ارزش غذایی و کالری موجود در فلفل بهار (آل اسپایس)
خواص فلفل بهار (آل اسپایس)
مواد تشکیل دهنده اصلی | ارزش |
---|---|
چربی کل | 8.7 گرم |
کربوهیدرات | 72 گرم |
پروتئین | 6.1 گرم |
قندها | ———- |
کربوهیدرات خالص | 50.52 گرم |
کلسیم | 661.00 میلی گرم |
مس | 0.55 میلی گرم |
آهن | 7.06 میلی گرم |
منیزیم | 135.00 میلی گرم |
فسفر | 113.00 میلی گرم |
پتاسیم | 1044.00 میلی گرم |
سلنیوم | 2.70 میکروگرم |
سدیم | 77.00 میلی گرم |
روی | 1.01 میلی گرم |
آب | 8.46 گرم |
کلسترول | 0.00 میلی گرم |
ویتامین ها | |
ویتامین B1 | 0.101 میلی گرم |
ویتامین B2 | 0.063 میلی گرم |
ویتامین B3 | 2.860 میلی گرم |
ویتامین B6 | 0.210 میلی گرم |
ویتامین B9 | 36.00 میکروگرم |
ویتامین B12 | 0.00 میکروگرم |
ویتامین C | 39.2 میلی گرم |
ویتامین E | ———- |
ویتامین K | ———- |
ویتامین A | 27.00 میکروگرم |
ویتامین D | 0.00 میکروگرم |
آخرین دیدگاهها