[ad_1]
رسپی شیرینی هلال خامه
دستور آماده کردن شیرینی هلال خامه خیلی لذیذ و آسان
شیرینی هلال خامه یکی از شیرینی های سنتی ایرانی است که با خامه درست می گردد به همین علت بافت نسبتا لطیفی دارد. برای آذین روی شیرینی هلال خامه به جای استفاده از رومال زرده تخم مرغ میتوانید همین که از فر بیرون آمد و داغ است رویش پودر شکر بپاشید یا این که صبر نمایید سرد شود و با شکلات ذوب شده، پودر نارگیل و ترافل های رنگی تزئینش کنید.
شیرینی هلال خامه
مواد لازم شیرینی هلال خامه
خامه | ۱۰۰ گرم |
آرد | به میزان لازم |
کره | ۱۰۰ گرم |
پودر شکر | ۱۰۰ گرم |
زرده تخم مرغ | ۱ عدد |
وانیل | یک چهارم قاشق چای خوری |
مواد لازم برای رومال | |
زرده تخم مرغ | ۱ عدد |
زعفران دم نموده | یک چهارم قاشق چای خوری |
پودر شکر | ۱ قاشق چای خوری |
روغن مایع | ۱ قاشق چای خوری |
شیرینی هلال خامه کاکائویی
روش آماده کردن شیرینی هلال خامه
شیر ، تخم مرغ ، ماست و کره را نیم ساعت قبل از یخچال بیرون بیاورید تا به دمای محیط برسند.
کره و پودر شکر را با همزن برقی بزنید تا سبک و حجیم شود سپس زرده تخم مرغ و وانیل را اضافه نموده هم بزنید یکدست شود.
خامه را اضافه نموده و مخلوط نمایید.
آرد را الک نموده به تدریج تا جایی بیافزایید که خمیر لطیفی درست شود ، خمیر را در پلاستیک بپیچید و ۱ ساعت در یخچال استراحت بدهید.
خمیر را بین دو کاغذ روغنی به قطر ۴ – ۵ میلی متر مسطح نمایید و با کاتر هلالی ، قالب بزنید و داخل سینی فر بچینید.
مواد رومال را مخلوط نموده با قلم مو روی شیرینی ها بکشید.
شیرینی ها را به زمان ۱۰ – ۱۲ دقیقه در فری که با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم شده است قرار بدهید تا بپزد ، سپس سینی را کناری بگذارید کاملا خنک شود و شیرینی ها را با کاردک از سینی جدا نمایید و در ظرف دلخواهتان بچینید.
در صورت استفاده از وانیل شکری ، مقدارش را دو برابر نمایید.
دستور آماده کردن شیرینی هلال خامه
شیرینی هلال خامه با پودر کاستارد
مواد لازم شیرینی هلال خامه با پودر کاستارد
کره | ۲۰۰ گرم |
پودر شکر | ۲۰۰ گرم یک و یک سوم پیمانه |
وانیل | یکچهارم قاشق چای خوری |
پودر کاستارد | ۱ قاشق سوپ خوری |
زرده تخممرغ | ۲ عدد |
خامه صبحانه | ۲۰۰ گرم |
آرد | به میزان لازم |
بیکینگپودر | یکدوم قاشق چای خوری |
مواد لازم برای روی شیرینی | |
زرده تخممرغ | ۱ عدد |
روغن مایع | ۱ قاشق چای خوری |
پودر شکر | ۱ قاشق چای خوری |
رنگ خوراکی زرد | یک قطره |
پودر پسته و شکر رنگی | برای آذین |
شیرینی هلال خامه با پودر کاستارد
روش آماده کردن شیرینی هلال خامه با پودر کاستارد
کره را با پودر شکر و وانیل به زمان ۳ دقیقه با همزن برقی ، بزنید.
زرده های تخم مرغ را اضافه نموده ۳ دقیقه دیگر هم بزنید.
خامه را اضافه نموده و مخلوط نمایید.
پودر کاستارد و بکینگ پودر را بیافزایید و مخلوط کنید.
آرد را به تدریج تا جایی بیافزایید که خمیر نرم و لطیفی درست شود. این خمیر نباید ورز داده شود و بلافاصله پس از برگه گرفتن در کیسه پلاستیکی بپیچید و نیم ساعت در یخچال بگذارید و سپس به قطر نیم سانتی متر مسطح نموده و قالب بزنید و درسینی فر بچینید.
مواد رومال را مخلوط نموده با قلم مو روی شیرینی ها بزنید و رویشان کمی پودر پسته یا شکر رنگی بپاشید و به زمان ۱۰ – ۱۲ دقیقه در فری که با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد گرم شده است بگذارید تا بپزد.
بخش تغذیه و آشپزی بیتوته
"@context": "https://schema.org/", "@type": "Recipe", "name": "دستور تهیه شیرینی هلال خامه؛ شیرینی سنتی ایرانی", "image": [ "https://cheshmandaz.ir/wp-content/uploads/2023/10/crescent-cookie-01.jpg", "https://cheshmandaz.ir/wp-content/uploads/2023/10/crescent-cookie-02.jpg", "https://cheshmandaz.ir/wp-content/uploads/2023/10/crescent-cookie-03.jpg", "https://cheshmandaz.ir/wp-content/uploads/2023/10/crescent-cookie-04.jpg" ], "description": "شیرینی هلال خامه ، طرز تهیه شیرینی هلال خامه ، شیرینی هلال ماه با طعم خامه ، شیرینی هلال خامه با پودر کاستارد ، شیرینی هلال ، دستور تهیه شیرینی هلال خامه ،شیرینی هلال خامه وانیلی ، شیرینی هلال خامه کاکائویی ، رسپی شیرینی هلال خامه ، مراحل تهیه شیرینی هلال خامه ،", "keywords": "دستور تهیه شیرینی هلال خامه, شیرینی هلال خامه وانیلی, شیرینی هلال خامه کاکائویی, رسپی شیرینی هلال خامه, مراحل تهیه شیرینی هلال خامه, شیرینی هلال خامه, طرز تهیه شیرینی هلال خامه, شیرینی هلال ماه با طعم خامه, شیرینی هلال خامه با پودر کاستارد, شیرینی هلال", "author": "@type": "Person", "name": "etgm110" , "prepTime": "PT20M", "cookTime": "PT40M", "totalTime": "PT60M", "recipeCategory": "dessert", "nutrition": "@type": "NutritionInformation", "servingSize": "100", "calories": "500 cal"
[ad_2]
منبع : بیتوته
آخرین دیدگاهها