روش آماده کردن پانینی مرغ گریل شده با پنیر موزارلا ساندویچی سریع و خوش طعم

[ad_1]

پانینی مرغ گریل شده با پنیر موزارلا

روش آماده کردن پانینی مرغ گریل شده با پنیر موزارلا ساندویچی سریع و خوش طعم

 

آموزش درست کردن پانینی مرغ گریل شده با پنیر موزارلا

در این نوشته از بیتوته، با روش آماده کردن پانینی مرغ گریل شده با پنیر موزارلا ساندویچی سریع و خوش طعم آشنا می شوید. پانینی مرغ گریل شده با پنیر موزارلا، یک ساندویچ خوش طعم و سریع است که با مرغ مزه‌دار شده با رزماری و سیر آماده کردن می‌شود. این دستور ساده و انعطاف‌پذیر برای وعده‌های ناهار یا شام سالم و لذیذ ایده‌آل است.

روش آماده کردن پانینی مرغ گریل شده با پنیر موزارلا

این دستور پخت پانینی مرغ گریل شده، خوش طعم، سریع و آسان است. از سینه مرغ بدون پوست و استخوان استفاده نمایید تا پروتئین کم‌چرب و خوش‌طعمی داشته باشید که با رزماری و سیر مزه‌دار شده است. می‌توانید سینه‌های مرغ را از قبل گریل نمایید و برای چند روز آینده برای آماده کردن ساندویچ یا افزودن به سالاد برای یک وعده غذایی سالم و سریع استفاده نمایید.

 

برای آماده کردن ساندویچ، می‌توانید از دستگاه پانینی‌ساز یا گریل جورج فورمن استفاده نمایید. اما روش سنتی هم جواب می‌دهد: ساندویچ را مستقیماً روی گریل گازی یا زغالی فشار دهید. اگرچه می‌توانید ساندویچ را بدون فشار دادن گریل نمایید، اما برای حس واقعی پانینی به یک وزنه نیاز دارید. ابزارهای چدنی مثل پرس گریل یا پرس بیکن برای این کار عالی هستند و روی ساندویچ قرار می‌گیرند. همچنین می‌توانید از یک آجر پاکیزه که با چند لایه فویل آلومینیومی پوشانده شده استفاده نمایید. برای جابه‌جایی وزنه یا آجر داغ به دستکش فر نیاز خواهید داشت.

 

مواد لازم :

سینه مرغ بدون پوست و استخوان۴ عدد
روغن زیتون۳ قاشق غذاخوری، به علاوه مقداری برای تابه
رزماری تازه، خرد شده۲ قاشق چایخوری
پودر سیر½ قاشق چایخوری
نمک½ قاشق چایخوری
فلفل سیاه تازه آسیاب‌شده½ قاشق چایخوری
سس ایتالیایی۴ قاشق غذاخوری
نان ایتالیایی۸ برش
گوجه فرنگی، ورقه شده۱ عدد
پنیر موزارلا، ورقه شده۲۲۵ گرم

 

مراحل آماده کردن پانینی مرغ گریل شده با پنیر موزارلا :

۱. مواد لازم را فراهم کنید.

 

طرز تهیه پانینی مرغ گریل شده با پنیر موزارلا

مواد لازم برای آماده کردن پانینی مرغ گریل شده با پنیر موزارلا را فراهم کنید

 

۲. گریل را روی حرارت متوسط رو به بالا گرم نمایید.

۳. سینه‌های مرغ را با روغن زیتون آغشته نمایید و با رزماری خرد شده، پودر سیر، نمک و فلفل مزه‌دار نمایید.

۴. توری گریل را کمی چرب نمایید.

۵. مرغ‌ها را روی گریل قرار دهید و هر طرف را به زمان ۷ دقیقه بپزید تا آب آن شفاف شود و مرغ کاملاً پخته و صورتی نباشد.

۶. مرغ را از گریل بردارید و بگذارید ۵ تا ۱۰ دقیقه خنک شود.

 

درست کردن پانینی مرغ گریل شده با پنیر موزارلا

درست کردن پانینی مرغ گریل شده با پنیر موزارلا به صورت مرحله ای

 

۷. مرغ را به ورقه‌های ۱.۵ سانتی‌متری برش دهید.

۸. روی ۴ برش نان و تکه‌های مرغ، سس ایتالیایی بریزید.

۹. گوجه‌فرنگی، پنیر و ورقه‌های مرغ را روی نان‌ها قرار دهید.

۱۰. با ۴ برش نان باقی‌مانده ساندویچ را بپوشانید و روی نان‌ها روغن زیتون بمالید.

۱۱. روی حرارت متوسط، ساندویچ‌ها را روی گریل قرار دهید. وزنه را روی ساندویچ بگذارید و ۴ دقیقه بپزید.

۱۲. وزنه را بردارید، ساندویچ‌ها را برگردانید و دوباره وزنه را قرار دهید. ۴ دقیقه دیگر یا تا زمانی که پنیر ذوب شود بپزید.

 

طرز درست کردن پانینی مرغ گریل شده با پنیر موزارلا

مراحل درست کردن پانینی مرغ گریل شده با پنیر موزارلا

 

۱۳. ساندویچ‌ها را از گریل بردارید و با سالاد آنتی‌پاستو، سالاد سیب‌زمینی، سالاد ماکارونی، چیپس یا خیارشور سرو نمایید.

 

نحوه درست کردن پانینی مرغ گریل شده با پنیر

آموزش درست کردن پانینی مرغ گریل شده با پنیر

 

نکاتی برای درست کردن پانینی مرغ گریل شده با پنیر موزارلا :

• با این دستور پایه، می‌توانید مواد را به دلخواه اضافه یا جایگزین نمایید.

• پنیر موزارلا انتخاب خوبی است چون معمولاً داخل ساندویچ می‌ماند و روی گریل نمی‌ریزد.

پنیر سوئیسی گزینه دیگری است که کمتر چسبناک می‌شود.

• اگر بخواهید، می‌توانید از پنیر با مزه قوی‌تر استفاده نمایید.

• به جای سس ایتالیایی، می‌توانید از سس پستو استفاده نمایید.

 

سخن پایانی:

پانینی مرغ گریل شده با پنیر موزارلا نه تنها یک وعده غذایی سریع و خوش طعم است، بلکه با امکان سفارشی‌سازی مواد اولیه، می‌تواند به آسانی با سلیقه‌های مختلف سازگار شود و گزینه‌ای عالی برای دورهمی‌های دوستانه یا وعده‌های روزمره باشد.

 

 

[ad_2]

منبع : بیتوته

بیشتر بخوانید :

آخرین دیدگاه‌ها