[ad_1]
جوجه ترش، پیشنهاد ویژه برای آنهایی که می خواهند در پیک نیک کباب بزنند
مواد لازم جوجه ترش برای ۲ نفر :
فیله مرغ یا سینه مرغ بدون استخوان | ۴۰۰ گرم |
پیازخرد شده | ۱ عدد |
زعفران دم نموده | ۱ قاشق سوپخوری |
رب انار ملس | ۲ قاشق سوپخوری |
آبلیمو تازه | ۳ قاشق سوپخوری |
ماست | ۲ قاشق سوپخوری |
کره | ۵۰ گرم |
سیخ چوبی | ۴ عدد |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
گردو | به میزان لازم |
روش آماده کردن جوجه ترش :
ابتدا مرغ را به صورت تکههای ۴-۳ سانتی خرد نمایید و آن را داخل یک کاسه مناسب بریزید. پیاز خرد شده، آبلیمو و کمی نمک و فلفل هم داخل کاسه بریزید و تکه های مرغ را آغشته به مواد نمایید. ظرف را به زمان نیم ساعت داخل یخچال قرار دهید.
در یک کاسه ماست و زعفران را با هم مخلوط نمایید. پس از آنکه تکههای مرغ خوب مزه دار شدند، مخلوط ماست و زعفران را داخل ظرف بریزید و خوب هم بزنید تا مواد به خورد تکههای مرغ برود. (زیادتر بخوانید: روش آماده کردن مرغ ترش)
حالا تکه های مرغ را به سیخ بکشید. در یک تابه مناسب مقداری کره بریزید و آن را روی حرارت کم قرار دهید. حالا سیخ ها را داخل تابه بچینید تا مرغ ها پخته و طلایی شوند. در تابه را بگذارید و صبر نمایید تا تکه های مرغ خوب مغز پخت شوند.
رب انار و گردو را با هم مخلوط نمایید، سپس آن را داخل تابه روی مرغ ها بریزید و ۵ دقیقه صبر نمایید تا مواد به خورد مرغ برود، سپس تابه را از روی حرارت بردارید و کباب ها را سرو نمایید. (روش آماده کردن جوجه چینی)
فوت و فن
اگر می خواهید کباب شما ترش تر شود می توانید از رب انار ترش استفاده نمایید.
منبع : مجله آشپزی مثبت /
bartarinha.ir
[ad_2]
منبع : بیتوته
آخرین دیدگاهها