[ad_1]

 سرطان معده , سرطان‌ پروستات , خواص سبزیجات

سبزیجات از منبع های غنی آنتی‌اکسیدان به حساب می‌آیند. خوشبختانه این گیاهان در وعده‌های غذایی ما خیلی دیده می‌شوند. در اینجا اما به نمونه‌هایی اشاره شده که استفاده زیادتر آنها به سلامت ما کمک زیادتری می‌نماید.

 

 سرطان معده , سرطان‌ پروستات , خواص سبزیجات

 

کلم بروکلی
کلم بروکلی مملو از آنتی‌اکسیدان‌های ضد سرطان است. یکی از تحقیقات نشان داده است، مردانی که پنج بار یا زیادتر در هفته از این قبیل سبزیجات که بروکلی یکی از آنهاست- می‌خورند، در صورت ابتلا به سرطان مثانه، شانسی ۱۰ درصد زیادتر از مردان در بهبودی دارند.

 

 سرطان معده , سرطان‌ پروستات , خواص سبزیجات

 

پیاز
تمامی آنتی‌اکسیدان ضد سرطان پیاز را در صورتیکه آن را خام استفاده نمایید به دست خواهید آورد. پختن پیاز در دمای زیاد، فواید ضد سرطان آن در سرطان‌های ریه و پروستات را کم شدن می‌دهد.

 

 سرطان معده , سرطان‌ پروستات , خواص سبزیجات

 

ذرت
ذرت را به هر شکلی که استفاده می‌نمایید -بلال یا پخته شده-، تنها مراقب باشید که ذرت پخته شده را می‌خورید. یک مطالعه در ژورنال مواد غذایی کشاورزی و شیمی نشان داده است که میزان آنتی‌اکسیدان ِ لوتئین در ذرت پخته شده زیادتر است و هر چه ذرت زیادتر پخته شود، میزان این آنتی‌اکسیدان نیز زیادتر خواهد بود. این آنتی‌اکسیدان، ریسک نابینایی و کم‌بینایی بر اثر کهولت سن را در اشخاص مسن تاثیرگذار کم شدن می‌دهد.

 

 سرطان معده , سرطان‌ پروستات , خواص سبزیجات

 

نخود سبز
کوچک اما نیرومند! طبق نتیجه یکی از تحقیقات در ژورنال بین‌المللی سرطان مشخص شده که استفاده مقداری از نخود سبز به همراه دیگر حبوبات، ریسک سرطان معده را کم شدن می‌دهد.

 

 سرطان معده , سرطان‌ پروستات , خواص سبزیجات

 

کلم پیچ
این گیاه سبز با برگ‌های مجعد، مملو از ویتامین سی است. آنتی اکسیدان آن با کم کردن سطح ldl یا کلسترول بد، منجر به کم شدن ریسک بیماریهای قلبی می‌شود.

 

 سرطان معده , سرطان‌ پروستات , خواص سبزیجات

 

فلفل قرمز
یک فلفل متوسط، فقط ۳۲ کالری دارد، اما دارای حجم عظیمی از ویتامین سی است که حدود ۱۵۰ درصد از ارزش روزانه توصیه شده را تامین نموده و از گرفتگی شر این که از عوامل اصلی بروز بیماری‌های قلبی است، پیشگیری می‌نماید.

 

 سرطان معده , سرطان‌ پروستات , خواص سبزیجات

 

اسفناج
اسفناج با کاروتنوئیدها ساخته شده؛ آنتی‌اکسیدان‌هایی که به سلامت چشم‌ها کمک می‌نماید و از بروز دژنراسیون ماکولار که سبب نابینایی در اشخاص مسن می‌شود، پیشگیری می‌نماید. پختن سبزیجات کمک می نماید لوتئین (کاروتنوئید) خوبتر توسط بدن جذب شود.

 

ماکولار نقطه‌ای زردرنگ در شبکیه چشم است که زیادتری حساسیت به نور را در شبکیه دارد و فساد آن از شایع‌ترین عوامل کوری در اشخاص مسن است.

 

 سرطان معده , سرطان‌ پروستات , خواص سبزیجات

 

جوانه یونجه
این نیروگاه کوچک، منبعی غنی از بتاکارتن است. آنتی‌اکسیدانی است که شما را در برابر سرطان ریه محافظت می‌نماید و به ساخت پوست سالم، مو، ناخن‌ها، لثه‌ها، غدد، استخوان‌ها و دندان کمک می‌نماید. این گیاه همچنین منبع خوبی از ویتامین ای است، که شاید از حملات قلبی پیشگیری نماید. استفاده جوانه یونجه همچنین ریسک مرگ در اثر سرطان مثانه را کم شدن می‌دهد.

 

 سرطان معده , سرطان‌ پروستات , خواص سبزیجات

 

کلم بروکسل
آنتی اکسیدان‌های این گیاه به رفع رادیکال‌های آزاد سرطانی کمک می‌نماید و با ۸۰ درصد ویتامین سی روزانه خود در نصف لیوان، به مبارزه با بیماری‌های قلبی و آب مروارید می‌رود.

 

 سرطان معده , سرطان‌ پروستات , خواص سبزیجات

 

چغندر
سبزیجات از منبع های غنی آنتی‌اکسیدان به حساب می‌آیند. خوشبختانه این گیاهان در وعده‌های غذایی ما خیلی دیده می‌شوند. در اینجا اما به نمونه‌هایی اشاره شده که استفاده زیادتر آنها به سلامت ما کمک زیادتری می‌نماید.
منبع:aftabir.com

[ad_2]

منبع : بیتوته

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *