لوگو چشم انداز cheshmandaz.ir

روش آماده کردن موکتل آلبالو به روش های متفاوت


طرز تهیه موکتل گیلاس

روش آماده کردن موکتل آلبالو به روش های متفاوت

 

روش های درست کردن موکتل آلبالو

در این نوشته از بیتوته، با روش آماده کردن موکتل آلبالو به روش های متفاوت آشنا می شوید. موکتل آلبالو، یک موکتل با تازگی است که از آلبالو شیرین، ترش، آب آلبالو، آب لیموترش تازه و آب گازدار آماده کردن شده است.

موکتل آلبالو، نوشیدنی خنک و گوارایی است که با مزه ترش و شیرین آلبالو، روح طراوت را در روزهای گرم تابستان به شما می‌بخشد. این نوشیدنی نه تنها در مزه بی‌نظیر است، بلکه به علت عدم وجود الکل، برای کودکان و بزرگسالان در هر سنی قابل استفاده است.

 

روش درست کردن موکتل آلبالو لیموی :

موکتل آلبالو با لیمو! یک موکتل ترد و با تازگی دارای آلبالو شیرین، ترش، آب آلبالو، آب لیموترش تازه و آب گازدار است.

 

مواد لازم :

 آلبالو منجمد (ترش تیره، شیرین و قرمز) 1/4 فنجان
لیموترش تازه، آب تازه فشرده  1/2 لیموترش
 آب آلبالو شیرین نشده 2 قاشق غذاخوری
آب گازدار 1 قوطی 
 نعناع تازه به مقدار لازم برای تزیین
 برش های لیموترشبه مقدار لازم برای تزیین 

 

روش آماده کردن موکتل آلبالو :

یک لیوان بزرگ آلبالو، آب لیموترش و آب آلبالو را بیافزایید و با استفاده از یک قاشق یا پشت قاشق چوبی کمی مخلوط نمایید. قادر هستید آن ها را داخل مخلوط کن به خوبی مخلوط نمایید تا به صورت پوره در آیند. داخل لیوان از این مخلوط به دلخواه بریزید.

لیوان را با یخ خرد شده پر نمایید و سپس تا بالا با آب گازدار پر نمایید.

 

سرو: با نعناع تازه و لیمو ترش آذین نمایید. بلافاصله لذت ببرید!

 

نحوه درست کردن موکتل گیلاس

مراحل درست کردن موکتل آلبالو

 

نکاتی برای آماده کردن موکتل لیموی آلبالو :

• برای آماده کردن این موکتل قادر هستید از آب گازدار ساده (اسپرایت) استفاده نمایید، حتی قادر هستید از آب گازدارهای مزه دار (لیمویی، لیمونعناع، تمشک و …) استفاده نمایید. حتی قادر هستید از آب گازدارهای کم کالری استفاده نمایید.

 

• آلبالو منجمد – آلبالو هایی را انتخاب نمایید که تیره، شیرین و ترش هستند. هسته ی آن ها را از قبل خارج نمایید و داخل فریزر منجمد نمایید.

 

• هر چه رنگ آب آلبالو شما تیره تر باشد، موکتل شما خوش طعم تر می گردد.

 

• اضافه کردن نعناع تازه، طعمی با تازگی به نوشیدنی شما می دهد. حتما آن را آزمون نمایید.

 

روش درست کردن موکتل آلبالو :

طرز درست کردن موکتل آلبالو

روش های آماده کردن موکتل آلبالو

 

مواد لازم :

 آب آلبالو ترش1/2 فنجان (4 اونس)  
پوست و آب لیموترش1 لیموترش متوسط
 عسل یا شربت افرا2 قاشق چایخوری 
 عصاره وانیل 1/8 قاشق چایخوری
 نمک دریایی1 پنس 
 آب گازدار به مقدار لازم

 

روش آماده کردن موکتل آلبالو با عصاره وانیل :

پایه موکتل را درست نمایید. ابتدا آب آلبالو، رنده پوست لیموترش، آب لیموترش، عسل یا شربت افرا، عصاره وانیل و نمک دریایی را در یک شیشه بریزید. اگر می‌خواهید یک وعده منیزیم به آن بیافزایید، حالا این کار را انجام دهید. سپس درب شیشه را ببندید و شیشه را به زمان 30 ثانیه به شدت تکان دهید یا با استفاده از کف کن مخلوط نمایید.

 

آب گازدار را به آن بیافزایید و به خوبی ترکیب نمایید. یک لیوان را پر از یخ نمایید و روی آن به قسمت مساوی آب گازدار بریزید. من از 1/2 فنجان آب گازدار استفاده کردم.

 

نکته :

• قادر هستید از آب لیموترش زیادتری استفاده نمایید.

• میزان آب گازدار را قادر هستید به سلیقه ی خود تغییر بدهید.

• نمک دریایی را قادر هستید حذف نمایید.

• در این دو دستور موکتل قادر هستید به جای آلبالو و آب آلبالو از گیلاس و آب گیلاس استفاده نمایید. در این صورت موکتل گیلاس می گردد.

 

در پایان :

درست کردن موکتل آلبالو خیلی ساده و سریع است و به مواد اولیه‌ی بسیاری هم احتیاج ندارد. شما می‌توانید با کمی خلاقیت، مزه و مزه این موکتل را به دلخواه خودتان تغییر دهید. در بالا با نمونه هایی از آن ها آشنا می شوید.

 

 



منبع : بیتوته

بیشتر بخوانید :

آخرین دیدگاه‌ها