[ad_1]
تخم مرغ تنها ماده غذایی است که محتوای چربی آن به طور کامل قابل جداسازی است
پروتئین بدون چربی (Lean Protein) یک ماده مقوی ضروری برای بدن انسان است. این ماده در انواع مختلف گروه های مواد غذایی یافت می گردد. همچنین، این خوبترین نوع پروتئین برای شما محسوب می گردد و حداقل مقدار چربی را ارائه می نماید.
پروتئین بدون چربی به طور معمول انرژی زیادتری در اختیار بدن شما قرار می دهد و در هر وعده بین ۵۰ تا ۵۵ کالری و تنها ۱ تا ۳ گرم چربی ارائه می نماید.
استفاده پروتئین بدون چربی چطور از بدن شما پشتیبانی می نماید؟
پروتئین ماده اصلی تشکیل دهنده بافت های عضلانی بدن انسان است و پروتئین بدون چربی از خوبترین گزینه ها برای تولید این بافت ها و پشتیبانی از دیگر بخش های بدن است.
پروتئین تشکیل و بازسازی اندام ها و کل عملکرد سیستم ایمنی را بهبود می بخشد.
پروتئین بدون چربی به لطف محتوای پروتئین زیاد و چربی کم برای رژیم های غذایی کم شدن وزن نیز ایدهآل است. این ماده مقوی احساس سیری را به خوبی ایجاد نموده و از هوس های غذایی که باعث پرخوری می شوند، پیشگیری می نماید.
این نوع از پروتئین به طور ویژه برای افرادی که ورزش می کنند و در پی رشد و افزایش بافت عضلانی جدید هستند، خیلی خوب است.
پروتئین بدون چربی بر رشد مو و ناخن ها و همچنین سلامت پوست شما اثرگذار است.
این ماده مقوی تولید شیره های گوارشی، هورمون ها، هموگلوبین، ویتامین ها، و آنزیم های مختلف که در عکس العمل های شیمیایی بدن شما درگیر هستند را بهبود می بخشد.
پروتئین بدون چربی برای تشکیل پادتن هایی که تکلیف مقابله با عفونت ها و مهاجمان خارجی دیگر را در بدن بر عهده دارند، ضروری است.
دو جز تشکیل دهنده این نوع پروتئین شامل میوزین و اکتین به انقباض های عضلانی کمک می کنند که امکان حرکت سلول ها را فراهم می نماید.
با استفاده پروتئین بدون چربی ذخایر انرژی با کیفیت بالا در اختیار شما قرار می گیرد.
این ماده مقوی اکسیژن و دی اکسید کربن را از راه جریان خون انتقال می دهد.
عدس مملو از فیبر، پتاسیم، منیزیم، فولات، آهن، منگنز، و مس است
کدام مواد غذایی شامل پروتئین بدون چربی هستند؟
در ادامه فهرستی از بعضی مواد غذایی که منبع های خوبی برای پروتئین بدون چربی هستند، ارائه شده است:
تخم مرغ
تخم مرغ یکی از خوبترین گزینه ها محسوب می گردد زیرا مملو از مواد معدنی، ویتامین ها، چربی های سالم، آنتی اکسیدان ها و مواد مقوی ضروری برای مغز است.
تخم مرغ تنها ماده غذایی است که محتوای چربی (زرده) آن به طور کامل قابل جداسازی است و سفیده تخم مرغ مملو از پروتئین است. سفیده تخم مرغ شامل ۱۱ درصد پروتئین و صفر درصد چربی است. یک تخم مرغ بزرگ قادر هست ۶ گرم پروتئین و ۷۸ کالری در اختیار شما قرار دهد. ۳۵ درصد کالری این ماده غذایی از پروتئین سرچشمه می گیرد.
گوشت گاو
یک استیک کوچک ۲۰ گرم پروتئین، و یک استیک اندازه متوسط شاید شامل ۵۰ گرم پروتئین باشد. روشی که شما استیک را آماده کردن می نمایید در این که چه میزان مواد مقوی در آن باقی می ماند، نقش دارد. خوبتر است استیک را در فر آماده کردن نموده یا کباب نمایید تا بیشترین میزان محتوای پروتئین را در اختیار شما قرار دهد.
اگر قصد استفاده از روغن را دارید نمونه های سالم مثل نارگیل، آووکادو، و کنجد را انتخاب نمایید که عطر و مزه خیلی خوبی نیز به گوشت می بخشند.
مرغ و بوقلمون
ماکیان مثل مرغ و بوقلمون، منبع خیلی خوبی برای پروتئین بدون چربی هستند و انتخاب به مراتب سالمتری نسبت به گوشت قرمز محسوب می شوند. هم مرغ و هم بوقلمون شامل پورین کمتر نسبت به گوشت قرمز هستند. با توجه به محتوای اسید اوریک زیاد، پورین ها از دلایل اصلی بیماری هایی مثل آرتریت هستند.
زمانی که موضوع پخت و پز مطرح می گردد، آماده کردن غذا با مرغ و بوقلمون یکی از سادهترین گزینه هایی است که در اختیار شما قرار دارد.
پروتئین بدون چربی یک ماده مقوی ضروری برای بدن انسان است
ماهی و غذای دریایی
این گوشت ها شامل پروتئین بدون چربی هستند، گزینه هایی سالم محسوب می شوند و دوزهای بالا از مواد مقوی ضروری مثل اسیدهای چرب امگا-۳ را نیز ارائه می کنند.
ماهی تن زمانی که به صورت تازه استفاده شود شامل چربی های با کیفیت بالا است. یک وعده از این ماهی قادر هست ۳۰ گرم پروتئین و ۱۷۹ کالری در اختیار شما قرار دهد، در شرایطی که تنها یک درصد چربی دارد. توصیه می گردد همواره ماهی تن تازه صید شده انتخاب شود زیرا انواع کنسروی شامل نمک و مواد نگهدارنده زیاد هستند.
میگو از کالری کمی برخوردار است، اما مملو از اسیدهای چرب امگا-۳ است. همچنین، آنها شامل مواد مقوی دیگر مثل سلنیم و ویتامین B12 هستند.
محصولات لبنی
افزون بر محتوای کلسیم و چربی کم، محصولات لبنی یکی دیگر از گزینه های خوب دیگر برای تامین پروتئین بدون چربی هستند.
یک فنجان شیر بدون چربی شامل ۸.۴ گرم پروتئین و تنها ۰.۴ گرم چربی است.
پنیر کاتیج از آنجایی که منشا حیوانی دارد شامل پروتئین با کیفیت بالا است. این نوع پنیر شامل ۱۲ درصد پروتئین و ۴ درصد چربی است.
افزون بر این، پنیر کاتیج مملو از مواد مقوی دیگر مثل سلنیم، فسفر، و ویتامین های B2 و B12 است.
عدس
عدس مملو از فیبر، پتاسیم، منیزیم، فولات، آهن، منگنز، و مس است.
یک فنجان عدس پخته ۱۸ گرم پروتئین و ۲۳۰ کالری در اختیار شما قرار می دهد. ترکیب عدس با غلات مثل برنج، برای کسب تعادل پروتئینی کامل ایده خوبی است، در شرایطی که اسید آمینه های ضروری و چربی کم را شامل می گردد.
اگر در تلاش برای کم شدن استفاده گوشت هستید، استفاده عدس را افزایش دهید. البته برای داشته باشید که پروتئین دریافتی از گوشت کیفیت بالاتری نسبت به منبع های گیاهی دارد.
منبع:asriran.com
[ad_2]
منبع : بیتوته
آخرین دیدگاهها