم شدن دهد و سلول های سرطانی را وادار به خود تخریبی نماید. این به کوچک شدن تومورها و پیشگیری از گسترش آنها کمک می نماید.
برای مهار قدرت اسید اورسولیک، یک مکمل روزانه استفاده نمایید. کارشناسان ۱۵۰ تا ۳۰۰ میلی گرم، سه بار در روز را پیشنهاد می کنند.
این مقدار خیلی زیادتر از چیزی است که از خوردن پوست سیب یا ریحان مقدس به دست می آورید. اما همچنان از خوردن این غذاها لذت ببرید، آنها شامل مواد مقوی دیگری هستند که از سیستم ایمنی بدن و سلامت کلی شما حمایت می کنند.
اسید اورسولیک یک ترکیب نیرومند است که در سیب یافت می گردد
توصیه هایی برای تغییر رژیم غذایی در جهت مبارزه با سرطان
در ادامه، در صورتی که هدف شما مبارزه با سرطان و زندگی بدون سرطان است، به خلاصه ای از تغییراتی که می بایست در رژیم غذایی خود ایجاد نمایید، اشاره می نماییم:
• برای مقابله با التهاب و رشد سرطان، استفاده لبنیات، گوشت های فرآوری شده، نوشابه و نوشیدنی های شیرین را حذف نمایید.
• در عوض، بر افزودن انواع توت های ضد سرطان به برنامه روزانه خود تمرکز نمایید، آنتی اکسیدان ها و فیتوشیمیایی های آنها به خنثی کردن رادیکال های آزاد کمک می نماید.
• همچنین استفاده روزانه ۲ عدد قارچ توصیه می گردد، زیرا آنها شامل بتاگلوکان های تقویت کننده سیستم ایمنی هستند.
• این رژیم را با آبمیوه های تازه و ارگانیک سبزیجات تکمیل نمایید که دوز متمرکزی از مواد مقوی محافظ در برابر سرطان را فراهم می نماید.
• مطمئن شوید که بشقاب خود را با انواع میوه ها، سبزیجات، غلات کامل و حبوبات ارگانیک و کامل پر نمایید.
• گوشت بدون چربی، مرغ و ماهی چرب قابل استفاده هستند، در حالی که از استفاده زیاد گوشت قرمز می بایست اجتناب شود.
• با انجام این جایگزین های ساده، قادر هستید از قدرت طبیعت برای حمایت از توانایی بدن خود در پیشگیری و مبارزه با سرطان بهره مند شوید.
سوالات متداول در خصوص خوراکیهایی برای مقابله با سلولهای بنیادی سرطان
۱. کدامیک از این مواد مقوی برای من مناسب تر است؟
خوبترین ماده مقوی برای شما به نیازها و شرایط سلامتیتان بستگی دارد. برای مشاوره در این زمینه با پزشک یا متخصص تغذیه مشورت نمایید.
۲. چه مقدار از این مواد مقوی را می بایست استفاده کنم؟
میزان استفاده هر ماده مقوی به عوامل مختلفی مثل سن، جنسیت، تندرستی و سطح فعالیت شما بستگی دارد. برای تعیین دوز مناسب برای خود با پزشک یا متخصص تغذیه مشورت نمایید.
۳. آیا قادر هستم مکمل های این مواد مقوی را استفاده کنم؟
بله، استفاده مکمل های شامل این مواد مقوی قادر هست سودمند باشد. با این حال، قبل از استفاده هر گونه مکمل با پزشک خود مشورت نمایید تا از عدم تداخل با داروهایتان و ایمن بودن آن مطمئن شوید.
۴. آیا می بایست تمام لبنیات را از رژیم غذایی خود حذف کنم؟
بعضی از مطالعات نشان داده اند که استفاده زیاد لبنیات پرچرب شاید خطر ابتلا به بعضی از انواع سرطان را افزایش دهد. با این حال، تحقیقات زیادتری در این زمینه مورد نیاز است. اگر دلواپس هستید، قادر هستید با پزشک خود در مورد استفاده لبنیات و خطرات احتمالی آن صحبت نمایید.
۵. چه جایگزین هایی برای گوشت قرمز وجود دارد؟
شما قادر هستید به جای گوشت قرمز از انواع دیگر پروتئین ها مثل مرغ، ماهی، حبوبات، آجیل و دانه ها استفاده نمایید.
۶. آیا می بایست تمام نوشیدنی های شیرین را حذف کنم؟
بله، حذف نوشیدنی های شیرین مثل نوشابه، آبمیوه و نوشیدنی های انرژی دار از رژیم غذایی شما برای سلامتیتان خیلی سودمند است. به جای این نوشیدنی ها، آب، چای یا قهوه بدون شکر بنوشید.
۷. آیا این تغییرات در رژیم غذایی برای همه اشخاص مناسب است؟
این تغییرات در رژیم غذایی برای اکثر اشخاص سودمند است. با این حال، اگر شرایط تندرستی خاصی دارید، قبل از ایجاد هرگونه تغییر در رژیم غذایی خود با پزشک خود مشورت نمایید.
۸. آیا با انجام این تغییرات در رژیم غذایی قادر هستم از ابتلا به سرطان پیشگیری کنم؟
هیچ ضمانت شده برای پیشگیری کامل از سرطان وجود ندارد. با این حال، یک رژیم غذایی سالم و مملو از مواد مقوی قادر هست به کم شدن خطر ابتلا به سرطان و همچنین بهبود سلامت کلی شما کمک نماید.
سخن پایانی
همانطور که در متن های بالا ذکر شد، تغذیه نقش خیلی مهمی در پیشگیری و مبارزه با سرطان ایفا می نماید. با استفاده مواد مقوی ضد سرطان و ایجاد تغییرات مثبت در رژیم غذایی خود، قادر هستید به تقویت سیستم ایمنی بدن خود و کم شدن خطر ابتلا به این بیماری کمک نمایید. علاوه بر رژیم غذایی، حفظ سبک زندگی سالم نیز برای پیشگیری از سرطان ضروری است. این شامل ورزش با نظم، حفظ وزن سالم، عدم استعمال دخانیات و محدود کردن استفاده الکل می گردد.
با انجام این تغییرات، قادر هستید گام های بلندی در جهت تندرستی و تندرستی خود بردارید و خطر ابتلا به سرطان را به طور قابل توجهی کم شدن دهید. به یاد داشته باشید که شما تنها نیستید. میلیون ها نفر در سراسر جهان با سرطان مبارزه می کنند و منبع های بسیاری برای حمایت از شما در این راه وجود دارد. با پزشک خود، متخصص تغذیه و گروه های حمایتی صحبت نمایید تا راهنمایی و پشتیبانی مورد نیاز خود را دریافت نمایید.
امیدوارم این اطلاعات برای شما سودمند بوده باشد. برایتان آرزوی تندرستی و شادکامی دارم.
[ad_2]
منبع : بیتوته
آخرین دیدگاهها