[ad_1]
روش درست کردن بیسکویت افرا
پخت بیسکویت افرا، بیسکویتی خوش طعم و بی مانند
روش پخت بیسکویت افرا :
بیسکویت افرا کرکی و کره ای پر از مزه گرم دارچین و افرا که در دهان شما آب می گردد. این بیسکویت های شیرین دارای لبه های ترد و مراکز نرم بالشی هستند و روی آن ها یک لعاب کره ای قهوه ای مایل به کرم پوشیده شده است. این بیسکویت ها را برای یک وعده صبحانه خوش طعم یا یک برانچ سرگرم کننده درست نمایید!
مواد لازم :
آرد همه منظوره | ۳ و نیم فنجان |
دارچین آسیاب شده | ۱ و نیم قاشق چایخوری |
بکینگ پودر | ۱ قاشق غذاخوری |
جوش شیرین | ½ قاشق چایخوری |
شکر قهوه ای | ½ فنجان |
نمک کوشر | ۱ قاشق چایخوری |
کره شور سرد | ۱ فنجان |
دوغ | ½ فنجان |
شربت افرا | ½ فنجان |
عصاره افرا | ۱ و نیم قاشق چایخوری |
عصاره وانیل | ۱ قاشق چایخوری |
لعاب کره قهوه ای :
کره شور | ۴ قاشق غذاخوری |
پودر قند | ۱ پیمانه |
عصاره وانیل | ½ قاشق چایخوری |
خامه غلیظ | ۶ قاشق غذاخوری |
نمک کوشر | اندازه یک نیشگون |
روش آماده کردن بیسکویت افرا :
فر را با دمای ۴۵۰ درجه فارنهایت گرم نمایید. سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و کنار بگذارید.
کره را تکه تکه نمایید. در یک کاسه جداگانه، مواد خشک شامل آرد، شکر قهوه ای، دارچین، جوش شیرین، بکینگ پودر و نمک را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط نمایید. با همزن بزنید و کره سرد مکعبی را بیافزایید.
آرد و کره را با هم مخلوط نمایید تا تکه های کره به اندازه نخود شکل بگیرد و کره کاملاً با آرد مخلوط شود. نکته حرفه ای – برای این کار قادر هستید از غذاساز یا کاتر شیرینی پزی استفاده نمایید. قادر هستید این کار را با انگشتانتان انجام بدهید.
روش آماده کردن انواع بیسکویت افرا
دوغ، شربت افرا، عصاره وانیل و عصاره افرا را در یک کاسه کوچک با هم مخلوط نمایید. سپس به مخلوط آرد بیافزایید تا خمیر بیسکویت به دست آید. یک خمیر پشمالو می بایست تشکیل شود. خمیر را روی سطح کمی آردپاشی شده باز نمایید و آرد را خوب ورز بدهید و آن را روی هم فشار دهید.
خمیر را به چهار قسمت تقسیم نموده و هر تکه را روی هم قرار دهید. خمیر را فشار دهید و به قطر ¾ اینچ بپیچید.
از کاتر کوکی یا کاتر بیسکویت ۲ اینچی استفاده نمایید و بیسکویت ها را برش دهید. خمیر باقیمانده را دوباره گرد نموده و تکرار نمایید. بیسکویت ها را روی یک ورقه شیرینی پزی با کاغذ روغنی قرار دهید. ۲۰ دقیقه فریز نمایید.
خامه غلیظ را روی بیسکویت ها بمالید و به زمان ۱۶-۱۸ دقیقه در فر بپزید تا بیسکویت ها قهوه ای طلایی شوند. اجازه دهید بیسکویت های گرم به زمان ۵-۱۰ دقیقه خنک شوند.
روش آماده کردن انواع بیسکویت
لعاب کره قهوه ای :
کره را در تابه ای تفت بدهید و به یک کاسه متوسط بیافزایید. پودر قند، عصاره وانیل، کمی نمک و ۶-۸ قاشق غذاخوری خامه غلیظ را با هم مخلوط نمایید. (مقدار سنگین را به قطر لعاب دلخواه خود تنظیم نمایید، ۶ قاشق غذاخوری مقدار مناسبی برای من بود!)
لعاب را روی بیسکویت های شیرین و پوسته پوسته خود بپاشید تا خوراکی عالی برای برانچ یا یک خوراکی شیرین برای صبحانه داشته باشید!
نکته برای آماده کردن بیسکویت افرا :
• از کره سرد استفاده نمایید. من توصیه می کنم ۱۵ دقیقه قبل از پخت این دستور، کره را فریز نمایید. کره سرد کلید بدست آوردن لایه های پوسته پوسته است.
• عصاره افرا برای این دستور غذا توصیه می گردد تا مزه واقعی افرا را بدست آورید. شما به آن نیاز ندارید اما واقعاً مزه خیلی بسیاری را اضافه می نماید.
• موقع برش بیسکویت، مطمئن شوید که کاتر را به خمیر فشار دهید و سپس آن را بیرون بیاورید. کاتر کوکی را نچرخانید و آن را تکان ندهید. این کار لایه ها را فشرده می نماید و بیسکویت شما را صاف می نماید.
• من توصیه می کنم قبل از پخت همه مواد خود را خوب مخلوط نمایید. با این حال، برای دستور العمل های بیسکویت، شما می بایست سریع حرکت نمایید تا از گرم شدن کره پیشگیری نمایید، به خصوص اگر خانه شما گرم است. اگر کره آغاز به ذوب شدن نمود یا نرم شد، به زمان ۱۰-۲۰ دقیقه در فریزر قرار دهید.
• دوغ – دوغ چیزی است که بیسکویت های لطیف را می سازد. همچنین به مزه و مزه میافزاید و با جوش شیرین تعامل مینماید تا به آنها اجازه دهد تا در فر بالا بیایند.
• عصاره افرا – این اجباری نیست، اما برای مزه واقعی افرا به شدت توصیه می گردد!
• توصیه می کنم از شربت افرا با کیفیت استفاده نمایید.
پخت بیسکویت افرا
تعویض ها :
• برای یک گزینه بدون لبنیات یا وگان، از کره گیاهی مورد علاقه خود و دوغ گیاهی استفاده نمایید.
• این بیسکویت های افرا را با استفاده از آرد پخت بدون گلوتن ۱ به ۱ بدون گلوتن درست نمایید. شما همان مقادیر ذکر شده در دستور غذا را استفاده نمایید.
• اگر عصاره افرا پیدا نکردید، میتوانید از یک قاشق چایخوری عصاره وانیل یا ½ قاشق چایخوری عصاره رام استفاده نمایید.
[ad_2]
منبع : بیتوته
آخرین دیدگاهها