ارزش غذایی و کالری موجود در سوپ چینی
خواص سوپ چینی
سوپ چینی برای کم شدن وزن غذای مناسبی هستند، اما شاید سطوح فشار خون و قند خون شما را تحت تأثیر قرار دهند. یک کاسه سوپ شاید شامل حدوداً 1 قاشق چایخوری آرد ذرت باشد. سوپهای تند و ترش، سوپهایی با تکههای تخم مرغ، سوپهای وانتان و غیره، همگی از چربی پایینی برخوردارند اما سدیم آنها بالاست. خوبتر است سوپهای رقیقی همچون سوپ با تکههایی از تخم مرغ استفاده کنید.
روش آماده کردن سوپ چینی
مواد تشکیل دهنده اصلی | ارزش |
---|---|
چربی کل | 1.21 گرم |
کربوهیدرات | 4.35 گرم |
پروتئین | 2.58 گرم |
قندها | 0.42 گرم |
کربوهیدرات خالص | – |
کلسیم | 19.00 میلی گرم |
مس | 0.03 میلی گرم |
آهن | 0.64 میلی گرم |
منیزیم | 9.00 میلی گرم |
فسفر | 32.00 میلی گرم |
پتاسیم | 55.00 میلی گرم |
سلنیوم | 0.40 میکروگرم |
سدیم | 376.00 میلی گرم |
روی | 0.22 میلی گرم |
آب | 90.65 گرم |
کلسترول | 21.00 میلی گرم |
ویتامین ها | |
ویتامین B1 | 0.03 میلی گرم |
ویتامین B2 | 0.03 میلی گرم |
ویتامین B3 | 0.51 میلی گرم |
ویتامین B6 | 0.06 میلی گرم |
ویتامین B9 | 8.00 میکروگرم |
ویتامین B12 | 0.10 میکروگرم |
ویتامین C | 0.00 میلی گرم |
ویتامین E | 0.39 میلی گرم |
ویتامین K | 1.10 میکروگرم |
ویتامین A | 9.00 میکروگرم |
ویتامین D | 0.10 میکروگرم |
آخرین دیدگاهها