[ad_1]
روش آماده کردن لاهماجون پیتزای خوش طعم و اصیل ترکیه ای
مراحل درست کردن لاهماجون پیتزای ترکیه ای :
روش آماده کردن لاهماجون پیتزای ترکیه ای :
این پیتزا به سبک ترکی یک نان پهن ترکی است که با سس تازه تشکیل شده از گوجه فرنگی، فلفل دلمه ای شیرین و گوشت بره خرد شده با مجموعه ای خوش مزه از ادویه های مدیترانه ای پخته شده است. معمولاً با سالاد تازه و سس سیر خامه ای و یا سس فلفل قرمز تند تزیین می گردد. این یک وعده غذایی واقعا سبک، اما سیر کننده و خوش مزه است. اگر نتوانم آن را به صورت آماده خریداری کنیم، ارزش وقت گذاشتن را دارد. برای داشتن خوبترین مزه، مواد داخل پیتزا را از شب قبل فراهم کنید.
مواد لازم برای داخل پیتزا :
سیر خرد شده | ۱ قاشق چایخوری |
پیاز زرد، خرد شده | ۱ عدد |
ریحان تازه خرد شده | ۳ قاشق غذاخوری |
جعفری تازه خرد شده | ½ فنجان |
نعناع تازه خرد شده | ۲ قاشق غذاخوری |
پاپریکا | ½ قاشق چایخوری |
زیره آسیاب شده | ½ قاشق چایخوری |
دانه گشنیز آسیاب شده | ½ قاشق چایخوری |
فلفل دلمه ای سبز، خرد شده | ½ فنجان |
فلفل دلمه ای قرمز خرد شده | ½ فنجان |
آب لیمو | ½ لیمو |
روغن زیتون | ۴ قاشق چایخوری |
گوجه فرنگی نصف شده | ۴ عدد |
گوشت بره چرخ نموده بدون چربی | ۵۰۰ گرم |
رب گوجه فرنگی | ۶ قاشق غذاخوری |
فلفل کاین | به مقدار لازم |
نمک | به مقدار لازم |
مواد لازم برای خمیر:
مخمر خشک فعال | ۳ و ¼ قاشق چایخوری |
شکر سفید | ½ قاشق چایخوری |
آب گرم (۴۵ درجه سانتیگراد) | ۱ فنجان |
آرد همه منظوره | ۵ فنجان |
نمک | ۲ قاشق چایخوری |
روغن نباتی | ¼ فنجان |
آب | ½ فنجان |
مواد لازم برای سس سیر:
ماست ساده | ۱ فنجان |
جعفری تازه خرد شده | ½ قاشق چایخوری |
سیر له شده | ¼ قاشق چایخوری |
نمک و فلفل سیاه آسیاب شده | به دلخواه |
برای تزیین:
کلم سبز رنده شده | ۱ فنجان |
کلم قرمز خرد شده | ۱ فنجان |
روش آماده کردن لاهماجون پیتزای ترکیه ای :
برای آماده کردن ی لاهماجون پیتزای ترکیه ای، ابتدا سیر، پیاز، ریحان، جعفری، نعناع، پاپریکا، زیره، گشنیز، فلفل دلمه ای خرد شده، آب لیمو و روغن زیتون را در غذاساز بریزید و خوب ترکیب نمایید. سبزی ها را آنقدر مخلوط نمایید تا ریز خرد شوند. گوجهفرنگیهای نصف شده را بیافزایید و آنها را تا زمانی که مخلوط به صورت پورهای غلیظ درآید، مخلوط نمایید.
یک تابه بزرگ را روی حرارت متوسط رو به بالا گرم نمایید. گوشت چرخ نموده را به تابه گرم شده بیافزایید و حرارت را تا حد متوسط کم شدن دهید، کمی مخلوط نمایید، پوره و رب گوجه فرنگی را بیافزایید و خوب مخلوط نمایید. ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بپزید و هم بزنید تا گوشت به خوبی بپزد. فلفل و نمک را به مقدار دلخواه بیافزایید و هم بزنید و شعله را خاموش نمایید. اجازه بدهید مخلوط در دمای اتاق خنک شود. در ظرف مناسبی بریزید و با پوشش پلاستیکی روی آن را بپوشانید و یک شب در یخچال بگذارید.
مخمر و شکر را در ۱ فنجان آب گرم حل نمایید. آرد و نمک را در یک کاسه مخلوط نمایید و خوب هم بزنید. روغن نباتی و ۱/۲ پیمانه آب را به مخلوط مایه بیافزایید و روی آرد بریزید. از دستان خود برای مخلوط کردن خمیر استفاده نمایید تا خمیری نرم و لطیف بدون اینکه به دست بچسبد، فراهم کنید. خمیر را روی سطح کمی آرد پاشی شده باز نمایید و حدود ۸ دقیقه ورز دهید تا صاف و کشدار شود.
خمیر را به شکل توپ در آورید و به یک کاسه روغنی منتقل نمایید. با یک حوله مرطوب بپوشانید و حدود ۱ ساعت در جای گرم بگذارید تا حجم آن دو برابر شود. سس پیتزا را از یخچال خارج نموده و اجازه دهید تا به دمای محیط برسد.
سس سیر را فراهم کنید: ماست، جعفری، سیر له شده و نمک و فلفل را با هم مخلوط نمایید تا مزه دار شود. خوب هم بزنید و کنار بگذارید.
خمیر را سوراخ نموده و روی سطح کار آردپاشی شده منتقل نمایید و خمیر را به ۱۰ قسمت تقسیم نمایید. هر قسمت را به صورت گرد در آورید. هر کدام را با دست صاف نمایید. از یک وردنه برای باز کردن هر تکه خمیر به شکل دایره ۱۰ اینچی استفاده نمایید. خمیر می بایست مثل کرپ نازک باشد. گردی ها را روی کاغذ روغنی در سینی فر قرار دهید.
فر را با دمای ۵۰۰ درجه فارنهایت (۲۶۰ درجه سانتیگراد) گرم نمایید.
سس گوشت را هم بزنید و سپس با قاشق روی خمیر صاف شده بریزید. آن را به صورت یک لایه نازک تا لبه های خمیر مسطح نمایید و کمی فشار دهید تا به خمیر بچسبد. قادر هستید لبه های خمیر را مثل پیده تا بزنید و یا به صورت گرد و باز باشد. سپس سینی فر را در پایینترین طبقه فر قرار بدهید تا زمانی که لبهها به رنگ قهوهای روشن درآیند، حدود ۸ تا ۱۰ دقیقه زمان می برد اما این زمان به میزان حرارت فر شما بستگی دارد. مراقب باشید زیر خمیر شما نسوزد.
پیتزای آماده شده را روی توری سیمی قرار دهید تا خنک شود. پیتزاها را میتوان در ظرف دربسته در یخچال به زمان سه روز یا در فریزر به زمان سه ماه نگهداشتن نمود. برای گرم کردن مجدد، پیتزاها را به زمان ۸ دقیقه در فر ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۵ درجه سانتیگراد) قرار دهید.
در موقع سرو قادر هستید پیتزا گرد را از نیمه تا بزنید در این صورت روی آن را سس سیر بریزید، کلم خرد شده را روی آن بریزید و آن را تا بزنید. قادر هستید آن را با توجه به ذائقه ی خود تزیین و میل نمایید.
درست کردن لاهماجون پیتزای ترکیه ای
نکته :
چاشنی های اضافی شامل سس فلفل قرمز، سس هریسا یا سس تاباسکو است. به جای کلم، قادر هستید ۱ فنجان کاهو، گوجه فرنگی نازک، خیار یا خیارشور و پیاز قرمز را با هم ترکیب نمایید.
قادر هستید کلم، کاهو، گوجه، خیار یا خیارشور و پیاز را خرد نمایید و روی یک طرف پیتزا بچینید و روی آن سس سیر و سس تند مورد علاقه ی خود را بریزید و آن را رول نمایید. و نوش جان نمایید.
این پیتزا را به صورت رول و مثل ساندویچ میل نمایید.
روش پخت لاهماجون پیتزای ترکیه ای
[ad_2]
منبع : بیتوته
آخرین دیدگاهها