ارزش غذایی و کالری موجود در حلوا ارده
خواص حلوا ارده
این چربی ها علاوه بر تامین کالری برای سلامت پوست و مو و فرآیند رشد و نمو سودمند است. این گونه غذاها به صورت تفننی و گاه گاهی ضروری است اما به میزان زیاد و به دفعات نباید از آن ها استفاده نمود اما کسانی که دچار اضافه وزن و چاقی هستند، چربی خون دارند و یا مبتلا به دیابت هستند نباید از این ماده استفاده کنند.
ادامه خواص حلوا ارده
مواد تشکیل دهنده اصلی | ارزش |
---|---|
چربی کل | ۲۱/۰۴ گرم |
کربوهیدرات | ۵۶/۶۹ گرم |
پروتئین | ۱۰/۰۳ گرم |
قندها | ۲۰/۸۱ گرم |
کربوهیدرات خالص | – |
کلسیم | ۲۵ میلی گرم |
مس | – |
آهن | ۳/۵ میلی گرم |
منیزیم | – |
فسفر | – |
پتاسیم | ۱۶۰ میلی گرم |
سلنیوم | – |
سدیم | ۱۱۸ میلی گرم |
روی | – |
آب | – |
کلسترول | – |
ویتامین ها | |
ویتامین B1 | – |
ویتامین B2 | – |
ویتامین B3 | – |
ویتامین B6 | – |
ویتامین B9 | – |
ویتامین B12 | – |
ویتامین C | – |
ویتامین E | – |
ویتامین K | – |
ویتامین A | – |
ویتامین D |
آخرین دیدگاهها