روش آماده کردن بستنی در کیسه

[ad_1]

درست کردن بستنی در کیسه

روش آماده کردن بستنی در کیسه

 

آموزش مرحله ای درست کردن بستنی در کیسه

در این نوشته از بیتوته، با روش آماده کردن بستنی در کیسه آشنا می شوید. بستنی در کیسه، یک پروژه علمی ساده و سرگرم کننده است که بچه ها عاشقش می شوند! این روش نه تنها یک خوراکی خوش طعم برای تابستان فراهم می نماید، بلکه فرصتی برای یادگیری علم پشت انجماد است.

بستنی در کیسه

بستنی در کیسه، یک خوراکی فوق العاده مناسب برای بچه ها در تابستان است! این پروژه علمی خیلی ساده و کاملاً خوش طعم است و بچه هایتان بارها و بارها دوست دارند آن را تکرار کنند.

بستنی در ماه های گرم تابستان یک انتخاب همیشگی است و قادر هستید با آن دستورهای خوش طعم بسیاری درست نمایید.

 

بستنی خانگی در کیسه

همه عاشق بستنی هستیم! این روش سرگرم کننده و مناسب برای خانواده، راهی عالی برای برآورده کردن هوس بستنی است. نکته جذاب این دستور این است که هر کس کیسه خودش را دارد، مقدار بستنی یکسان است و قادر هستند آن را به دلخواه خودشان شخصی سازی کنند. با این دستور بستنی در کیسه، شما به عنوان مادر، همسایه، خاله یا هر نقش دیگری، جایزه خوبترین فرد سال را خواهید برد! این فعالیت کاملاً عملی و خیلی سرگرم کننده است. به علاوه، مزه بستنی در کیسه واقعاً بی مانند است!

 

جدی می گویم، بچه ها تقریباً هر شب بستنی می خواهند. من عاشق اینم که آن ها را درگیر درست کردنش کنم و آن ها هم عاشق ساختنش هستند. دادن یک کیسه مشترک یا اجازه دادن به آن ها برای درست کردن کیسه خودشان، تمام بحث ها در خصوص انتخاب نوع بستنی را از بین می برد. درست کردن بستنی خانگی به شما کنترل کامل روی مواد اولیه و محتویات کیسه بستنی می دهد. همچنین قادر هستید این بستنی را هنگامی به شتاب به دسر نیاز دارید، برای دسرهایی مثل براونی تابه ای، بلوندی شکلات سفید یا پیزوکی درست نمایید!

 

مواد اولیه ساده برای بستنی در کیسه :

به جز کیسه ها، این دستور از همان موادی استفاده می نماید که معمولاً برای بستنی به کار می برید.

 

• کیسه زیپ لاک یک گالنی: خوبتر است برند معتبر بخرید و از کیسه های معمولی استفاده نکنید. نباید نشتی داشته باشند یا درست بسته نشوند.  

 

• خامه غلیظ، خامه سبک یا شیر کامل: خوبترین محصول لبنی برای بستنی خانگی، محصولی با چربی بالا مثل خامه غلیظ یا خامه سبک است.

 

• شکر: شکر سفید سبب شیرین شدن محصول لبنی و مزه دلپذیر آن می گردد.

 

• وانیل: این ماده مزه پایه را اضافه می نماید و قادر هستید آن را تغییر دهید یا شخصی سازی نمایید.

 

• یخ: به مقداری یخ نیاز دارید که نصف کیسه یک گالنی را پر نماید. احتمالاً قادر هستید از یخ فریزر خودتان استفاده نمایید.

 

• سنگ نمک: سنگ نمک یا نمک مخصوص بستنی را قادر هستید در کنار نمک معمولی در فروشگاه های محلی پیدا نمایید.

 

طرز درست کردن بستنی در کیسه

مواد لازم برای آماده کردن بستنی کیسه ای

 

مواد اولیه :

کیسه زیپ لاک یک گالنی۲ عدد
خامه غلیظ، خامه سبک یا شیر کامل۲ پیمانه
شکر۱/۴ پیمانه
وانیل۱ قاشق چایخوری
یخ۶ تا ۸ پیمانه
سنگ نمک۱/۳ پیمانه

 

افزودنی های اختیاری:

• ترافل رنگی

• بیسکوییت اورئو خرد شده

• اسمارتیز

• میوه خردشده

 

دستور آماده کردن بستنی کیسه ای :

هرچه زیادتر کیسه را تکان دهید و حرکت دهید، بستنی سریع تر منجمد می گردد.

در یک کیسه زیپ لاک یک گالنی، یخ و نمک را بیافزایید.

در یک کیسه زیپ لاک یک گالنی دیگر، خامه غلیظ را بریزید.

 

شکر را بیافزایید و کیسه را تکان دهید.

وانیل را بیافزایید و دوباره تکان دهید.

 

کیسه را کاملاً ببندید تا نمک به داخل آن نفوذ نکند، سپس آن را داخل کیسه شامل یخ قرار دهید.

 

کیسه را حدود ۵ دقیقه یا تا زمانی که بستنی منجمد شود، تکان دهید.

 

نحوه درست کردن بستنی در کیسه

مراحل درست کردن بستنی در کیسه

 

برای چه بستنی در کیسه کار می نماید؟

این دستور بستنی سرگرم کننده، در واقع یک درس علمی پنهان است!

علم پشت این خوشمزگی: ماده کلیدی برای ساخت بستنی، نمک است. نمک دمایی که در آن یخ ذوب می گردد را پایین می آورد، درست مثل زمانی که شهرها از نمک برای ذوب سریع تر یخ روی جاده ها یا پیاده روها استفاده می کنند. هنگامی یخ ذوب می گردد، برای ادامه این فرآیند نیاز به جذب گرما دارد. یخ گرما را از مواد بستنی می گیرد و سبب می گردد مخلوط بستنی سرمای یخ را جذب نماید و منجمد شود.

 

تکان دادن: تکان دادن کیسه هم در این آزمایش علمی نقش دارد. تکان دادن سبب انتقال گرما می گردد و همچنین در مخلوط بستنی هوا ایجاد می نماید که آن را نرم و خامه ای می نماید!

مراحل ساخت بستنی در کیسه شامل یخ، نمک، شیر و شکر است.

 

مراحل درست کردن بستنی در کیسه

روش درست کردن بستنی در کیسه

 

خوبترین نکته های و ترفندها برای بستنی در کیسه :

تابستان را با این نکته های سرگرم کننده تر نمایید و مواد اولیه را همیشه در دسترس داشته باشید.

 

کیسه ها: اگر کیسه کوچک تر (مثلاً یک چهارم گالنی) برای مخلوط بستنی راحت تر است، قادر هستید از آن استفاده نمایید. مطمئن شوید که هوای داخل کیسه را تا حد امکان خارج نموده اید و کیسه کاملاً بسته شده است. توصیه می کنم از کیسه های برند معتبر استفاده نمایید، چون محکم تر و قابل اعتمادتر هستند. اگر خواستید، قادر هستید از دو کیسه برای اطمینان زیادتر استفاده نمایید. پاره شدن کیسه اصلاً سرگرم کننده نیست!

 

سردی کیسه: نگه داشتن کیسه های پر از یخ برای دست های کوچک سرد است. قادر هستید بازی سیب زمینی داغ را انجام دهید و کیسه را بین اشخاص دست به دست نمایید تا هم سرما کمتر حس شود و هم به سرگرمی اضافه شود. بچه ها همچنین قادر هستند از دستکش فر یا دستکش زمستانی استفاده کنند تا انگشتانشان گرم بماند.

 

زمان: زمان لازم برای رسیدن به قوام دلخواه متفاوت است. شاید بستنی در ۵ دقیقه آماده شود یا تا ۱۵ دقیقه طول بکشد. هرچه زیادتر تکان دهید، سریع تر منجمد می گردد. قادر هستید بستنی را مستقیم از کیسه بخورید، در کاسه بریزید یا در ظرفی ریخته و در فریزر قرار دهید تا سفت تر شود.

 

نمک: سنگ نمک برای پیشگیری از ورود نمک به بستنی ایده آل است، اما هر نوع نمکی جواب می دهد. حتی با نمک معمولی هم میتوان این بستنی را با موفقیت درست نمود.

 

تنوع: برای نسخه بدون لبنیات، از شیر نارگیل پرچرب یا خامه نارگیل استفاده نمایید.

مزه ها: با استفاده از عصاره های مختلف مثل بادام، افرا یا نعنا، مزه های متنوعی آزمون نمایید. برای بستنی شکلاتی، شربت شکلات را به مخلوط بیافزایید.

 

افزودنی ها: پس از آماده شدن بستنی، افزودنی های مورد علاقه تان را مخلوط نمایید. بیسکوییت خردشده، اسمارتیز، تکه های شکلات، کره بادام زمینی، ترافل رنگی، آجیل یا میوه را آزمون نمایید.

 

سخن پایانی :

بستنی در کیسه نه تنها یک دسر خوش طعم و آسان برای روزهای گرم تابستان است، بلکه با ترکیب علم و سرگرمی، لحظات شادی را برای بچه ها و خانواده ها رقم می زند و تجربه ای به یادماندنی از خلاقیت و یادگیری به جا می گذارد.

 

 

[ad_2]

منبع : بیتوته

بیشتر بخوانید :

آخرین دیدگاه‌ها