کوکی های کره بادام زمینی وگان

[ad_1]

مواد لازم برای تهیه کوکی های کره بادام زمینی وگان

روش آماده کردن کوکی های کره بادام زمینی وگان

 

روش آماده کردن کوکی های کره بادام زمینی رژیمی

در این نوشته از بیتوته، با روش آماده کردن کوکی های کره بادام زمینی وگان آشنا می شوید. کوکی های وگان کره بادام زمینی، دسری ساده و لذیذ هستند که با مواد اولیه سالم مثل کره بادام زمینی طبیعی و شربت افرا آماده کردن می شوند. این کوکی ها نه تنها طعمی بی مانند دارند، بلکه به علت استفاده از آرد گندم کامل و مواد مقوی، گزینه ای سالم برای لذت بردن از یک شیرینی خانگی هستند.

روش درست کردن کوکی های کره بادام زمینی وگان :

این کوکی های نرم و شیرین وگان کره بادام زمینی به سادگی هرچه تمام آماده کردن می شوند. کره بادام زمینی ترد بافت خاصی به کوکی می دهد، اما کره بادام زمینی نرم هم به خوبی کار می نماید. این کوکی ها با خنک شدن سفت تر می شوند، پس صبر نمایید تا کاملاً خنک شوند و سپس میل نمایید. برای تنوع، قادر هستید ۱/۲ پیمانه شکلات وگان یا نارگیل بوداده را موقع اضافه کردن کره بادام زمینی و شربت افرا به خمیر بیافزایید.

 

مواد لازم :

آرد گندم کامل۳/۴ پیمانه
آرد سفید۳/۴ پیمانه
جوش شیرین۱ قاشق چایخوری
جوز هندی رنده شده۱/۴ قاشق چایخوری
نمک۱/۴ قاشق چایخوری
کره بادام زمینی طبیعی ترد۱ پیمانه 
شربت افرا خالص۳/۴ پیمانه

 

دستور آماده کردن کوکی های کره بادام زمینی وگان :

قفسه های فر را در یک سوم بالایی و یک سوم پایینی فر قرار دهید؛ فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۵ درجه سانتیگراد) گرم نمایید. دو سینی فر بزرگ را با کاغذ روغنی بپوشانید.  

 

طرز تهیه کوکی های رژیمی

مواد لازم برای آماده کردن کوکی های کره بادام زمینی وگان

 

آرد گندم کامل، آرد سفید، جوش شیرین، جوز هندی و نمک را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط نمایید. در مرکز مخلوط یک چاله ایجاد نمایید؛ کره بادام زمینی و شربت افرا را در چاله بریزید و هم بزنید تا ترکیب شوند. هم زدن را ادامه دهید تا مخلوط آرد به تدریج با مخلوط کره بادام زمینی ترکیب شود و خمیری شکل بگیرد، حدود ۱ دقیقه.  

 

دستور تهیه کوکی های رژیمی

روش آماده کردن کوکی های رژیمی

 

خمیر را به ۲۰ توپ (هر کدام حدود ۲ قاشق غذاخوری) شکل دهید؛ توپ ها را با فاصله ۵ سانتی متر از هم روی سینی های آماده شده بچینید. با پشت چنگال هر توپ را کمی صاف نمایید و با دندانه های چنگال طرح ضربدری ایجاد نمایید.  

 

طرز تهیه کوکی های کره بادام زمینی رژیمی

روش درست کردن کوکی های رژیمی

 

کوکی ها را تا زمانی که معطر شوند و لبه هایشان طلایی-قهوه ای شود، ۱۰ تا ۱۲ دقیقه بپزید. در نیمه زمان پخت، سینی ها را بین قفسه های بالا و پایین جابه جا نمایید. اجازه دهید کوکی ها ۵ دقیقه روی سینی خنک شوند، سپس آن ها را به توری فلزی منتقل نمایید تا کاملاً خنک شوند، حدود ۳۰ دقیقه.

 

برای آماده سازی از قبل :

توپ های خمیر را روی یک سینی بزرگ قرار دهید و حدود ۳۰ دقیقه در فریزر بگذارید تا منجمد شوند. سپس آن ها را به کیسه پلاستیکی قابل بسته بندی منتقل نمایید و تا ۲ ماه در فریزر نگهداشتن نمایید. برای پخت، از حالت منجمد در دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت بپزید و ۲ تا ۴ دقیقه به زمان پخت بیافزایید. کوکی های پخته شده را تا ۳ روز در ظرف دربسته در دمای اتاق نگهداشتن نمایید.  

 

نحوه درست کردن کوکی های کره بادام زمینی وگان

دستور آماده کردن کوکی های رژیمی

 

سوالات متداول :

آیا کره بادام زمینی برای تندرستی سودمند است؟

کره بادام زمینی طبیعی صرفاً از بادام زمینی آسیاب شده آماده کردن می گردد و بادام زمینی ها بسته های کوچک قدرتمندی از فیبر سیرکننده، پروتئین و چربی های سالم هستند. آن ها همچنین منبع خوبی از فولات و منیزیم هستند. مثل دیگر غذاهای گیاهی، بادام زمینی آنتی اکسیدان هایی فراهم می نماید و استفاده آن ها با کم شدن خطر بیماری های قلبی مرتبط است. خوردن بادام زمینی همچنین شاید به تنظیم قند خون کمک نماید، که بخشی از آن به علت سطوح پروتئین، چربی و فیبر موجود در آن است.

 

آیا شربت افرا سالم است؟

شربت افرا خالص یک شیرین کننده طبیعی است که از جوشاندن شیره درخت افرا به دست می آید. علاوه بر تأمین کربوهیدرات برای انرژی، شربت افرا شامل ماده معدنی منگنز است—با ۱ قاشق غذاخوری، ۳۵٪ از نیاز روزانه شما به منگنز تأمین می گردد. منگنز در فعال سازی آنزیم هایی در بدن که مسئول تجزیه کربوهیدرات ها برای استفاده به عنوان سوخت هستند، نقش دارد. اگرچه شربت افرا بعضی فواید تغذیه ای دارد، همچنان به عنوان قند اضافه در نظر گرفته می گردد.

 

آیا استفاده از آرد گندم کامل فواید تندرستی دارد؟

آرد گندم کامل با آسیاب کردن کل دانه گندم آماده کردن می گردد که زیادتر مواد مقوی دانه را حفظ می نماید. این سبب می گردد آرد گندم کامل به عنوان یک غله کامل در نظر گرفته شود. استفاده زیاد غلات کامل نشان داده است که از سلامت قلب حمایت می نماید و التهاب مزمن را کم شدن می دهد، به لطف مواد مقوی موجود در آن ها، از جمله آنتی اکسیدان ها و فیبر. از آنجا که اکثر ما فیبر کافی در رژیم غذایی مان دریافت نمی کنیم، انتخاب غلات کامل راهی عالی برای افزایش استفاده فیبر است.

 

چطور میتوان تشخیص داد که کوکی های وگان کره بادام زمینی آماده هستند؟

کوکی های کره بادام زمینی زمانی آماده هستند که لبه هایشان طلایی-قهوه ای شوند و عطر دلپذیر کوکی های تازه پخته شده آشپزخانه شما را پر نماید، حدود ۱۰ تا ۱۲ دقیقه. کوکی ها با خنک شدن سفت تر می شوند، بر این اساس خوبتر است صبر نمایید تا کاملاً خنک شوند و سپس آن ها را میل نمایید. کوکی ها را ۵ دقیقه روی سینی فر خنک نمایید، سپس به توری فلزی منتقل نمایید تا کاملاً خنک شوند، حدود ۳۰ دقیقه.

 

استفاده از کره بادام زمینی طبیعی به جای کره بادام زمینی معمولی چقدر مهم است؟

ما توصیه می نماییم از کره بادام زمینی طبیعی استفاده نمایید که تنها از بادام زمینی و گاهی کمی نمک آماده کردن شده است. کره بادام زمینی معمولی بیشتر شامل قند و روغن های اضافه است که پروفایل تغذیه ای دستور غذا را تغییر می دهد.

 

 

[ad_2]

منبع : بیتوته

بیشتر بخوانید :

آخرین دیدگاه‌ها