ارزش غذایی و کالری موجود در پنیر موزارلا
خواص پنیر موزارلا
پنیر موزارلا یک پنیر با مزهی عالی است که بافت نرمی دارد و بهراحتی ذوب میشود. پنیر موزارلا منبع خوبی برای بیوتین یا همان ویتامین B7 به شمار میرود. از آنجا که این مادهی مقوی در آب قابل حل است، بدن نمیتواند آن را ذخیره نماید. بر این اساس، استفاده این نوع پنیر میتواند نیاز فوریتان را به مواد مقوی برطرف نماید. زنان باردار برای مقابله با کمبود احتمالی بیوتین در بدنشان میتوانند این پنیر را استفاده کنند. همچنین، این ویتامین از شکنندگی ناخنها پیشگیری مینماید.
مواد تشکیل دهنده اصلی | ارزش |
---|---|
چربی کل | 12.22 گرم |
کربوهیدرات | 23.67 گرم |
پروتئین | 11.47 گرم |
قندها | 23.67 گرم |
کربوهیدرات خالص | – |
کلسیم | 610.00 میلی گرم |
مس | 0.11 میلی گرم |
آهن | 0.40 میلی گرم |
منیزیم | 41.00 میلی گرم |
فسفر | 583.00 میلی گرم |
پتاسیم | 455.00 میلی گرم |
سلنیوم | 19.20 میکروگرم |
سدیم | 685.00 میلی گرم |
روی | 1.92 میلی گرم |
آب | 47.36 گرم |
کلسترول | 0.00 میلی گرم |
ویتامین ها | |
ویتامین B1 | 0.03 میلی گرم |
ویتامین B2 | 0.44 میلی گرم |
ویتامین B3 | 0.32 میلی گرم |
ویتامین B6 | 0.05 میلی گرم |
ویتامین B9 | 11.00 میکروگرم |
ویتامین B12 | 0.81 میکروگرم |
ویتامین C | 0.10 میلی گرم |
ویتامین E | 0.11 میلی گرم |
ویتامین K | 1.00 میکروگرم |
ویتامین A | 437.00 میکروگرم |
ویتامین D | 0.00 میکروگرم |
آخرین دیدگاهها