روش آماده کردن شربت هندوانه به روش های مختلف

[ad_1]

طرز تهیه شربت هندوانه, طرز تهیه شربت با هندوانه, مواد لازم برای شربت هندوانه

روش آماده کردن شربت هندوانه

 

روش های متفاوت برای آماده کردن ی شربت هندوانه:

یکی از شربت های پر طرفدار در فصل تابستان، شربت هندوانه است. این شربت خیلی راحت آماده کردن می گردد و قادر هستید به آسانی آن ها را آماده کردن نمایید و میل نمایید.

روش آماده کردن آسان ترین شربت هندوانه:

مواد لازم برای شربت هندوانه:

هندوانه مکعبی خرد شده۱ و ¼ فنجان
شکر½-۳/۴ فنجان

 

طرزتهیه شربت هندوانه:

هندوانه مکعبی را در مخلوط کن بریزید و آن را تا زمانی که کاملاً مایع شود پردازش نمایید.

یک الک توری ریز را روی یک کاسه قرار دهید و آب هندوانه را در آن بریزید. اجازه دهید آب آن صاف شود و تفاله را پشت سر بگذارید. شما می بایست حدود ۱ فنجان آب میوه داشته باشید.

 

آب میوه را در ظرفی بریزید و شکر را بیافزایید. اگر هندوانه شما شیرین است، فقط به ½ فنجان شکر نیاز دارید. اگر هندوانه شیرین نیست، زیادتر استفاده نمایید. در شیشه را محکم ببندید و به زمان ۲ دقیقه به شدت تکان دهید. بگذارید استراحت نماید و سپس ۲ دقیقه دیگر تکرار نمایید.

 

طرز درست کردن شربت هندوانه, روش های تهیه ی شربت هندوانه, نحوه ی درست کردن شربت هندوانه

مراحل درست کردن شربت هندوانه

 

شربت هندوانه را حداقل ۲۰ دقیقه قبل از استفاده در یخچال بگذارید تا خنک شود. قبل از استفاده می بایست شیشه را دوباره تکان دهید زیرا مواد ته نشین می شوند.

 

مواد لازم برای تهیه ی شربت هندوانه, پخت شربت هندوانه, روش های درست کردن شربت هندوانه

روش های آماده کردن ی شربت هندوانه

 

ذخیره و نگهداشتن شربت های میوه :

یخچال: شربت هندوانه را میتوان در ظرف دربسته به زمان ۱ تا ۲ هفته در یخچال نگهداشتن نمود. قبل از استفاده خوب تکان دهید.

 

فریزر: این دستور غذا را میتوان فریز نمود تا پس از ماه های تابستان از آن لذت برد. توصیه می نماییم شربت را در یک سینی یخ منجمد نمایید تا به آسانی تقسیم شود و آب شود. بعد از یخ زدگی، مکعب های هندوانه را به کیسه فریزر منتقل نمایید و تا ۲ تا ۳ ماه نگهداشتن نمایید.

 

روشی دیگر برای آماده کردن شربت هندوانه :

طرز تهیه شربت با هندوانه, مواد لازم برای شربت هندوانه, طرز درست کردن شربت هندوانه

روش های درست کردن شربت هندوانه

 

مواد لازم برای آماده کردن ی شربت هندوانه :

 هندوانه بدون هسته مکعبی۶ فنجان (از ۲ هندوانه کوچک بدون هسته) 
 شکر دانه ریز ۲ پیمانه
آب۱ لیوان

 

روش آماده کردن شربت هندوانه :

همه مواد را در یک قابلمه متوسط ​​با هم مخلوط نمایید و مخلوط را با حرارت زیاد به جوش بیاورید و مرتب هم بزنید تا شکر حل شود. حرارت را تا متوسط ​​به کم کم نمایید و حدود ۳۰ دقیقه بجوشانید تا هندوانه رنگ خود را از دست بدهد و مایع آن صورتی روشن شود.

 

مخلوط را از راه یک صافی مشبک سیمی ریز درون یک کاسه بریزید. (روی جامدات را محکم فشار ندهید تا مایع اضافی خارج شود.) جامدات را دور بریزید. شربت (حدود ۴ فنجان) را دوباره در قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط ​​قرار دهید تا بجوشد. بجوشانید تا مخلوط به نصف کم شدن یابد، ۱۰ تا ۱۵ دقیقه. از روی حرارت بردارید و حدود ۱ ساعت کاملاً خنک نمایید. تا ۱ هفته در ظرف دربسته در یخچال نگهداشتن شود.

 

 

[ad_2]

منبع : بیتوته

بیشتر بخوانید :

آخرین دیدگاه‌ها