روش آماده کردن تورتا د کارنیتاس مکزیکی

[ad_1]

تورتا د کارنیتاس مکزیکی

روش آماده کردن تورتا د کارنیتاس مکزیکی

 

روش های درست کردن تورتا د کارنیتاس مکزیکی

در این نوشته از بیتوته، با روش آماده کردن تورتا د کارنیتاس مکزیکی آشنا می شوید. تورتا د کارنیتاس مکزیکی، ساندویچی لذیذ و پرطرفدار است که با گوشت گوساله یا گوسفند پخته شده به صورت آهسته در چربی، همراه با نان ترد بولیو یا تلرا آماده کردن می گردد. این غذا با چاشنی هایی مثل آووکادو، پیاز، گوجه فرنگی و سالسای تند یا ملایم، طعمی بی مانند و متنوع ارائه می دهد.

تورتا مکزیکی چیست؟

«تورتا مکزیکی» اصطلاحی کلی برای انواع ساندویچ هایی است که در خیابان های مکزیک یافت می شوند. این ساندویچ ها با نان ترد بولیو (bolillo) یا تلرا (telera) آماده کردن می شوند.

 

نان بولیو مشابه نان کایزر یا باگت فرانسوی است و در صورت عدم دسترسی، قادر هستید از این نان ها استفاده نمایید، زیرا مزه و بافت آن ها تقریباً یکسان است. نان تلرا نرم تر بوده و شکلی گرد یا کمی کشیده با دو فرورفتگی در طول آن دارد.

 

مواد تشکیل دهنده تورتا چیست؟

تورتاها تنوع بسیاری دارند. تورتا کوبانا شامل لوبیا، پنیر، کتلت گوشت سرخ شده، سوسیس، ژامبون، تخم مرغ و چاشنی هاست. تورتا میلانسا با کتلت گوشت سرخ شده، لوبیا، پنیر و چاشنی ها آماده کردن می گردد و تورتا آهوگادا در سس تند و رقیق غوطه ور است.

 

نوع تورتا به منطقه بستگی دارد: در مکزیکوسیتی پامبازو، در گوادالاخارا تورتا آهوگادا و در یوکاتان تورتا د کوچینیتا پیبیل رایج است.

 

تورتا د کارنیتاس با گوشت گوساله یا گوسفند نیز در سراسر مکزیک آماده کردن می گردد و خیلی لذیذ است. راز این دستور، پخت آهسته گوشت در چربی (مثل روغن حیوانی یا کره) تا نرم و برشته شدن آن است.

 

چطور تورتا را آذین کنیم؟

بعد از آماده سازی کارنیتاس، قادر هستید تورتا را به دلخواه آذین نمایید. چاشنی های رایج شامل پیاز خلالی، آووکادو، گوجه فرنگی و سالسا (تند یا ملایم) است.

 

نکته های آماده کردن تورتا د کارنیتاس :

• پخت آهسته گوشت: گوشت را روی حرارت ملایم به آرامی بپزید تا سطح آن ترد و داخل آن نرم و آبدار شود.

 

• برشته کردن گوجه فرنگی: سیاه کردن گوجه فرنگی ها در تابه، مزه دودی ملایمی به سالسا می دهد و مزه خام آن ها را متعادل می نماید.

 

• استفاده مجدد از چربی: چربی باقی مانده از پخت را میتوان صاف نموده و برای پخت دوباره کارنیتاس، لوبیای سرخ شده یا افزودن مزه به غذاها استفاده نمود. چربی را بعد از خنک شدن (در حالت مایع) از صافی ریز یا پارچه نازک صاف نمایید و تا یک ماه در یخچال یا شش ماه در فریزر نگه دارید.

 

دستور پخت تورتا مکزیکی با گوشت گوساله یا گوسفند :

مواد لازم برای کارنیتاس:

روغن حیوانی یا کره۶۸۰ گرم
گوشت شانه گوساله یا گوسفند بدون استخوان۹۰۰ گرم
پرتقال والنسیا۳ عدد
نمک ریز۱/۵ قاشق غذاخوری

 

مواد لازم برای سالسا:

گوجه فرنگی روما۳ عدد
فلفل چیلی آربول۱۰ عدد
سیر۲ حبه
نمک ریز (یا زیادتر به دلخواه)۱/۴ قاشق چایخوری

 

مواد لازم برای مونتاژ و آذین :

نان بولیو یا تلرا، از وسط نصف شده۴ عدد
آووکادو، خلالی شده۱ عدد
پیاز متوسط، نگینی خردشده۱ عدد
گشنیز خردشده۱/۴ پیمانه

 

مراحل آماده کردن تورتا د کارنیتاس مکزیکی :

آماده کردن کارنیتاس:

۱. مواد لازم را فراهم کنید.

 

طرز تهیه تورتا د کارنیتاس مکزیکی

مواد لازم برای آماده کردن تورتا د کارنیتاس مکزیکی

 

۲. روغن حیوانی یا کره را در قابلمه ای عمیق روی حرارت متوسط به بالا گرم نمایید. درپوش نگذارید تا از پاشیدن چربی پیشگیری شود.

۳. گوشت گوساله یا گوسفند را به مکعب های ۵ سانتی متری برش دهید.

۴. هنگامی چربی ذوب شد، مکعب های گوشت را با احتیاط یا با انبر در قابلمه قرار دهید. حرارت را به متوسط-پایین کم شدن دهید و حدود ۳۰ دقیقه بپزید تا گوشت آغاز به طلایی شدن نماید.

۵. در حین پخت، آب پرتقال ها را بگیرید.

۶. هنگامی گوشت طلایی شد، آب پرتقال و نمک را بیافزایید.

۷. ۳۰ دقیقه دیگر بپزید تا گوشت خیلی نرم و برشته شود.

۸. بعد از پخت، گوشت را با انبر یا قاشق سوراخ دار به آبکش فلزی منتقل نمایید تا چربی اضافی گرفته شود. در صورت نبود آبکش فلزی، از چند لایه دستمال کاغذی استفاده نمایید.

 

نحوه درست کردن تورتا د کارنیتاس مکزیکی

درست کردن تورتا د کارنیتاس مکزیکی به صورت مرحله ای

 

آماده کردن سالسا:

۱. مواد لازم را فراهم کنید.

۲. یک تابه یا کومال را روی حرارت متوسط گرم نمایید. گوجه فرنگی ها را به صورت کامل روی تابه قرار دهید و گاهی بچرخانید تا کمی سیاه شوند.

۳. ساقه های فلفل ها را جدا نمایید.

۴. هنگامی گوجه فرنگی ها تقریباً آماده شدند، فلفل ها را به تابه بیافزایید. فلفل ها و گوجه فرنگی ها را تا حد دلخواه برشته نمایید، سپس از روی حرارت بردارید. از سیاه شدن بیش از حد فلفل ها پرهیز نمایید.

۵. فلفل ها، گوجه فرنگی ها، سیر و نمک را در مخلوط کن بریزید و با افزودن مقدار کمی آب (به اندازه ای که مخلوط شود اما رقیق نشود) مخلوط نمایید. در صورت نیاز، نمک زیادتری بیافزایید.

 

طرز درست کردن تورتا د کارنیتاس مکزیکی

مراحل درست کردن سس سالسا

 

مونتاژ تورتا:

۱. مواد باقی مانده را فراهم کنید.

۲. کارنیتاس را به ۴ قسمت تقسیم نمایید و هر قسمت را روی یک نیمه از نان بولیو قرار دهید.

۳. آووکادو، پیاز و گشنیز را به دلخواه بیافزایید و با مقداری سالسا آذین نمایید. نیمه دیگر نان را روی ساندویچ قرار دهید و آن را از وسط نصف نمایید.

 

روش درست کردن تورتا د کارنیتاس مکزیکی

روش تزیین و سرو تورتا د کارنیتاس مکزیکی

 

روش نگهداشتن تورتا د کارنیتاس مکزیکی :

کارنیتاس باقیمانده را تا ۵ روز در ظرف دربسته در یخچال نگه دارید. برای گرم کردن، آن ها را روی سینی فر پخش نمایید و در طبقه پایین فر گریل نمایید تا ترد شوند، یا در سرخ کن بادی با دمای ۱۹۰ درجه سانتی گراد به زمان ۵ دقیقه گرم نمایید.  

سالسای باقیمانده را تا ۵ روز در ظرف دربسته در یخچال نگهداشتن نمایید.

 

ایده های خلاقانه :

• اضافه کردن ترشی: ترشی پیاز قرمز یا اسکابیچ (ترشی سبزیجات) مزه جذابی به تورتا می افزاید.

 

• تنوع در سالسا: قادر هستید از سالسا ورده، سالسا چیپotle یا هر سالسای دیگر استفاده نمایید.

 

• اضافه کردن پنیر: برای افزودن پنیر، از queso fresco (پنیر تازه و شکننده مکزیکی) یا quesillo (پنیر کشدار و نرم) استفاده نمایید.

 

سخن پایانی :

تورتا د کارنیتاس مکزیکی با گوشت گوساله یا گوسفند، یک ساندویچ خوش طعم و پرطرفدار است که با پخت آهسته گوشت و ترکیب چاشنی های تازه مثل آووکادو، پیاز و سالسا، طعمی بی مانند ارائه می دهد. این دستور پخت به شما امکان می دهد تا با افزودن پنیرهایی مثل queso fresco یا quesillo و انواع سالسا، تورتا را به سلیقه خود شخصی سازی نمایید. این غذای ساده اما لذیذ، گزینه ای عالی برای دورهمی ها یا یک وعده غذای خیابانی اصیل مکزیکی است. لذت ببرید!

 

 

[ad_2]

منبع : بیتوته

بیشتر بخوانید :

آخرین دیدگاه‌ها