ارزش غذایی و کالری موجود در آب پرتقال
خواص آب پرتقال
یک وعده آب پرتقال در مقایسه با یک میوه کامل به طور قابل توجهی از فیبر کمتر و حدود دو برابر کالری و کربوهیدارت زیادتر برخوردار است آب پرتقال مملو از فلاونوئیدها و دیگر ترکیب های گیاهی سودمند هستند. مقدار بعضی از این ترکیب ها طی فرآیند آبگیری و ذخیره کم شدن می یابد. ویتامین C موجود در آب پرتقال که به عنوان یک آنتی اکسیدان عمل می نماید قادر هست به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک نماید. همچنین، این ماده مقوی در کلاژن سازی نقش دارد، از این رو، قادر هست به بهبود شرایط پوست و مو کمک نماید.
ادامه خواص آب پرتقال
مواد تشکیل دهنده اصلی | ارزش |
---|---|
چربی کل | 0.2 گرم |
کربوهیدرات | 10 گرم |
پروتئین | 0.7 گرم |
قندها | 8.4 گرم |
کربوهیدرات خالص | 10.2 گرم |
کلسیم | 11.00 میلی گرم |
مس | 0.04 میلی گرم |
آهن | 0.20 میلی گرم |
منیزیم | 11.00 میلی گرم |
فسفر | 17.00 میلی گرم |
پتاسیم | 200.00 میلی گرم |
سلنیوم | 0.10 میکروگرم |
سدیم | 1.00 میلی گرم |
روی | 0.05 میلی گرم |
آب | 88.30 گرم |
کلسترول | 0.00 میلی گرم |
ویتامین ها | |
ویتامین B1 | 0.090 میلی گرم |
ویتامین B2 | 0.030 میلی گرم |
ویتامین B3 | 0.400 میلی گرم |
ویتامین B6 | 0.040 میلی گرم |
ویتامین B9 | 30.00 میکروگرم |
ویتامین B12 | 0.00 میکروگرم |
ویتامین C | 50.0 میلی گرم |
ویتامین E | 0.04 میلی گرم |
ویتامین K | 0.1 میکروگرم |
ویتامین A | 10.00 میکروگرم |
ویتامین D | 0.00 میکروگرم |
پرتقال
آخرین دیدگاهها