[ad_1]
روش آماده کردن بستنی گیلاس سیاه، دسری خنک برای تابستان
روش درست کردن بستنی گیلاس سیاه
روش آماده کردن بستنی گیلاس سیاه :
در این فصل گرما آماده کردن و میل کردن بستنی واقعا لذت بخش است، پیشنهاد می کنم آماده کردن این بستنی را در تابستان آزمون نمایید.
مواد لازم :
گیلاس، هسته های حذف شده (تازه یا منجمد) | 1 پوند |
شکر | ½ فنجان |
آب لیمو | 1 قاشق غذاخوری |
خامه سنگین (سرد) | 2 فنجان |
شیر تغلیظ شده شیرین | 14 اونس |
رب لوبیا وانیلی | 1 قاشق غذاخوری |
عصاره بادام | ½ قاشق چایخوری |
شکلات تلخ (خرد شده) | 2 اونس |
روش آماده کردن بستنی گیلاس سیاه :
یک کاسه بزرگ فلزی یا شیشه ای را به زمان 15 دقیقه در فریزر قرار دهید.
در یک قابلمه کوچک گیلاس و شکر و آبلیمو را بیافزایید (هنوز حرارت را روشن نکنید). گیلاسها را با دستگاه پوره سیب زمینی له نمایید و بگذارید 10 دقیقه بماند (این کار به بیرون کشیدن آب گیلاس ها کمک می نماید تا در حین پخت، آب گیلاس غلیظ ایجاد شود).
سپس حرارت را روشن نموده و با حرارت متوسط به زمان 10 دقیقه بپزید و هر از گاهی هم بزنید. پس از اینکه جوش آمد و حباب زد، حرارت را کم نمایید و هر از گاهی به هم زدن ادامه دهید تا گیلاسها نرم شوند، حدود 10 دقیقه بجوشد. از روی حرارت بردارید و اجازه دهید مخلوط گیلاس تا دمای اتاق خنک شود.
شکلات را خرد نموده و کنار بگذارید.
کاسه را از فریزر خارج نمایید و خامه غلیظ سرد را با همزن دستی با شتاب متوسط بزنید تا قله های سفت شکل بگیرد. سپس شیر تغلیظ شده شیرین شده، خمیر لوبیا وانیل و عصاره بادام را داخل آن بریزید و با استفاده از یک قاشق یا کفگیر سیلیکونی با هم مخلوط نمایید.
مقداری از شکلات خرد شده را داخل مخلوط خامه ای بریزید سپس در قالب نان 9x5x3 یا قالب کیک گرد 8 اینچی بریزید. مخلوط سرد شده گیلاس را بیافزایید و به آرامی با هم بچرخانید. مابقی شکلات خرد شده را روی آن قرار دهید.
روی بستنی را مقداری گیلاس و شکلات خرد شده بریزید
روی آن را با پلاستیک بپوشانید و حداقل 5-6 ساعت در فریزر بگذارید تا سفت شود.
پس از گذشت این زمان، بستنی را در ظرف سرو بریزید و تزیین نمایید.
مراحل درست کردن بستنی گیلاس سیاه
نکاتی برای آماده کردن بستنی گیلاسی :
• اگر از گیلاس تازه استفاده می نمایید، از نی، سیخ های چوبی برای جدا کردن هسته استفاده نمایید. در صورتی که می خواهید گیلاس را داخل فریزر قرار بدهید، هسته های گیلاس را جدا نمایید و داخل فریزر قرار بدهید.
• تا حد امکان آب گیلاس ها را بگیرید. آب میوه همان چیزی است که به بستنی رنگ صورتی/قرمز زیبا و مزه شدید گیلاس می دهد!
• اگر نمی توانید گیلاس تیره پیدا نمایید، قادر هستید از انواع منجمد استفاده نمایید. این شامل گیلاس ترش قرمز، گیلاس شیرین تیره و غیره است. از آنچه قادر هستید پیدا نمایید استفاده نمایید!
• قادر هستید از آلبالو به جای گیلاس نیز استفاده نمایید.
[ad_2]
منبع : بیتوته