روش آماده کردن روش های متفاوت چای کرک
روش های درست کردن چای کرک
روش آماده کردن چای کرک نوشیدنی گرم و خوش عطر عربی :
چای کرک، نوشیدنی محبوب و پرطرفداری است که در کشورهای عربی و بعضی مناطق دیگر خیلی رایج است. این چای با مزه غنی و عطر دلنشین خود، انرژی زا و نشاط آور است. در ادامه، روش آماده کردن چای کرک به روش سنتی و نکته های مهم برای آماده کردن یک فنجان چای کرک خوش طعم را برای شما آوردهایم.
چای کرک به روش های متفاوت و مواد لازم متفاوت آماده کردن می گردد که در ادامه به آن می پردازیم.
مواد لازم برای آماده کردن چای کرک :
آب | 3 لیوان |
شیر | 1 لیوان |
شکر | به مقدار دلخواه |
میخک | 3 دانه |
هل | 4 دانه |
چای | 1 قاشق سوپ خوری پر |
بادیان ستاره ای | 1 دانه |
چوب دارچین | 1 عدد |
زعفران ساییده | نصف قاشق چایخوری |
زنجبیل تازه | 1 تکه در صورت تمایل |
روش آماده کردن چای کرک به روش عربی :
یکی از سوالات مهمی که توسط اشخاص بسیاری مطرح میشود این است که روش آماده کردن چای کرک به روش عربی چطور است؟
برای آماده کردن چای کرک به روش عربی طبق مراحل زیر پیش روید:
در نخستین مرحله از روش آماده کردن چای کرک ضروری است مقداری آب درون یک کتری بریزید و بر روی حرارت قرار دهید. بعد از اینکه آب به جوش آمد، زعفران، چوب دارچین، میخک، هل، شکر، چای و بادیان ستارهای را بیافزایید.
به زمان 15 دقیقه صبر نماید تا محتویات درون کتری بر روی حرارت کم بجوشد. سپس شیر را اضافه نموده و 5 دقیقه دیگر صبر نمایید تا محتویات بر روی حرارت باقی بماند تا بجوش بیاید. سپس حرارت را خاموش نموده و محتویات را از صافی عبور بدهید و آن را داخل فنجان سرو بریزید.
در حین جوش آمدن شیر مراقب باشید که سر نرود.
در زمانهایی که می خواهید زمان دیگری چای کرک را میل نمایید و یا زیادتر آماده کردن نمایید قادر هستید آن را داخل فلاسک چای بریزید و بعد میل نمایید.
روش آماده کردن چای کرک به روش هندی :
روش آماده کردن نوشیدنی های گرم
مواد لازم :
چای سیاه با کیفیت بالا (ترجیحا چای سیاه هندی یا سریلانکایی) |
شیر پرچرب |
زنجبیل تازه رنده شده |
هل سبز |
دارچین |
شکر (به میزان دلخواه) |
آب |
روش آماده کردن چای کرک :
آماده سازی مواد:
هل سبز را بکوبید تا عطر آن آزاد شود.
زنجبیل تازه را رنده نمایید.
دارچین را به صورت پودر یا چوب فراهم کنید.
جوشاندن آب و ادویهها:
آب را در یک قابلمه (کتری پیرکس) مناسب بجوشانید.
هل کوبیده شده، زنجبیل رنده شده و چوب دارچین را به آب جوش بیافزایید.
اجازه دهید مخلوط به زمان 5-10 دقیقه بجوشد تا عطر ادویهها کاملا آزاد شود.
اضافه کردن چای سیاه:
چای سیاه را به مخلوط آب و ادویهها بیافزایید.
اجازه دهید چای به زمان 5-7 دقیقه دم بکشد.
اضافه کردن شیر:
شیر پرچرب را به چای بیافزایید.
مخلوط را به آرامی هم بزنید تا چای و شیر به خوبی مخلوط شوند.
شیرین کردن چای:
شکر را به دلخواه بیافزایید و مجددا هم بزنید تا شکر کاملا حل شود.
صاف کردن چای:
چای آماده شده را با استفاده از یک صافی ریز، صاف نمایید تا تفالههای چای از آن جدا شود.
سرو:
چای کرک را در فنجانهای مناسب بریزید و گرم سرو نمایید.
نکته های مهم برای آماده کردن چای کرک :
• میزان استفاده شکر در چای کرک به سلیقه ی شما بستگی دارد.
• برای آماده کردن یک چای کرک خوش طعم، از چای سیاه با کیفیت بالا استفاده نمایید. قادر هستید از چای کله مورچه ای استفاده نمایید.
• میزان ادویهها را بر پایه ذائقه خود تنظیم نمایید.
• برای مزه خوبتر، میتوانید از زعفران نیز در آماده کردن چای کرک استفاده نمایید.
• چای کرک را میتوانید با شیر سرد یا گرم آماده کردن نمایید.
• برای آماده کردن چای کرک به صورت فوری، میتوانید از چای کیسهای و شیر خشک استفاده نمایید.
درست کردن نوشیدنی های گرم
خواص چای کرک :
چای کرک به علت داشتن ادویههای مختلف، خواص درمانی بسیاری دارد. از جمله این خواص میتوان به موارد زیر اشاره نمود:
– تقویت سیستم ایمنی بدن
– بهبود هضم غذا
– کم شدن دردهای عضلانی
– افزایش انرژی
– بهبود گردش خون
نکته: اشخاص مبتلا به فشار خون بالا و بیماریهای قلبی می بایست در استفاده چای کرک احتیاط کنند.
با رعایت این نکته های، میتوانید یک فنجان چای کرک خوش طعم و پرخاصیت را در خانه آماده کردن نمایید و از مزه بینظیر آن لذت ببرید.
آخرین دیدگاهها