روش آماده کردن اسموتی لبو و دانه چیا: تازگی تابستانی مملو از آنتی اکسیدان


روش های درست کردن اسموتی لبو و دانه چیا

درست کردن اسموتی لبو و دانه چیا به روش های متفاوت

 

روش های درست کردن اسموتی لبو و دانه چیا

در این نوشته از بیتوته، با روش آماده کردن اسموتی لبو، چیا و نعناع به روش های متفاوت آشنا می شوید. اسموتی لبو، چیا و نعناع یک نوشیدنی مقوی و خوش طعم است که مملو از ویتامین ها، مواد معدنی و آنتی اکسیدان ها است. این اسموتی برای یک صبحانه یا میان وعده عالی است و قادر هست به شما در هضم غذا، افزایش سطح انرژی و تقویت سیستم ایمنی بدن کمک نماید.

روش آماده کردن اسموتی بری، چیا و نعناع:

اسموتی بری، چیا و نعناع، یک نوشیدنی خنک، مقوی و مملو از آنتی‌اکسیدان است که برای روزهای گرم تابستان و یا حتی به عنوان یک میان وعده سالم در هر فصلی از سال، ایده‌آل است. این اسموتی به علت داشتن بری، منبعی غنی از ویتامین‌ها و فیبر است. دانه‌های چیا نیز مملو از پروتئین، فیبر و اسیدهای چرب امگا ۳ هستند و نعناع تازگی و مزه بی‌نظیری به آن می‌بخشد.

 

مواد لازم برای اسموتی بری، چیا و نعناع :

توت فرنگی ورقه شده۱ پیمانه
تمشک۱/۲ پیمانه
چغندر رنده شده (از ۱ چغندر متوسط)۱/۲ پیمانه
برگ نعنا۱/۳ پیمانه
دانه چیا۱ قاشق غذاخوری
شیر بادام شیرین نشده۱ پیمانه

 

روش آماده کردن اسموتی بری، چیا و نعناع :

انواع توت ها، چغندر، نعناع و دانه های چیا را در کیسه پلاستیکی یا شیشه ایمن در فریزر قرار دهید. یک شب یا زیادتر فریز نمایید.

 

بعد از آماده شدن میوه های یخ زده، شیر بادام را فراهم کنید و به مخلوط کن بیافزایید، سپس مواد یخ زده را بیافزایید و خوب مخلوط نمایید تا یکدست شود. در دو لیوان بلند سرو نمایید.

 

درست کردن اسموتی لبو و دانه چیا به روش های متفاوت

روش آماده کردن اسموتی بری، چیا و نعناع

 

نکته های :

• می‌توانید از انواع مختلف بری در این اسموتی استفاده نمایید.

• اگر عجله دارید و زمانی برای قرار دادن میوه ها در فریزر ندارید قادر هستید از یخ استفاده نمایید.

• قادر هستید از شیر نارگیل و یا شیرهای دیگر برای آماده کردن این اسموتی استفاده نمایید.

 

• برای مزه قوی‌تر نعناع، می‌توانید از مقدار زیادتری برگ نعناع تازه استفاده نمایید.

• می‌توانید به جای عسل، از شربت افرا یا خرما نیز استفاده نمایید.

 

• برای یک اسموتی غلیظ ‌تر، می‌توانید از دانه‌های چیا خیس شده استفاده نمایید. برای این کار، دانه‌های چیا را به زمان ۱۰ دقیقه در آب یا شیر خیس نمایید. دانه های چیا را قبل از فریز کردن، خیس نمایید.

 

• می‌توانید مقداری ماست یونانی نیز به این اسموتی بیافزایید تا پروتئین آن زیادتر شود.

• این اسموتی را می‌توانید به عنوان صبحانه، میان وعده و یا دسر نیز میل نمایید.

 

درست کردن اسموتی لبو، دانه چیا، لیموترش و نعنا :

متفاوت ترین روش های تهیه اسموتی لبو و دانه چیا

روش آماده کردن اسموتی لبو، دانه چیا، لیموترش و نعنا

 

مواد لازم برای آماده کردن اسموتی لبو ، دانه چیا، لیموترش و نعنا :

شیر کم چرب غنی شدهسه چهارم فنجان
گیلاس یخ زدهسه چهارم فنجان
لبوی رنده شده(یک عدد متوسط) یک چهارم فنجان
آب لیموترش تازهدو قاشق غذاخوری
برگ نعنایک فنجان
دانه چیایک قاشق غذاخوری
عسلیک قاشق غذاخوری
نمکیک چهارم قاشق چایخوری

 

روش آماده کردن اسموتی لبو، دانه چیا، لیموترش و نعنا :

درست کردن این اسموتی کمتر از پنج دقیقه طول می‌کشد. فقط کافی است یک مخلوط کن بردارید و تمام مواد لازم را داخل آن بریزید. زمانی که همه ی مواد را داخل مخلوط کن ریختید آن را روشن نمایید و روی دور متوسط بگذارید. اجازه بدهید تا همه مواد به خوبی مخلوط و یکدست شوند. اگر می‌خواهید این اسموتی خیلی یخ و خنک باشد، حدود ۶ تا ۷ قطعه یخ مکعبی داخل آن بریزید. می‌توانید این اسموتی را بدون یخ فراهم کنید. فقط یادتان باشد که اسموتی بدون یخ رقیق تر از حالت عادی است و با یخ غلیظ تر می گردد.

 

نکاتی برای آماده کردن اسموتی لبو :

• اگر عسل ندارید یا مزه آن را دوست ندارید، یک قاشق شکر جایگزین آن نمایید. اما فراموش ننماییدکه عسل خیلی سالم‌تر از شکر سفید است.

 

• اگر می‌خواهید بدون اضافه کردن یخ نوشیدنی خنکی داشته باشید، میوه‌ها را از قبل داخل فریزر قرار بدهید و زمانی که یخ هستند داخل مخلوط کن بریزید.

 

امیدواریم که این اسموتی خوش طعم مورد پسند شما باشد و جایگزینی برای هله هوله های ناسالم در تابستان و زمستان بشود!

 

 



منبع : بیتوته

بیشتر بخوانید :

آخرین دیدگاه‌ها