ارزش غذایی و کالری موجود در روغن بادام زمینی
خواص روغن بادام زمینی
روغن بادام زمینی منبع عالی ویتامین E است. همچنین با بعضی از مزیت های تندرستی از جمله کم شدن بعضی از عوامل خطر بیماری قلبی و کم شدن قند خون در مبتلایان به دیابت ارتباط برقرار نموده است. نقش اصلی ویتامین E عملکرد آنتی اکسیدان و محافظت از بدن در برابر مواد مضر به نام رادیکالهای آزاد است. روغن بادام زمینی از دید اسیدهای چرب امگا 6 ضد التهابی خیلی زیاد است و مستعد اکسیداسیون است ، که شاید خطر بعضی بیماری ها را افزایش دهد.
ادامه خواص روغن بادام زمینی
مواد تشکیل دهنده اصلی | ارزش |
---|---|
چربی کل | 100.00 گرم |
کربوهیدرات | 0.00 گرم |
پروتئین | 0.00 گرم |
قندها | 0.00 گرم |
کربوهیدرات خالص | – |
کلسیم | 0.00 میلی گرم |
مس | 0.00 میلی گرم |
آهن | 0.03 میلی گرم |
منیزیم | 0.00 میلی گرم |
فسفر | 0.00 میلی گرم |
پتاسیم | 0.00 میلی گرم |
سلنیوم | 0.00 میکروگرم |
سدیم | 0.00 میلی گرم |
روی | 0.01 میلی گرم |
آب | 0.00 گرم |
کلسترول | 0.00 میلی گرم |
ویتامین ها | |
ویتامین B1 | 0.00 میلی گرم |
ویتامین B2 | 0.00 میلی گرم |
ویتامین B3 | 0.00 میلی گرم |
ویتامین B6 | 0.00 میلی گرم |
ویتامین B9 | 0.00 میکروگرم |
ویتامین B12 | 0.00 میکروگرم |
ویتامین C | 0.00 میلی گرم |
ویتامین E | 15.69 میلی گرم |
ویتامین K | 0.70 میکروگرم |
ویتامین A | 0.00 میکروگرم |
ویتامین D | 0.00 میکروگرم |
بادام زمینی
آخرین دیدگاهها