ارزش غذایی و کالری موجود در آجیل جینکو
خواص آجیل جینکو
آجیل جینکو یکی از انواع آجیل ها به حساب میآید که از درون میوه جینکو برداشت می گردد و از ارزش غذایی بالایی برخوردار است. جینکو نوعی میوه درختی و جنگلی است که آجیل آن مزه ویژه و متفاوتی دارد. مراقب میزان استفاده آجیل جینکو باشید، زیرا مقادیر خیلی زیاد در طول زمان طولانی استفاده قادر هست سمی باشد.
مواد تشکیل دهنده اصلی | ارزش |
---|---|
چربی کل | 1.7 گرم |
کربوهیدرات | 38 گرم |
پروتئین | 4.3 گرم |
قندها | ———- |
کربوهیدرات خالص | 37.6 گرم |
کلسیم | 2.00 میلی گرم |
مس | 0.27 میلی گرم |
آهن | 1.00 میلی گرم |
منیزیم | 27.00 میلی گرم |
فسفر | 124.00 میلی گرم |
پتاسیم | 510.00 میلی گرم |
سلنیوم | ———- |
سدیم | 510.00 میلی گرم |
روی | 0.34 میلی گرم |
آب | 55.20 گرم |
کلسترول | 0.00 میلی گرم |
ویتامین ها | |
ویتامین B1 | 0.220 میلی گرم |
ویتامین B2 | 0.090 میلی گرم |
ویتامین B3 | 6000 میلی گرم |
ویتامین B6 | 0.328 میلی گرم |
ویتامین B9 | 54.00 میکروگرم |
ویتامین B12 | 0.00 میکروگرم |
ویتامین C | 15.0 میلی گرم |
ویتامین E | ———- |
ویتامین K | ———- |
ویتامین A | 28.00 میکروگرم |
ویتامین D | 0.00 میکروگرم |
آخرین دیدگاهها