[ad_1]

روش آماده کردن سیب زمینی و ژامبون ورقه ای
روش درست کردن سیب زمینی و ژامبون ورقه ای
روش درست کردن سیب زمینی و ژامبون ورقه ای
سیب زمینی و ژامبون ورقه ای ترکیبی بی مانند از گوشت و سیب زمینی است که به عنوان یک نسخه جذاب و متفاوت از دستور پخت کلاسیک سیب زمینی ورقه ای شناخته می گردد! این کاسرول سیب زمینی، غذایی سیرکننده و دلپذیر برای خانواده هاست که به شما کمک می نماید از ژامبون باقی مانده به خوبترین شکل استفاده نمایید.
این غذا به عنوان یک همراه عالی برای گوشت لوف خانگی یا به عنوان غذای اصلی در کنار سالاد سزار خیلی مناسب است!
مواد لازم :
| کره | ⅓ پیمانه |
| پیاز کوچک، خردشده | ۱ عدد |
| آرد همه منظوره | ⅓ پیمانه |
| پودر آویشن | ½ قاشق چایخوری |
| شیر | ۳ پیمانه |
| آب مرغ | ½ پیمانه |
| سیب زمینی یوکن گلد، ورقه شده به قطر حدود ۳ میلیمتر | ۴۵۰ گرم |
| نمک و فلفل سیاه | به میزان لازم |
| ژامبون پخته شده، خردشده | ۲ پیمانه |
| پنیر چدار تند رنده شده (اختیاری) | ۱ پیمانه |
روش آماده کردن سیب زمینی و ژامبون ورقه ای :
فر را از قبل با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۵ درجه سانتی گراد) گرم نمایید. یک ظرف ۹×۱۳ اینچی را چرب نموده و کنار بگذارید.
پیاز و کره را روی حرارت ملایم تفت دهید تا پیاز نرم شود. آویشن و آرد را بیافزایید و به زمان ۱ تا ۲ دقیقه تفت دهید.

مواد لازم برای آماده کردن سیب زمینی و ژامبون ورقه ای
حرارت را کم نمایید و شیر را به تدریج و کم کم بیافزایید، بعد از هر بار افزودن با همزن مخلوط نمایید. مخلوط ابتدا غلیظ می گردد، اما با افزودن شیر و هم زدن پیوسته، یکدست خواهد شد. آب مرغ، نمک و فلفل را بیافزایید، اجازه دهید به جوش آید و به زمان ۱ دقیقه بجوشد.
یک سوم سیب زمینی ها را در ظرف قرار دهید، سپس یک سوم ژامبون و یک سوم سس را روی آن بریزید. این لایه بندی را تکرار نمایید و در آخر با سس روی ظرف را بپوشانید.
ظرف را با فویل بپوشانید و به زمان ۵۰ دقیقه بپزید. سپس فویل را بردارید و ۲۵ تا ۳۵ دقیقه دیگر بپزید تا سیب زمینی ها کاملاً نرم شوند. در صورت استفاده از پنیر، در ۱۵ دقیقه آخر پخت، پنیر رنده شده را روی غذا بریزید. پیش از سرو، اجازه دهید غذا حداقل ۱۵ دقیقه استراحت نماید. با جعفری تازه تزیین نمایید.

روش درست کردن سیب زمینی و ژامبون ورقه ای
چه چیزی با سیب زمینی و ژامبون ورقه ای سرو کنیم؟
سیب زمینی و ژامبون ورقه ای غذایی سیرکننده است و ما آن را به عنوان یک غذای اصلی شام در نظر می گیریم. این غذای کرمی، نشاسته ای و غنی با سبزیجات تازه و سبز یا سالاد کنار غذا به خوبترین شکل هماهنگ می گردد. قادر هستید آن را با بروکلی بخارپز یا لوبیا سبز کبابی که به آرامی با کمی سرکه بالزامیک یا آب لیمو مزه دار شده اند، سرو نمایید.
قادر هستید این غذا را با یک سالاد سبز یا سبزیجات بخارپز سرو نمایید.
سیب زمینی ورقه ای پنیری و ژامبون یک غذای غنی و کرمی است و با نوشیدنی که کمی شیرین تر و دارای اسیدیته مطبوع هستند، به خوبی هماهنگ می گردد.

روش آماده کردن سیب زمینی و ژامبون ورقه ای
سخن پایانی :
سیب زمینی و ژامبون ورقه ای با مزه غنی و بافت کرمی خود، گزینه ای بی مانند برای وعده های خانوادگی یا مهمانی هاست. این غذا نه تنها ساده و سریع آماده می گردد، بلکه با امکان افزودن پنیر یا سبزیجات تازه، قادر هست به سلیقه های مختلف سازگار شود. برای تجربه ای دلچسب، آن را با یک سالاد سبز یا سبزیجات بخارپز سرو نمایید و از یک وعده غذایی گرم و دلپذیر لذت ببرید.
[ad_2]
منبع : بیتوته

























آخرین دیدگاهها