روش آماده کردن جوجه ترش، کباب پیک نیکی

[ad_1]

درست کردن جوجه ترش,طرز تهیه کباب جوجه ترش

جوجه ترش، پیشنهاد ویژه برای آنهایی که می خواهند در پیک  نیک کباب بزنند

مواد لازم جوجه ترش برای ۲ نفر :

 فیله مرغ یا سینه مرغ بدون استخوان ۴۰۰ گرم
 پیازخرد شده۱ عدد
 زعفران دم نموده۱ قاشق سوپخوری
 رب انار ملس۲ قاشق سوپخوری
آبلیمو تازه۳ قاشق سوپخوری
ماست۲ قاشق سوپخوری
کره۵۰ گرم
سیخ چوبی۴ عدد
نمک و فلفلبه میزان لازم
گردوبه میزان لازم

روش آماده کردن جوجه ترش :
ابتدا مرغ را به صورت تکه‌های ۴-۳ سانتی خرد نمایید و آن را داخل یک کاسه مناسب بریزید. پیاز خرد شده، آبلیمو و کمی نمک و فلفل هم داخل کاسه بریزید و تکه های مرغ را آغشته به مواد نمایید. ظرف را به زمان نیم ساعت داخل یخچال قرار دهید.

در یک کاسه ماست و زعفران را با هم مخلوط نمایید. پس از آنکه تکه‌های مرغ خوب مزه دار شدند، مخلوط ماست و زعفران را داخل ظرف بریزید و خوب هم بزنید تا مواد به خورد تکه‌های مرغ برود. (زیادتر بخوانید: روش آماده کردن مرغ ترش)

 

حالا تکه های مرغ را به سیخ بکشید. در یک تابه مناسب مقداری کره بریزید و آن را روی حرارت کم قرار دهید. حالا سیخ ها را داخل تابه بچینید تا مرغ ها پخته و طلایی شوند. در تابه را بگذارید و صبر نمایید تا تکه های مرغ خوب مغز پخت شوند.

رب انار و گردو را با هم مخلوط نمایید، سپس آن را داخل تابه روی مرغ ها بریزید و ۵ دقیقه صبر نمایید تا مواد به خورد مرغ برود، سپس تابه را از روی حرارت بردارید و کباب ها را سرو نمایید. (روش آماده کردن جوجه چینی)

فوت و فن
اگر می خواهید کباب شما ترش تر شود می  توانید از رب انار ترش استفاده نمایید.

 

منبع : مجله آشپزی مثبت /

bartarinha.ir

[ad_2]

منبع : بیتوته

بیشتر بخوانید :

آخرین دیدگاه‌ها