ارزش غذایی و کالری موجود در سس سفید خانگی، رقیق
خواص سس سفید خانگی، رقیق
سس سفید سسی است که از ترکیب کره، آرد و شیر آماده کردن میشود. در آشپزی فرانسوی سس بشامل (به فرانسوی Béchamel )، سس سفید نامیده میشود. روش آماده کردن این سس به این راه است که کره و آرد تا حدی که رنگ آن تغییر نکند حرارت داده میشود و بعد از آن شیر را اضافه نموده تا کشدار شده و حالت سس پیدا نماید. علاوه بر این، شاید خامه نیز به آن اضافه شود ولی الزاماً افزودن خامه لازم نیست. این سس در بعضی انواع غذاهای گوشتی، ماکارونی مثل کاربونارا و انواع مختلف دیگر غذا و سوپ استفاده میشود. این سس شامل مواد مقوی مختلفی از جمله پروتئین، چربی، ویتامین ها و مواد معدنی است.
مواد تشکیل دهنده اصلی | ارزش |
---|---|
چربی کل | 6.73 گرم |
کربوهیدرات | 7.40 گرم |
پروتئین | 3.77 گرم |
قندها | 4.78 گرم |
کربوهیدرات خالص | —– گرم |
کلسیم | 126.00 میلی گرم |
مس | 0.01 میلی گرم |
آهن | 0.21 میلی گرم |
منیزیم | 15.00 میلی گرم |
فسفر | 101.00 میلی گرم |
پتاسیم | 163.00 میلی گرم |
سلنیوم | 3.30 میکروگرم |
سدیم | 328.00 میلی گرم |
روی | 0.42 میلی گرم |
آب | 80.66 گرم |
کلسترول | 8.00 میلی گرم |
ویتامین ها | |
ویتامین B1 | 0.06 میلی گرم |
ویتامین B2 | 0.18 میلی گرم |
ویتامین B3 | 0.26 میلی گرم |
ویتامین B6 | 0.04 میلی گرم |
ویتامین B9 | 9.00 میکروگرم |
ویتامین B12 | 0.30 میکروگرم |
ویتامین C | 0.80 میلی گرم |
ویتامین E | 0.17 میلی گرم |
ویتامین K | 0.60 میکروگرم |
ویتامین A | 73.00 میکروگرم |
ویتامین D | 1.20 میکروگرم |
آخرین دیدگاهها