ارزش غذایی و کالری موجود در فلفل کاین
خواص فلفل کاین
فلفل کاین نه تنها هزاران سال است که به عنوان یک ادویه در آشپزی استفاده می گردد، بلکه ابزاری توانمند در پزشکی سنتی و نوین نیز است. خواص فلفل کاین (فلفل هندی) از بازسازی دیواره روده تا نابودی سلول های سرطانی و کمک به کم شدن وزن میتوان اشاره نمود، فلفل کاین یک ابرماده غذایی است که می بایست از آن در رژیم غذایی خود استفاده نمایید. فلفل کاین برای بهبود مشکلات مختلف گوارشی از جمله ناراحتی معده، گاز روده، معده درد، اسهال و گرفتگی های عضلانی استفاده می گردد.
ادامه خواص فلفل کاین
مواد تشکیل دهنده اصلی | ارزش |
---|---|
چربی کل | 17 گرم |
کربوهیدرات | 57 گرم |
پروتئین | 12 گرم |
قندها | 10.34 گرم |
کربوهیدرات خالص | 29.43 گرم |
کلسیم | 148.00 میلی گرم |
مس | 0.37 میلی گرم |
آهن | 7.80 میلی گرم |
منیزیم | 152.00 میلی گرم |
فسفر | 293.00 میلی گرم |
پتاسیم | 2014.00 میلی گرم |
سلنیوم | 8.80 میکروگرم |
سدیم | 30.00 میلی گرم |
روی | 2.48 میلی گرم |
آب | 8.05 گرم |
کلسترول | 0.00 میلی گرم |
ویتامین ها | |
ویتامین B1 | 0.328 میلی گرم |
ویتامین B2 | 0.919 میلی گرم |
ویتامین B3 | 8.701 میلی گرم |
ویتامین B6 | 2.450 میلی گرم |
ویتامین B9 | 106.00 میکروگرم |
ویتامین B12 | 0.00 میکروگرم |
ویتامین C | 76.4 میلی گرم |
ویتامین E | 29.83 میلی گرم |
ویتامین K | 80.3 میکروگرم |
ویتامین A | 2081.00 میکروگرم |
ویتامین D | 0.00 میکروگرم |
آخرین دیدگاهها