[ad_1]
روش آماده کردن کیک شکلاتی اسنیکرز
روش پخت کیک شکلاتی اسنیکرز
روش پخت کیک شکلاتی اسنیکرز :
مزه این کیک شکلاتی اسنیکرز درست شبیه آب نبات های مورد علاقه ما است! لایه های کیک شکلاتی مرطوب آن با فراستینگ کره بادام زمینی کرکی و کارامل بادام زمینی خانگی پر شده و سپس کیک با گاناش شکلات شیری پوشانده می گردد.
مواد لازم برای کیک شکلاتی مرطوب :
آرد همه منظوره | ۲ و نیم فنجان (۳۱۰ گرم) |
شکر دانه ریز | ۲ و نیم فنجان (۵۰۰ گرم) |
پودر کاکائو شیرین نشده | ۱ فنجان (۱۰۰ گرم) |
بکینگ پودر | ۲ و نیم قاشق چایخوری (۱۰ گرم) |
جوش شیرین | ۲ قاشق چایخوری (۱۲ گرم) |
نمک ریز | ۱ قاشق غذاخوری (۶ گرم) |
آب گرم | ۱ و ۱/۴ فنجان (۳۰۰ گرم) |
باترمیلک، دمای اتاق رسیده | ۱ و ۱/۴ فنجان (۳۰۰ گرم) |
روغن گیاهی یا کانولا | ۲/۳ فنجان (۱۵۰ گرم) |
تخم مرغ بزرگ، دمای اتاق | ۳ عدد (۱۶۸ گرم) |
عصاره وانیل | ۲ قاشق چایخوری (۸ گرم) |
مواد لازم برای کارامل بادام زمینی :
شکر گرانول | ۲ فنجان (۴۰۰ گرم) |
کره بدون نمک به دمای اتاق رسیده | ۳/۴ فنجان (۱۷۰ گرم) |
خامه غلیظ، به دمای اتاق رسیده | نصف فنجان (۱۲۰ گرم) |
نمک ریز | نصف قاشق چایخوری (۳ گرم) |
بادام زمینی شور، خرد شده | ۳/۴ فنجان (۱۱۰ گرم) |
مواد لازم برای فراستینگ با کره بادام زمینی :
کره بدون نمک، دمای اتاق | ۱ و نیم فنجان (۳ چوب) (۳۳۹ گرم) |
کره بادام زمینی خامه ای | ۱ فنجان (۲۵۰ گرم) |
عصاره وانیل | ۱ قاشق چایخوری (۴ گرم) |
نمک ریز | نصف قاشق چایخوری (۳ گرم) |
پودر قند | ۷ فنجان (۹۰۴ گرم یا ۲ پوند کیسه) |
خامه غلیظ به دمای اتاق | ۲/۳ فنجان (۱۶۰ گرم) |
مواد لازم برای گاناش شکلات شیری :
خامه غلیظ | ۱/۳ فنجان (۸۰ گرم) |
شکلات چیپسی شیری | نصف فنجان (۸۵ گرم) |
پر کردن و آذین کیک اضافی :
مینی اسنیکرز | ۸ بار |
بادام زمینی نمکی، خرد شده | نصف فنجان (۷۵ گرم) |
روش آماده کردن کیک شکلاتی اسنیکرز :
آماده کردن لایه های کیک شکلاتی :
فر را با دمای ۳۵۰ فارنهایت / ۱۷۵ درجه سانتیگراد گرم نمایید. قالب های هشت اینچی کیک را با کاغذ روغنی بپوشانید و کناره ها را با اسپری پخت و پز نچسب یا اسپری پخت اسپری نمایید. اگر ۴ قالب کیک ندارید، خمیر قادر هست چند ساعت در دمای اتاق قرار بدهید. هر چند لایه که بخواهید قادر هستید در یک زمان بپزید.
۲ و نیم فنجان آرد، ۲ و نیم پیمانه شکر، ۱ فنجان پودر کاکائو، ۲ و نیم قاشق چایخوری بکینگ پودر، ۲ قاشق چایخوری جوش شیرین و ۱ قاشق چایخوری نمک را در یک کاسه بزرگ الک نمایید و مخلوط نمایید و کنار بگذارید.
در یک کاسه بزرگ و جداگانه، ۱/۴ فنجان آب گرم، ۱/۴ فنجان باترمیلک، ۲/۳ فنجان روغن، ۳ تخم مرغ و ۲ قاشق چایخوری وانیل را بیافزایید و با همزن بزنید تا کاملا مخلوط شوند.
مواد خشک را به مواد مرطوب به آرامی بیافزایید و با همزن بزنید تا کاملا با هم ترکیب شوند و خمیر یکدست شود.
خمیر را به طور مساوی بین قالب های کیک آماده شده تقسیم نمایید و به زمان ۲۵ تا ۳۵ دقیقه یا تا زمانی که با فرو کردن یک خلال دندان داخل آن، پاکیزه بیرون بیاید و یا مقدار خیلی ریز به آن چسبیده باشد، بپزید.
اجازه بدهید تابه ها به زمان ۱۰ دقیقه خنک شوند، سپس یک کاردک کوچک در اطراف تابه بزنید تا کیک از قالب جدا شود.
قالب های کیک را به زمان ۳۰ دقیقه در فریزر قرار دهید تا فرآیند خنک شدن تسریع شود. این به قفل شدن بخار کمک می نماید و لایه ها را زیادتر مرطوب می نماید. اگر در فریزر جا ندارید، قالب های کیک را روی توری سیمی قرار دهید و قبل از درآوردن آن ها، بگذارید کاملا خنک شوند.
بعد از خنک شدن کامل لایه ها، تابه ها را با دقت برگردانید و لایه ها را بردارید.
این لایههای کیک کاملاً صاف پخته میشوند، بر این اساس تراز کردن آنها اختیاری است، اما من دوست دارم آنها را تراز کنم تا کیک راحتتر پر شود و صاف باشد.
اگر این لایه های کیک را از قبل درست نموده اید و آنها را فریز نموده اید، اجازه دهید حدود ۱۵ دقیقه قبل از آماده کردن کیک، آب شوند. لایههای کیک می بایست کمی سرد باشند زیرا این کار جمع کردن کیک را آسانتر مینماید.
روش پخت کیک شکلاتی اسنیکرز
آماده کردن کارامل بادام زمینی :
در حین پخت و خنک شدن لایه های کیک کارامل را درست نمایید. این را میتوان تا ۲ هفته قبل انجام داد.
یک قابلمه متوسط را روی حرارت متوسط رو به بالا قرار دهید. بعد از گرم شدن قابلمه، ۲ فنجان شکر را به تدریج در آن بریزید و هر بار ۱/۴ فنجان به آن بیافزایید. در صورت نیاز با کفگیر لاستیکی هم بزنید. صبر نمایید تا شکر اکثرا حل شود سپس شکر بعدی را بیافزایید. همانطور که شکر ذوب می گردد به تدریج رنگ آن کاراملی تر می گردد.
هر از گاهی هم بزنید تا شکر کاملا حل شود و به رنگ کهربایی درآید سپس حرارت را خاموش نمایید.
به آرامی ۳/۴ فنجان کره (هر بار ۲ قاشق غذاخوری) را به شکر آب شده بیافزایید و مخلوط نمایید، سپس ۱/۲ فنجان خامه غلیظ و ۱/۲ قاشق چایخوری نمک را هم بزنید. مخلوط رقیق خواهد بود اما با سرد شدن غلیظ می گردد. در ظرف جداگانه ای بریزید، سپس در یخچال قرار دهید تا فرآیند خنک شدن سریعتر شود.
هنگامی کارامل به دمای محیط رسید، آن را با همزن دستی یا همزن ایستاده با شتاب متوسط به بالا به زمان ۱ تا ۲ دقیقه بزنید تا رنگ آن روشنتر شود و غلیظتر به نظر برسد. ۱/۳ فنجان کارامل را در یک کیسه لوله کوچک بریزید، روی آن را با یک کش ببندید و کنار بگذارید. سپس ۳/۴ فنجان بادام زمینی نمکی و خرد شده را در باقی مانده کارامل بریزید و کنار بگذارید.
روش درست کردن کیک شکلاتی اسنیکرز
آماده کردن فراستینگ با کره بادام زمینی :
در حالی که لایه های کیک و کارامل خنک می شوند، باترکریم را فراست نمایید. در یک کاسه بزرگ یا کاسه یک همزن، ۱/۲ فنجان کره و ۱ فنجان کره بادام زمینی خامه ای را با شتاب متوسط رو به بالا به زمان ۱ دقیقه با پایه ی پارویی یا همزن دستی بزنید تا یکدست و پف نماید.
۱ قاشق چایخوری عصاره وانیل و نصف قاشق چایخوری نمک را با شتاب کم مخلوط نمایید تا مواد مخلوط شوند.
۷ پیمانه پودر قند و ۲/۳ پیمانه خامه غلیظ را به تدریج با شتاب کم مخلوط نمایید. کناره ها و ته کاسه را به میزان لازم با کاردک لاستیکی بخراشید.
روی شعله ی کم، مخلوط نمایید تا به غلظت دلخواه برسد. اگر فراست خیلی غلیظ به نظر می رسد، خامه اضافی (هر بار ۱ قاشق غذاخوری) بیافزایید. اگر فراستینگ خیلی رقیق به نظر می رسد، پودر قند زیادتری (هر بار ۱/۴ فنجان) به آن بیافزایید.
یک سوم از فراستینگ را در یک کیسه لولهکشی بزرگ که دارای نوک لولهای گرد بزرگ است قرار دهید یا یک دهانه در حدود ۳/۴ اینچ در پایه کیسه برش دهید. برای پیشگیری از پوسته پوسته شدن، مابقی مایه را با نایلون بپوشانید و کنار بگذارید.
مراحل آماده کردن کیک شکلاتی اسنیکرز
روش مونتاژ کیک اسنیکرز :
حالا نوبت به مونتاژ کیک می رسد. برای چسباندن نخستین لایه کیک به تخته، لایههای کیک را روی یک صفحه کیک روغنی یا بشقاب صاف با استفاده از خامه کره ای بچسبانید.
یک لایه یکنواخت از کره خامه را روی لایه کیک بمالید. سپس یک حلقه باترکریم را دور لبه لایه کیک به صورت لوله بریزید و وسط آن را با یک سوم کارامل بادام زمینی پر نمایید.
این کار را با باقی لایه های کیک تکرار نمایید. لایه رویی کیک را وارونه نمایید تا کیک راحت تر تزیین شود و خرد شدن آن به حداقل برسد.
هنگامی لایه ها روی هم قرار گرفتند، کیک را به زمان ۱۰ دقیقه در فریزر یا ۲۰ دقیقه در یخچال بگذارید تا از لیز خوردن لایه ها پیشگیری شود. سپس از باقی مانده فراستینگ برای پوشاندن کیک استفاده نمایید. فراستینگ را با استفاده از یک اسکرابر نیمکت یا کاردک افست بزرگ صاف نمایید.
بادام زمینی خرد شده را به آرامی دور پایه کیک فشار دهید. سپس کیک را در یخچال (۲۰ دقیقه) یا فریزر (۵ دقیقه) خنک نمایید تا مایه سفت شود.
مراحل پخت کیک شکلاتی اسنیکرز
قطره گاناش شکلاتی :
در حالی که کیک سرد می گردد، گاناش شکلاتی را درست نمایید.
۱/۳ فنجان خامه غلیظ را در یک کاسه ضد حرارت در مایکروویو به زمان ۳۰ تا ۴۵ ثانیه حرارت دهید تا زمانی که تازه آغاز به حباب زدن نماید. به آرامی ۱/۲ فنجان چیپس شکلات شیری را داخل خامه غلیظ بریزید و مطمئن شوید که کاملاً با خامه پوشانده شود. اگر می خواهید از شکلات تلخ استفاده نمایید، از ۲/۳ فنجان خامه غلیظ و ۱/۲ فنجان شکلات تلخ استفاده نمایید.
اجازه دهید مخلوط به زمان ۱ دقیقه بماند سپس هم بزنید تا خامه و شکلات با هم ترکیب شده و یکدست شوند. اگر مخلوط خیلی نازک یا غلیظ به نظر میرسد، میتوانید مقداری شکلات چیپسی یا خامه غلیظ بیافزایید. نوع خامه و شکلاتی که استفاده می نمایید قادر هست روی قوام و دمای گاناش اثر بگذارد. در صورت نیاز به آسانی آن را تنظیم نمایید.
روش نگهداشتن از کیک شکلاتی اسنیکرز
روش تزیین کیک اسنیکرز :
باقی مانده کارامل را که در کیسه لوله گذاشته بودید روی لبه کیک سرد شده بریزید. اگر کارامل بیش از حد سرد شده است و بیرون آوردن آن از کیسه دشوار است، آن را در فاصله زمانی ۵ ثانیه در مایکروویو گرم نمایید تا دوباره به دمای اتاق برسد.
سپس گاناش شکلاتی را روی کیک بریزید و با استفاده از یک کاردک کوچک افست آن را به آرامی روی لبه کیک فشار دهید.
یک حلقه اسنیکر خرد شده را در اطراف کیک بیافزایید، سپس قادر هستید روی کیک را مقدار کمی نمک دریا بپاشید و لذت ببرید! البته نمک اختیاری است قادر هستید آن را حذف نمایید.
روش آماده کردن کیک شکلاتی اسنیکرز
آماده کردن ی این کیک لایه ای اسنیکرز در سایزهای مختلف :
یک دسته خمیر حدود ۱۸۰۰ گرم یا ۱۰ فنجان است، بر این اساس هنگامی از قالب های کیک ۴ و ۸ اینچی استفاده می کنم، تقریباً ۴۵۰ گرم به هر قالب کیک اضافه می کنم.
همچنین قادر هستید از یک دسته خمیر برای آماده کردن کیک ۲ لایه ۹ اینچی یا ۴ لایه کیک ۶ اینچی استفاده نمایید. زمان پخت چند دقیقه زیادتر در دمای ۳۵۰ فارنهایت / ۱۷۵ درجه سانتیگراد خواهد بود.
اگر می خواهید کیک شما ۲ لایه باشد و اندازه قالب ۸ اینچ باشد قادر هستید میزان مواد را نصف نمایید. حتی قادر هستید از یک قالب استفاده نمایید و در پایان کیک را از وسط نصف نمایید.
اگر می خواهید کاپ کیک اسنیکرز درست نمایید، از این دستور میتوان حدود ۳ دوجین کاپ کیک درست نمود. آسترها را ۳/۴ پر نمایید و در دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت / ۱۷۵ درجه سانتیگراد بپزید و ۲۰ تا ۲۲ دقیقه بپزید.
روش آماده کردن لایه های کیک شکلاتی اسنیکرز
نکاتی برای درست کردن خوبترین کیک شکلاتی اسنیکرز :
• مواد در دمای اتاق خوبتر با هم مخلوط می شوند! مطمئن شوید که مواد سرد را از قبل در دمای اتاق قرار داده اید.
• آرد خود را به درستی اندازه بگیرید (با قاشق داخل پیمانه بریزید، سپس آن را تراز نمایید). یا خوبتر است از ترازوی آشپزخانه برای اندازه گیری مواد خشک خود استفاده نمایید.
• خمیر کیک خود را فقط تا زمانی که مواد با هم مخلوط شوند مخلوط نمایید. این سبب می گردد که لایه های کیک شما نرم و پف کنند.
• هنگامی قالب های کیک را پر می نمایید از ترازو استفاده نمایید. این کار سبب میشود که هر قالب دارای مقدار یکسانی خمیر باشد و سبب میشود لایههای کیک شما به یک اندازه ارتفاع داشته باشند و یکنواختتر بپزند.
• لایه های کیک سرد شده را با یک چاقوی دندانه دار صاف نمایید تا راحت تر روی هم چیده شوند.
• قبل از اینکه کیک را جمع نمایید، لایه های کیک خود را حدود ۲۰ دقیقه در فریزر قرار دهید. زیرا چیدن و یخ زدن آنها را خیلی آسان تر می نماید!
درست کردن این کیک شکلاتی اسنیکرز و نکته های نگهداشتن :
اکیداً توصیه می کنم اجزای این کیک را به صورت مرحله ای آماده کردن نمایید. این روند را می شکند و آن را خیلی قابل دسترس تر می نماید!
لایه های کیک را میتوان از قبل درست نمود و منجمد نمود.
شما قادر هستید فراستینگ را زودتر از موعد درست نمایید یا باقیمانده فراست را ذخیره نمایید! میتوان آن را در ظرف در بسته در یخچال تا یک ماه یا در فریزر به زمان ۳ ماه نگهداشتن نمود.
بعد از یخ زدگی حتما آن را خوب هم بزنید تا قوام خوب و یکدست شود.
همچنین گاناش را میتوان تا یک ماه در یخچال نگهداشتن نمود.
کیک اسنیکرز آماده شده قادر هست یک هفته در یخچال یا یک ماه در فریزر بماند. باترکرم رطوبت را قفل می نماید و کیک را تازه و خوش طعم نگه می دارد!
اگر کیک را برش داده اید و باقیمانده آن باقی مانده است، از باقیمانده فراست برای پوشاندن قسمت بریده شده استفاده نمایید تا مرطوب بماند و آن را تا یک هفته در یخچال نگهداشتن نمایید.
نتیجه گیری :
با استفاده از این دستورالعمل ساده و جامع، میتوانید یک کیک اسنیکرز خانگی فوق العاده خوش طعم و جذاب آماده کردن نمایید. این کیک برای مهمانیها و دورهمیها خیلی مناسب است و مطمئنا همه مهمانان شما از مزه بینظیر آن لذت خواهند برد.
[ad_2]
منبع : بیتوته
آخرین دیدگاهها